Автор Тема: Здивував Кокотюха. Молодець!  (Прочитано 283 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Здивував Кокотюха. Молодець!
« : Березня 01, 2025, 07:05:47 19:05 »
Андрій Кокотюха:
Вже пишуть і ще будуть писати: "Зеленський - це Україна, тому всякий, хто за Україну, попри все підтримує Зеленського". Формально так. Дуже мудро: забути і пробачити в умовах великої біди. Я згоден, що Зеленський - це Україна. Але яка Україна?
Воююча країна, в якій не покарані зрадники. Воююча країна, в якій щотижня є доказові звинувачення в корупції та мародерстві посадових осіб. Держава, в якій перші особи ігнорували попередження про масштабне вторгнення. Країна, якою замість президента рулять Єрмак і 5-6 менеджерів. Країна недієздатного завдяки не опозиції, а Слугам народу і ОПЗЖ парламенту.
Країною, в якій не існує державної та державницької політики в усьому, що єднає та формує, і тут я насамперед говорю про культуру і освіту. Країною волонтерського руху, який, втім, не замінить держави і який зазнає регулярних обмежень з її боку.

Ось з якою Україною Андрій Кокотюха асоціює Володимира Зеленського. І така Україна потребує порятунку, а не "зрозумій та пробач президента".
Як її рятувати? Готових рецептів нема. Хіба що знамените "ти або в ЗСУ, або для ЗСУ", проте якщо всередині країни, в умовному тилу, існує та добре себе почуває непокаране зло, це послаблює Збройні Сили. Бо лупить у спину. Донести це Зеленському не може жоден із тих, хто пише зараз дописи на його підтримку. А в мене особисто ресурсів нуль, впливу нуль, можливостей нуль. Вчора отримав гонорар. Частину розкидав на потреби військових. Частину, вибачте, проїм і витрачу на комунальні. Коли наступний гонорар - не знаю. Ось і все, що можу...
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Re: Здивував Кокотюха. Молодець!
« Reply #1 : Березня 01, 2025, 07:19:45 19:19 »
Досить несподівано.
Знаю Андрія особисто.
Несподівано він порушив нейтралітет, хоча багато хто з письменників петляє.
Нейтралітет відносно влади. Проукраїнська позиція у багатьох безумовно.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline g_smit

• Hero Member
Re: Здивував Кокотюха. Молодець!
« Reply #2 : Березня 01, 2025, 08:01:42 20:01 »
Підписуюсь під кжним словом.  :smilie7: