Автор Тема: А что Зеленский не так сказал?  (Прочитано 20229 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Re: А что Зеленский не так сказал?
« Reply #270 : Березня 13, 2025, 11:21:35 11:21 »
Кайфують люди :)
Їм здається, що якби на місці Зеленського був би класний переговірник, то з ситуації "ми тебе опустимо перед камерами, а потім ти підпишеш капітуляцію" він би вийшов обласканим перед камерами, з підписаною перемогою, й ще б цукерок звідти всім привіз.

Дурепа!

По перше ніхто не кайфує, нема з чого.
А по друге класний дипломатичний корпус (а не зелений ушльопок) не довів би ситуацію до такого стану.
Просять прибрати Маркарову - ніт!
Просять одягнутися по людські - ніт!
Просять прибрати неголеного і огидного Їрмака - ніт!
Просять не лізти в пляшку - ніт!

Я би на місті Трампа викликав би для нелоха трьох негрів-гоміків, щоб вони його перевірили на цноту.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #271 : Березня 13, 2025, 11:47:08 11:47 »
Саме так!
Він як переговірник лайно. І фаршмак його лайно.
Він повністю зірвав дипломатичну роботу.
У нього в дипломатах бездарний антиукраїнець Таран, тупенька прокурорка Венедиктова, мінетчиться Ілащук, жирна економістка Маркарова.
У нього Чалий, Єлісеєв, Шамшур, Огризко сидять без роботи.
У нього в Китаї і ще в 27 країнах три роки не було дипломатів взагалі.

Тепер про Трампа. Чомусь і Порошенко і Чалий з Трампом находили спільну мову, і жодних претензій до України тоді не було.

Ну і останнє - не вилизуй зелене очко, тебе це не прикрашає.

Какой пафос. Цуко! Ты открыл мне глаза. А я то думал что он величайший лидер современности, а оно гляди как. Вах-вах
Прокричался, попустило?

Да выбрали уже Зеленского прикинь, еще в 19ом году, ага. Братан, пиздец уже пришел, еще тогда, тебя за 6 лет еще не попустило, не? Иди корвалолу себе накапай бо Зеленский уже 6 лет през и еще будет, прикинь.
И как то вот такому вот говняному президенту Украины и Польша и Англия и Германия чото поставляют, несмотря на скандалы. Охереть, да?
Наверно понимают что поставляют Украине, а не Зеленскому?

На неделе Трамп сообщил миру что сильно обижен на Японию потому как США обязаны защищать Японию, а Япония США не обязана. Японцы в полном ахуе потому как именно США им так в конституции это самое и прописали.
Я тут задумался, это наверно Трамп японского премьера в кимоно увидел и обиделся. Как то бедный японец США оскорбил, без вариантов. И дипломаты у японцев хуевые дальше некуда. Да и у канадцев с датчанами. А про поляков вообще молчу, посмели назначить минобороны какоето ничтожество постоянно оскорбляющее самого Маска. ХАМ!

Я это все собственно к тому чтобы до тебя дошло наконец, и до остальных до которых до сих пор не дошло тоже дошло, то что сейчас происходит это не отношение Трампа и всей этой маговской пиздобратии к Зеленскому. Это их отношение к Украине.
Это бляха ты здесь можеш пидстрыбувать и вопить что ты за него не голосовал, а для всех за границами ты за него голосовал! Потому что ты представитель украинского народа, а Зеленского выбрал украинский народ! Все бля, баста! Поезд уехал. Теперь с этим жить.
И хочешь ты этого или не хочешь, но если Трамп или кто еще плюет в морду Зеленскому, то он плюет в морду и мне, и тебе и всем остальным.
И поэтому твои вопли о Трамповой правоте выглядят тупо как вылизывание очка Трампа, выражаясь твоим изысканным манером
Не, конечно, если ты считаешь вылизывание очка Трампа занятием более достойным чем вылизывание очка Зеленского не вопрос. У каждого свои идеалы
Он Ферал прямо говорит - да, говорит, я считаю что надо вылизывать очко тому кто дает мне деньги, и вылизывает. У человека слова с делами не расходятся. Да Трамп тоже самое говорит. Говорит, что вы начали войну? Что не могли договориться? Взялиб деньги как предлагалось и лизали зад Путина. Что вы столько людей загубили изза пустяка, берите пример с русских, лижут с песней!
Да что там кацапы, сам Трамп на прошлом сроке так Пончику отполировал что тот до сих пор зайчики пускает

