Автор Тема: Что не так, сказал Єрмак?  (Прочитано 2137 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Что не так, сказал Єрмак?
« : Березня 03, 2025, 05:28:31 05:28 »
Galina Rybak:
У Трампа проблеми почались майже відразу. В нього не було 73% на виборах, усе було на грані. На 10 день коронації стартовий рейтинг  президента був найгіршим за усі часи США. В країні почали зростати ціни, хоча головним лозунгом було усе навпаки. Відбувались катастрофа за катастрофою, американці почали битися в магазинах за яйця.  Депортація хоча і відбувалась з помпою, але за чисельністю буда найменша в історії США. Держава стрімко втрачала політичну вагу на міжнародній арені, путін не збирався стояти "раз-два".  Діяльність Маска породила сотні тисяч незадоволених. Вуличні акції набирали обертів, правда їх не показували та не пускали в мережу, проте 21 століття, хто хотів, той міг побачити. Я готувала для вас матеріал, він потребував декілька тижнів дослідження, проте, після останніх подій не впевнена, що я хочу цим поділитися. Вода в сухий пісок.

І тут Трамп згадує про deal, яку, як усі мають пам'ятати, запропонував Єрмак-Зеленський, й ніхто інший. Трампу це бачилось найліпшим засобом підтримки свого становища в США. Він укладає  deal, розповідає, що гроші повернуті, перемир'я встановлено, Трамп - президент світу. І ось з цією угодою почали їздити в Київ. 21 лютого угода була узгоджена. Келлог пропонував підписати її прямо в Києві. Тихо, спокійно, в робочій атмосфері і як можна швидче, у Трампа справи кепські. В Америці почали крутити рекламний ролик з deal. І тут на сцені з'являється Єрмак, який наполягає на підписанні deal в Білому домі. Трамп на це погоджується, але висуває прохання, щоби усі були присутні в офіційному дрес-коді.

Це backstage процесу. Питання в підручнику логіки - навіщо Єрмаку була зустріч в Овальному кабінеті, коли він знав, що Зеленський не перевдягнеться, Венс буде поводиться абсолютно непристойно (у своєму дослідженні хотіла показати основу діяльності Венса, і ця основа настільки страшна, що його ненависть до України вам би показалась невинними шалостями), а Зеленський не буде стримуватись. Вибуховий коктейль був стартовою позицією апріорі. До того додається відсутність перекладача в протоколі спілкування - справа зроблена. Хоча саме Єрмак мав наполягати на участі перекладача в спілкуванні, якби бажав добра країні.

Так яку мету мав Єрмак, вони мали поїхати щоби що? Отримати овації, бо Зеленському було вже кисло з рейтингами? І це найменше з поганого, що приходить на думку. Адже як би усі не підбадьорували один одного міжнародною підтримкою, якщо її оцифрувати, то можна побачити реальний стан речей (перший комент).  Тобто ще раз. Ця угода не несла жодних наслідків для України, окрім одного - доступ до допомоги США, платформу для роботи в майбутньому, як робив це Черчилль, буквально облизуючи Рузвельта. І Трамп пропонував підписати її в робочому порядку, тихо і спокійно в Києві. В цих обставинах звідки в головах побралось, що Зеленського змушували на капітуляцію, а він героїчно встояв, ХЗ. Я гублюся в здогадках, як так в людей вийшло. Це був мій "улюблений" point в цій справі.   

Підсумок. Зеленський в оваціях, рейтинг зростає до безальтернативних величин, дипломатична місія - провалена, допомога, яку надав ще Байден - на волосині, майбутня допомога - забудьте, Європа без США не витягне - немає виробничих потужностей. Антиамериканські настрої в країні зростають. Наслідки треба розписувати?

Я ще раз питаю, навіщо Єрмаку була потрібна сварка в Білому домі? Він наполягав на поїздці в США, щоби що?

Але хто я така, щоби зупинити народ, який бажає радісно вбитися в стіну по другому колу.
« Останнє редагування: Березня 03, 2025, 08:09:56 08:09 від ЮАР »
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Re: Что не так, сказал Єрмак?
« Reply #1 : Березня 03, 2025, 05:30:23 05:30 »
Забув, там ще фоточка була:

:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Шарик72

• Hero Member
« Reply #2 : Березня 03, 2025, 08:12:12 08:12 »
Доки діє воєнний стан - банда кловунів може безкарно грабувати країну і не турбуватись про будь-яку відповідальність.
Не для цього вони наближали цю війну як могли.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #3 : Березня 03, 2025, 08:23:46 08:23 »
Я не прихильник теорії змов, але все що робить цей підар (обидва) на шкоду Україні. :smilie9:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #4 : Березня 03, 2025, 09:00:33 09:00 »
Очередные домыслы.
У мадам я так понимаю прослушка в офисе президента и секретари Ермака в агентах

Я тут могу Кульпу выложить который прямо обвиняет Трампа во взятии кеша от Путина, и шо?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #5 : Березня 03, 2025, 09:22:37 09:22 »
Як що це домисли, то що тоді аналітика?