"Лизать иль не лизать, вот в чем вопрос. Достойно ли смиряться под ударами судьбы, иль надо оказать сопротивленье"

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #272 : Березня 13, 2025, 11:54:01 11:54 »
І ще про Маркарову.
Посол відкриває ресторан у Вашингтоні!
До цього за всю історію ще не один посол не додумався. :smiley23:

:smiley24:

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #273 : Березня 13, 2025, 11:58:12 11:58 »
Какой пафос. Цуко! Ты открыл мне глаза. А я то думал что он величайший лидер современности, а оно гляди как. Вах-вах
Прокричался, попустило?

Да выбрали уже Зеленского прикинь, еще в 19ом году, ага. Братан, пиздец уже пришел, еще тогда, тебя за 6 лет еще не попустило, не? Иди корвалолу себе накапай бо Зеленский уже 6 лет през и еще будет, прикинь.
И как то вот такому вот говняному президенту Украины и Польша и Англия и Германия чото поставляют, несмотря на скандалы. Охереть, да?
Наверно понимают что поставляют Украине, а не Зеленскому?

На неделе Трамп сообщил миру что сильно обижен на Японию потому как США обязаны защищать Японию, а Япония США не обязана. Японцы в полном ахуе потому как именно США им так в конституции это самое и прописали.
Я тут задумался, это наверно Трамп японского премьера в кимоно увидел и обиделся. Как то бедный японец США оскорбил, без вариантов. И дипломаты у японцев хуевые дальше некуда. Да и у канадцев с датчанами. А про поляков вообще молчу, посмели назначить минобороны какоето ничтожество постоянно оскорбляющее самого Маска. ХАМ!

Я это все собственно к тому чтобы до тебя дошло наконец, и до остальных до которых до сих пор не дошло тоже дошло, то что сейчас происходит это не отношение Трампа и всей этой маговской пиздобратии к Зеленскому. Это их отношение к Украине.
Это бляха ты здесь можеш пидстрыбувать и вопить что ты за него не голосовал, а для всех за границами ты за него голосовал! Потому что ты представитель украинского народа, а Зеленского выбрал украинский народ! Все бля, баста! Поезд уехал. Теперь с этим жить.
И хочешь ты этого или не хочешь, но если Трамп или кто еще плюет в морду Зеленскому, то он плюет в морду и мне, и тебе и всем остальным.
И поэтому твои вопли о Трамповой правоте выглядят тупо как вылизывание очка Трампа, выражаясь твоим изысканным манером
Не, конечно, если ты считаешь вылизывание очка Трампа занятием более достойным чем вылизывание очка Зеленского не вопрос. У каждого свои идеалы
Он Ферал прямо говорит - да, говорит, я считаю что надо вылизывать очко тому кто дает мне деньги, и вылизывает. У человека слова с делами не расходятся. Да Трамп тоже самое говорит. Говорит, что вы начали войну? Что не могли договориться? Взялиб деньги как предлагалось и лизали зад Путина. Что вы столько людей загубили изза пустяка, берите пример с русских, лижут с песней!
Да что там кацапы, сам Трамп на прошлом сроке так Пончику отполировал что тот до сих пор зайчики пускает

"Лизать иль не лизать, вот в чем вопрос. Достойно ли смиряться под ударами судьбы, иль надо оказать сопротивленье"

Дарма ти думаєш, що Трамп плює в морду Зеленському просто з-за неповаги. Він плює зовсім по іншій причині. Але народ в твоїй особі образився, бо виглядає, як невмотивована образа президента країни.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #274 : Березня 13, 2025, 12:06:22 12:06 »
Я такі довгі тексти не читаю.
Занотуй.
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #275 : Березня 13, 2025, 02:10:08 14:10 »
Не. С вами тут последних волос лишишся

Сидит чувак который уже не первый год ОТКРЫТО, из всех утюгов, говорит что остановит помощь всем и Украине в частности
Вся его семейка открыто , на каждом углу, трендит что Украине надо остановить помощь и вообще Украина развязала войну
Все его прихлебатели, поголовно, говорят что надо заблокировать поставки оружия Украине
Холуи этого чувака полгода УЖЕ БЛОКИРОВАЛИ выделение средств на поставки оружия
Чувак избрался президентом и сразу же сказал что он заблокирует поставки если Украина не прекратит воевать
И вот наконец свершилось, он заблокировал поставки и всем об этом рассказал

ВСЕ - виноват Зеленский

Не хочу захищати трумпістів, але оббріхувати їх не треба. Про "заблокувати" ніхто ніколи не казав. Мова завжди була про те що бабло платників податків на це не можна виділяти.

Заблокувати - то була чисто ідея трампа після вистави у бд

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #276 : Березня 13, 2025, 02:14:42 14:14 »
Перманентно ображений та зманіпульований пане, а ви тут взагалі до чого?

Ааа, то ви так просто про абстрактне. Думки вголос так би мовити....
Ну от і мою відповідь сприймайте як абстрактну на своєму власному прикладі.

А ображений тут не я, а саме ви. Бо всю цю упереджену "дічь" несете саме ви сюди.

В мене все

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #277 : Березня 13, 2025, 03:36:12 15:36 »
Дарма ти думаєш, що Трамп плює в морду Зеленському просто з-за неповаги. Він плює зовсім по іншій причині. Але народ в твоїй особі образився, бо виглядає, як невмотивована образа президента країни.

Так я так не считаю
Трамп вообще никого не уважает. Он просто мудак конченный и это его окончательная и полная характеристика
Концерт с Зеленским в БД был организован с целью возвеличивания Трампа. Зеленский для этого был выбран просто как особа менее всего способная дать сдачи, а не изза какогото уважения/неуважения
И я не обижен. Собственно мне на подобную самодеятельность плевать. Просто мне странно смотреть как вроде бы адекватные взрослые люди продолжают верить  в джинов как в том анекдоте.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #278 : Березня 13, 2025, 03:36:57 15:36 »
Я такі довгі тексти не читаю.
Занотуй.

Ну ты ж понимаешь что это не мои проблемы?

ЗЫ Текст был достаточно компактен?

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #279 : Березня 13, 2025, 03:40:29 15:40 »
Не хочу захищати трумпістів, але оббріхувати їх не треба. Про "заблокувати" ніхто ніколи не казав. Мова завжди була про те що бабло платників податків на це не можна виділяти.

Трамп, как и остальные радетели за "народные деньги", всегда говорил что он принудит Украину остановить войну путем приостановки поставок оружия
Что и было сделано.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #280 : Березня 13, 2025, 04:33:39 16:33 »
Трамп, как и остальные радетели за "народные деньги", всегда говорил что он принудит Украину остановить войну путем приостановки поставок оружия
Что и было сделано.

Так от рішення про те що примус потрібен трамп прийняв саме за результатами візиту зеленського в бд

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #281 : Березня 13, 2025, 04:42:39 16:42 »
Так от рішення про те що примус потрібен трамп прийняв саме за результатами візиту зеленського в бд

а что случилось в БД?  истерика хуйла венса? что?

Offline profilaktik

• Hero Member
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #282 : Березня 13, 2025, 04:43:41 16:43 »

На что именно пойдут деньги, полученные в виду налогов, налогоплательщиков вообще никак не касается.

Тот факт, что налоги платятся означает, что налогоплательщики согласны на такие условия игры.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #283 : Березня 13, 2025, 04:50:59 16:50 »
На что именно пойдут деньги, полученные в виду налогов, налогоплательщиков вообще никак не касается.

:gigi: відчувається совкова закалка  :smiley24:

Тот факт, что налоги платятся означает, что налогоплательщики согласны на такие условия игры.