Для чого ці два вилупки попхалися в США?
Замітка саме про це. Для чого?
Їх не запрошували, їх не чекали, Трамп обох ідіотів не любить.
Футболка нелоха, і жирні неголені пики української "еліти" вже усіх заїбали.
Вам, підорам запрпанували підписати угоду в Київі. Навіть вже призначили хто буде підписувати.
Ні, вони всеж попхалися.

Offline Сторонній

• Hero Member
« Reply #6 : Березня 03, 2025, 09:25:48 09:25 »
після сварки в ОК в Вашингтоні, є плюс  :smilie5:
Зеленський у Лондоні відхилив прохання журналіста перейти на англійську мову, щоб уникнути неправильного тлумачення.
https://www.pravda.com.ua/news/2025/03/3/7500992/

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #7 : Березня 03, 2025, 09:26:03 09:26 »
Хто такий Кульпа я не знаю.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #8 : Березня 03, 2025, 09:31:40 09:31 »
після сварки в ОК в Вашингтоні, є плюс  :smilie5:
Зеленський у Лондоні відхилив прохання журналіста перейти на англійську мову, щоб уникнути неправильного тлумачення.
https://www.pravda.com.ua/news/2025/03/3/7500992/

Падла!

Як би йому отак частіше робили, замість цілування в дупу, можливо раніше порозумнішав би.

Offline Шарик72

• Hero Member
« Reply #9 : Березня 03, 2025, 10:16:28 10:16 »
Щось мені здається, що Бубочка відповідав завчасно зазубреними фразами англійською, а американців слухав через навушники і коли вважав за потрібне декламував текст.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #10 : Березня 03, 2025, 10:24:43 10:24 »

Аналитика это когда делают логические выводы из известных фактов

А это голословный пиздеж в стиле того мужика который уже пять раз Путина похоронил

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #11 : Березня 03, 2025, 10:26:09 10:26 »
Там вже опублікували текст угоди.
Вона ні про що.
Там нема про безпеку, але нема і про гроші для Америки.
Там є про спільний фонд, який створюється двома сторонами, але гроші на повоєнну відбудову України.
Я так розумію, головна суть - щоб єрмаки, гетманцеви, шулячки, міндичі, галушки, ... не крали звідти гроші.
« Останнє редагування: Березня 03, 2025, 10:29:58 10:29 від ЮАР »

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #12 : Березня 03, 2025, 10:29:14 10:29 »
Аналитика это когда делают логические выводы из известных фактов

Висновки прості, нахуя животноє поперлося в США, коли була домовленість, що угоду підпише міністерка економіки.
« Останнє редагування: Березня 03, 2025, 10:46:30 10:46 від ЮАР »

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #13 : Березня 03, 2025, 10:40:39 10:40 »
Щось як в мене та інших, базоване на очевидних речах, що всім читати тошно  :pooh_lol:
Тому аналітика трошки непопулярна, проте кухонні балачки невідомо кого з невідомо ким стали дуже популярними :)

З цікавого - це загальносвітовий тренд, причому він почався з... геймерів. Раніше нарід просто грав собі в іграшки, інколи разом з кимось, та й годі. Потім з'явилися відосі, як в ті самі ігри грають якісь інші чорти - й навколо них зібралася чимала аудиторія. Іграшки на це теж відреагували, й в деяких з'явився цікавий функціонал - коли іграшка грає в себе сама. З'явився також окремий тип ігр, котрі в принципі за визначенням нічого не роблять, окрім як грають в себе самі.

Мені навіть цікаво, це яка така риса людської психіки так потужно грає.