Платники податків визначають пріоритети витрат на виборах

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #284 : Березня 13, 2025, 05:50:05 17:50 »

Те Зеленский таки вел себя нормально никому не хамил бурнус его тоже всех устраивал просто он отказался подписывать капитулянское соглашение?
Я тебя правильно понял?
Или ты думаешь что Трамп понял что Зеленский не хочет мира по отсутствию на последнем пиджака с галстуком?

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #285 : Березня 13, 2025, 06:13:41 18:13 »
Те Зеленский таки вел себя нормально никому не хамил бурнус его тоже всех устраивал просто он отказался подписывать капитулянское соглашение?
Я тебя правильно понял?
Или ты думаешь что Трамп понял что Зеленский не хочет мира по отсутствию на последнем пиджака с галстуком?

Все разом: і неповага, і відхід від протоколу, і спроба почати з'ясовувати стосунки публічно було сприйнято як неготовність до замирення

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #286 : Березня 13, 2025, 06:53:37 18:53 »
Все разом: і неповага, і відхід від протоколу, і спроба почати з'ясовувати стосунки публічно було сприйнято як неготовність до замирення

Так чо ж вы все на него наезжаете?
Ему орден за это надо дать

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #287 : Березня 13, 2025, 07:15:55 19:15 »
Слухай, ти, орден!
Ти мабуть Ґ+Ґ дивишся.
Ти сьогоднішній етер на Прямому послухай.
Гандон твій Опариш, і місце його в буцегарні! :smiley23:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #288 : Березня 13, 2025, 07:21:57 19:21 »
Так чо ж вы все на него наезжаете?
Ему орден за это надо дать

Кому? За що орден?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #289 : Березня 13, 2025, 07:32:03 19:32 »
З'ясовується, що території вже ділили, і Опариш з завхозом все знають, але нам не говорять.
Орден, блять!

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #290 : Березня 13, 2025, 07:36:25 19:36 »
Кому? За що орден?

Как за что?
За "неготовність до замирення"
Или ты за "просто перестать стрелять"?

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #291 : Березня 13, 2025, 07:37:02 19:37 »
З'ясовується, що території вже ділили, і Опариш з завхозом все знають, але нам не говорять.
Орден, блять!

Я смотрю что у тебя не только с длинными, а с краткими текстами не все в порядке

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #292 : Березня 13, 2025, 07:43:48 19:43 »
Я смотрю что у тебя не только с длинными, а с краткими текстами не все в порядке

С текстами то пів-біди, а от у де-кого я бачу мозку лише 50% від можливого.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #293 : Березня 13, 2025, 07:57:35 19:57 »
Как за что?
За "неготовність до замирення"
Или ты за "просто перестать стрелять"?

Так це і є епічний пройоб, адже перемога це коли в результаті перемовин твій опонент вважає що ти готовий до замирення, або як мінімум майже готовий, і не здійснює ніякого примусу.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #294 : Березня 13, 2025, 08:53:11 20:53 »
Так це і є епічний пройоб, адже перемога це коли в результаті перемовин твій опонент вважає що ти готовий до замирення, або як мінімум майже готовий, і не здійснює ніякого примусу.

Ага. Я тебя понял. Ты не за то чтобы подписывать перемирие, ты за то что бы поддерживать в Трампе увереность что вот еще чуть чуть, завтра послезавтра ты его подпишешь обязательно
Ну что можно сказать. Я как бы не против.
Просто знаешь, если тебе нужен каллиграф, то странно принимать на работу штангиста и потом предъявлять ему претензии.
Зеленский, как и вся его молодая команда, на такие финты неспособен в принципе
Поэтому я ожидаю от него малого и вполне доволен тем что он не подписал какойто полной херни.
И если такое, прямое, неподписание этой херни обижает Трампа то так тому и быть. Это лучше чем подписать херню и Трампа порадовать

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #295 : Березня 13, 2025, 08:54:14 20:54 »
Ааа, то ви так просто про абстрактне. Думки вголос так би мовити....
Ну от і мою відповідь сприймайте як абстрактну на своєму власному прикладі.

А ображений тут не я, а саме ви. Бо всю цю упереджену "дічь" несете саме ви сюди.