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #14 : Березня 03, 2025, 10:49:03 10:49 »
Там вже опублікували текст угоди.
Вона ні про що.
Там нема про безпеку, але нема і про гроші для Америки.
Там є про спільний фонд, який створюється двома сторонами, але гроші на повоєнну відбудову України.
Я так розумію, головна суть - щоб єрмаки, гетманцеви, шулячки, міндичі, галушки, ... не крали звідти гроші.
Так, ви як завжди все правильно розумієте. Руда хня, котра ротом триндить що "срані украйонци вкрали 350.. ні, 500... ні, 100... ні, 100500 мільярдів баксів" та смокче в хуйла, а також його неголена хвойда, котра "рілзи пропанагистських турів в Бучу" бачила, підготували вам документа з головною суттю, щоб отой клятий корупційов побороти. Яку б вони ще суть туди закладали? Ой, а хоча це ж вже якась там десята ревізія тої угоди, правильно? В першій було власне про гроші для Америки, а це вже редагована. Й редагували її саме єрмачкі, гетманцеви, шулячки, міндичі, галушки - правильно?

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #15 : Березня 03, 2025, 10:59:27 10:59 »
Висновки прості, нахуя животноє поперлося в США, коли була домовленість, що угоду підпише міністерка економіки.
Вочевидь для того, щоб всі в прямому етері бачили, що конкретно відбувається, а не фантазували потім по "аналітиці" якоїсь ютубної алкашні (але дуже, дуже вумної, бо в них аж камера є) як трумп хоче виграти за Україну війну, але з умовою щоб не крали, а клятий бубачька все злив.

Після того, як очевидне стало болюче явним, я так гадаю що головна користь особисто бубачькє розраховувалася як неминучий зріст підтримки в Україні.

Іншими словами, трумпу кловунада була потрібна аби повісити на бубачьку провину за злив "потужних перемовин" з русньой та "закінчення війни", й самому виглядати необісраним, а бубачьці - щоб повісити на трумпа тему капітуляції (повісити цілком справедливо, на хвилинку), й самому виглядати тим, хто цьому протистоїть.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #16 : Березня 03, 2025, 11:28:52 11:28 »
Все-таки наша тьотя запала на хриплого і нічого тут не поробиш  :love:

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #17 : Березня 03, 2025, 11:41:05 11:41 »
Все-таки наша тьотя запала на хриплого і нічого тут не поробиш  :love:
Нічого, що ви голоснули за бубачьку вчораншім репостом новинки, що НАТО типу розвалиться?  :pooh_lol:
Я вже мовчу про вашу полеміку з Укі, де ви чітко на захисті хриплого ;)

Ви, пане, вже якось роздупліться там раз на три роки репертуар своєї квартальщини міняти, бо неможна бути квартальнішим за квартал

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #18 : Березня 03, 2025, 12:14:12 12:14 »
Нічого, що ви голоснули за бубачьку вчораншім репостом новинки, що НАТО типу розвалиться?  :pooh_lol:
Я вже мовчу про вашу полеміку з Укі, де ви чітко на захисті хриплого ;)
...

Цо має пєрнік до вятрака, як кажуть наші сусіди поляки.

Про чому тут Бубон до існування чи розвалу НАТО ?  :fp2

А куколд каліхворнійський просто підарас. Після Криму з нього підкацапник ліз з висерами 'нє всьо так адназначьна, нада дагаварівацца'. Зараз він ту саму херню тулить щодо бидланістів.

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #19 : Березня 03, 2025, 12:54:24 12:54 »
Цо має пєрнік до вятрака, як кажуть наші сусіди поляки.

Про чому тут Бубон до існування чи розвалу НАТО ?  :fp2

А куколд каліхворнійський просто підарас. Після Криму з нього підкацапник ліз з висерами 'нє всьо так адназначьна, нада дагаварівацца'. Зараз він ту саму херню тулить щодо бидланістів.
Ви ж, сподіваюся, не розраховуєте що я буду заглиблюватися в цей базар-вокзал? :) Це банально нецікаво, для вас гадаю також.

Єдине, що всі ці "надо дагаварівацца" на побутовому рівні не завжди означають лукавість та підкацапство. Інколи це щире нерозуміння ситуації, хоча це скоріш для західнонароджених характерно, а інколи - нерозуміння прикладних моментів теорії ігор. Бо всі полюбляють "кхєтайскі мудрощі" про гнучку травку, в той час як нездатність сторони домовитися по ряду питань може використовуватися (й використовується) як дієвий важель. Я так по життю бачу, що чомусь це максимально неочевидно в тому числі розумному наріду.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #20 : Березня 03, 2025, 01:31:05 13:31 »
Воно тупе, хамовите і не навчається:

Репортер: "Сенатор Грэм сказал, что, возможно, вам следует подумать об отставке".