В мене все
Перманентно ображений пане Укі, я пляць розмовляю з користувачем div про користувача Feral, з яким, в свою чергу, не розмовляю з очевидних причин. Мій допис напряму витікає з їхньої розмови в паралельній гілці, де пан Feral похизувався своєрідною життєвою філософією. З яких див попєрдоліло особисто вас, я починаю приблизно здогадуватися тільки зараз.
В цілому, коли що, в мене нуль проблем назвати вас козлом напряму, за умови якщо я так дійсно вважаю. Очєшуєнно абстрактні думки вголос мені для того не потрібні. Сподіваюся що це взаємне  :gigi:
Й, до речі, я гадки не маю, в чому конкретно полягають ваші пред'яви до Зеленського в контексті трумпа. Хоча підозрюю, що в цьому
Цитувати
Їм здається, що якби на місці Зеленського був би класний переговірник, то з ситуації "ми тебе опустимо перед камерами, а потім ти підпишеш капітуляцію" він би вийшов обласканим перед камерами, з підписаною перемогою, й ще б цукерок звідти всім привіз.
І це просто класний переговірник. А переговірник рівня "геній" - він міг би й з хуйлом піти домовитися так, щоб кацапи перестали з нами воювати, й стали б дружбанями.

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #296 : Березня 13, 2025, 09:04:05 21:04 »
Дурепа!

По перше ніхто не кайфує, нема з чого.
А по друге класний дипломатичний корпус (а не зелений ушльопок) не довів би ситуацію до такого стану.
Просять прибрати Маркарову - ніт!
Просять одягнутися по людські - ніт!
Просять прибрати неголеного і огидного Їрмака - ніт!
Просять не лізти в пляшку - ніт!

Я би на місті Трампа викликав би для нелоха трьох негрів-гоміків, щоб вони його перевірили на цноту.
По-перше ви казали, що слова "каєф" в вашому лексиконі нема  :gigi:
По-друге, за суттю питання. На вашу думку можна домовитися будь з ким та будь про що?
Відповідь "так" відправляє вас домовлятися з хуйлом, а відповідь "ні" означає, що ви просто хочете побалакати про те, що Зеленський, виявляється  :smilie10: гірший дипломат ніж наприклад Порох.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #297 : Березня 13, 2025, 09:25:57 21:25 »
Перманентно ображений пане Укі, я пляць розмовляю з користувачем div про користувача Feral, з яким, в свою чергу, не розмовляю з очевидних причин. Мій допис напряму витікає з їхньої розмови в паралельній гілці, де пан Feral похизувався своєрідною життєвою філософією. З яких див попєрдоліло особисто вас, я починаю приблизно здогадуватися тільки зараз.
В цілому, коли що, в мене нуль проблем назвати вас козлом напряму, за умови якщо я так дійсно вважаю. Очєшуєнно абстрактні думки вголос мені для того не потрібні. Сподіваюся що це взаємне  :gigi:
Й, до речі, я гадки не маю, в чому конкретно полягають ваші пред'яви до Зеленського в контексті трумпа. Хоча підозрюю, що в цьому

Ну ви тоді уточнюйте про кого ваші судження. Адже те повідомлення відповідь на питання дописувача Div відносно поїх тверджень про срач. Тобто відразу складається враження що ви намагаєтесь відповідати йому за мене.

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #298 : Березня 13, 2025, 09:35:15 21:35 »
Ну ви тоді уточнюйте про кого ваші судження. Адже те повідомлення відповідь на питання дописувача Div відносно поїх тверджень про срач. Тобто відразу складається враження що ви намагаєтесь відповідати йому за мене.
Коли ми з користувачем RG конкретно вас без вас обговорювали, в мій допис ваш нік було включено. Коротше, погодьтеся, аби був настрій ображатися - а там хоч кілометрові дісклеймери в допис ліпи, все одно не допоможе :)

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #299 : Березня 13, 2025, 09:39:38 21:39 »
Коли ми з користувачем RG конкретно вас без вас обговорювали, в мій допис ваш нік було включено. Коротше, погодьтеся, аби був настрій ображатися - а там хоч кілометрові дісклеймери в допис ліпи, все одно не допоможе :)

Звичайно. Принаймні коли відповідаєте на питання, адресоване мені