Зеленский: "Я могу дать ему гражданство Украины. Он станет гражданином нашей страны, и тогда его голос приобретет вес".

:smiley23:

Ідіот! Його голос має вагу в США.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #21 : Березня 03, 2025, 01:49:29 13:49 »
Бубу понесло  :fp2

Щодо легітимності йому краще взагалі не пистіли і поменше на ці теми відсвічувати  :smilie8:

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #22 : Березня 03, 2025, 02:34:50 14:34 »

Репортер: "Сенатор Грэм сказал, что, возможно, вам следует подумать об отставке".

Зеленский: "Я могу дать ему гражданство Украины. Он станет гражданином нашей страны, и тогда его голос приобретет вес".

Тобто умний та нехамовитий сенатор Грем, підтримуючи обома руками ворогів України, сидячи сракою на теплому місці що створено демократією, дозволяє собі в прямому етері вказувати іншій країні, що робити з її керівництвом, але ми звісно будемо плюватися в клятого бубачьку просто за те, що весь західний демократичний світ сидить мовчки, сопить в дві дірочки, та робить вигляд що його тут немає.

Історична справочка. Коли пан Байден в своїй промові в дуже м'якій формі сказав щось про зміну влади в кацапстані, так потім прес-секретар за півгодини виклав пояснення, що не приведи господі нічого такого не малося на увазі, США ні на кого не намагаються вплинути й взагалі.

Пан Стурмер44 в таких випадках каже "їбав я таку демократію"  :gigi:

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #23 : Березня 03, 2025, 02:37:48 14:37 »
Бубу понесло  :fp2

Щодо легітимності йому краще взагалі не пистіли і поменше на ці теми відсвічувати  :smilie8:
Оскільки йому вочевидь не дадуть на цю тему не відсвічуватися, абсолютно логічно реагувати та демонструвати на публіку трошки інший погляд, ніж тюхає трумп (а трумп нам тюхає про нелігітимного бубачьку й класного друга блядіміра). Увагу на підкреслене.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #24 : Березня 03, 2025, 02:48:21 14:48 »
Комашка, ти все ж єбанашка!
Нас навіть європейці, які на нашому боці, просять замиритися з США.
А Зелупа знову лізе в пляшку.
« Останнє редагування: Березня 03, 2025, 03:10:23 15:10 від ЮАР »

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #25 : Березня 03, 2025, 02:57:55 14:57 »
Комашка, ти все ж єбанака!
Це, я так розумію, у вас знову від палкого бажання "навчити мене гарного стилю"? Чи то він і є?
Нас навіть європейці, які на нашому боці, просять замиритися з США.
А Зелупа знову лізе в пляшку.
А ви якось без європейців, американців та експертів по ютубу можете вести аргументацію власними думками?

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #26 : Березня 03, 2025, 03:03:30 15:03 »
Єдине, що всі ці "надо дагаварівацца" на побутовому рівні не завжди означають лукавість та підкацапство. Інколи це щире нерозуміння ситуації, хоча це скоріш для західнонароджених характерно, а інколи - нерозуміння прикладних моментів теорії ігор. Бо всі полюбляють "кхєтайскі мудрощі" про гнучку травку, в той час як нездатність сторони домовитися по ряду питань може використовуватися (й використовується) як дієвий важель. Я так по життю бачу, що чомусь це максимально неочевидно в тому числі розумному наріду.

Комусь більше цікаво дискутувати мріями та фантазіями, комусь крити хуйями усих навколо та придумувати різні імена. Питання який сенс в цьому? Чому так корчить коли хтось намагається обговорювати реальний розклад?

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #27 : Березня 03, 2025, 03:08:14 15:08 »

Грем йому відповів: Нажаль до виборів взагалі ніхто не має голоса в Україні

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #28 : Березня 03, 2025, 03:13:13 15:13 »
дозволяє собі в прямому етері вказувати іншій країні, що робити з її керівництвом,

як би так відповісти щоб не образити.... ні, мабуть не буду

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #29 : Березня 03, 2025, 03:14:17 15:14 »
Це, я так розумію, у вас знову від палкого бажання "навчити мене гарного стилю"? Чи то він і є?А ви якось без європейців, американців та експертів по ютубу можете вести аргументацію власними думками?

Я вже казав, усі наші думки сформовані під впливом отриманої нами з різних джерел інформації.
Як що тобі це буде приємно, я готов визнати, що у мене нема своїх думок у сфері політики.
У військовій сфері, як що ти помітила, у мене взагалі ніяких думок немає! Я про зброю і тактику завжди просто мовчу