Автор Тема: А что Зеленский не так сказал?  (Прочитано 20231 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Online Комашки

• Ветеран форума
Re: А что Зеленский не так сказал?
« Reply #240 : Березня 09, 2025, 08:04:38 20:04 »
Це не мої фантазії, це його слова
Я маю на увазі, що ви цитуєте патологічне брехло та дебіла - трумпа, й особисто обираєте моменти, де зненацька починаєте свято в них вірувати, й використовувати в дискусіях як основу аргументації. А це вже підгонка під фантазії.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #241 : Березня 09, 2025, 08:13:02 20:13 »
Я маю на увазі, що ви цитуєте патологічне брехло та дебіла - трумпа, й особисто обираєте моменти, де зненацька починаєте свято в них вірувати, й використовувати в дискусіях як основу аргументації. А це вже підгонка під фантазії.

:Sho_za:

Знову маніпуляції та перекручення, нахера, не розумію. Звинуватили мене в фантазіях, а коли сказав що це з його слів, то відразу перевзулись та почали звинувачувати мене в черріпікінг

Він чітко і недвозначно пояснив зміну свого ставлення до Зеленського після зустрічі, і відразу після того почались дії......

Offline polelis

• Ветеран форума
« Reply #242 : Березня 09, 2025, 08:44:29 20:44 »
Бляха, (с) Він прямо каже що вони побачили бажання продовжувати війну та використовувати їх як козирну карту. Де тут він бреше?

- Де тут він бреше?
Ти серйозно?
Це бидло завжди бреше, навіть на камеру бреше не зупиняючись.
Кожен раз коли він відкриває своє мурло - звідти ллється брехня.
Безперервна брехня і тільки брехня у всьому!
Макрон якось спробував його делікатно зупинити, схопивши його за руку…
Зупинив… на 5 секунд!
Бидлан відкрив свій кривий писок, і знову полилося лайно.

Насправді все дуже просто:
Трумп = Хуйло-2
Навіщо ці довгі дискусії?

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #243 : Березня 09, 2025, 08:54:09 20:54 »

- Де тут він бреше?
Ти серйозно?
Це бидло завжди бреше, навіть на камеру бреше не зупиняючись.
Кожен раз коли він відкриває своє мурло - звідти ллється брехня.
Безперервна брехня і тільки брехня у всьому!
Макрон якось спробував його делікатно зупинити, схопивши його за руку…
Зупинив… на 5 секунд!
Бидлан відкрив свій кривий писок, і знову полилося лайно.

Насправді все дуже просто:
Трумп = Хуйло-2
Навіщо ці довгі дискусії?

Трамп це блять хуйла. Я кажу це вже дуже давно. Але США це не 100% трамп, як тут div недавно вірно відмітив. Тому холодний розрахунок та вірний підхід можуть мінімізувати втрати.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #244 : Березня 09, 2025, 08:59:04 20:59 »
Ну він висловив свою точку зору. Як ти збираєся довести що це не його точка зору?

Не знаю, може й хоче. Особистий інтерес у нього є

Ну не знаю. Я всюди на форумах чую що без допомоги Україна не впорається.

Ну да
Когда Путин говорит что он на Украину не нападал он не врет, он просто "высказывает свою точку зрения"

Вы там в своем мире постправды вообще ебанулись
 :cp:
Остановите Землю, я сойду

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #245 : Березня 09, 2025, 09:10:28 21:10 »
Ну да
Когда Путин говорит что он на Украину не нападал он не врет, он просто "высказывает свою точку зрения"

:fp2 А головою думати ніколи не пробували

звичайно коли Путін каже що не нападе, і прицьому на повну катушку збирає війська біля кордону - то він напевне збирається напасти, а його слова "про не нападе" можна сприймати як частину інформаційної операції

Коли трумп каже після зустрічі з зеленським що йому зустріч не сподобалась і відразу забирає зброю у України - то напевне ця зустріч мала певний вплив на це рішення

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #246 : Березня 09, 2025, 09:35:20 21:35 »
:fp2 А головою думати ніколи не пробували

звичайно коли Путін каже що не нападе, і прицьому на повну катушку збирає війська біля кордону - то він напевне збирається напасти, а його слова "про не нападе" можна сприймати як частину інформаційної операції

Коли трумп каже після зустрічі з зеленським що йому зустріч не сподобалась і відразу забирає зброю у України - то напевне ця зустріч мала певний вплив на це рішення

Ну да, верую ибо абсурдно

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #247 : Березня 09, 2025, 09:36:09 21:36 »
Конечно ему встреча не понравилась. Зеленский же отказался капитуляцию подписывать

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #248 : Березня 09, 2025, 10:13:46 22:13 »
:Sho_za:

Знову маніпуляції та перекручення, нахера, не розумію. Звинуватили мене в фантазіях, а коли сказав що це з його слів, то відразу перевзулись та почали звинувачувати мене в черріпікінг

Він чітко і недвозначно пояснив зміну свого ставлення до Зеленського після зустрічі, і відразу після того почались дії......
Тим не менш, ПО СУТІ, ви берете брехуна, ушльопка та ворога України, сто разів на всьому перерахованому спійманого. Берете його слова, почитаєте в них вірувати (чи лукавити, я не знаю), в дискусіях спираєтеся на них, потім дивуєтеся.

Про маніпуляції, викручування та перевзування. Ви звісно мене пробачте, але вірити трумпу в стилі "ну він чітко сказав..." може на мій погляд тільки добряче довбанутий маговець, на якого ви не схожі. Так що моя єдина провина полягає в тому, що мені здавалося ніби ви дійшли до висновку самі, якось там аналітично, не знаю. Якщо ви там на повному серйозі вийшли на такий ступень лагідності, що віруєте словам трумпа як христовим, тоді звичайно ще раз вибачаюся.

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #249 : Березня 09, 2025, 10:17:41 22:17 »
Трамп це блять хуйла. Я кажу це вже дуже давно. Але США це не 100% трамп
Але цитуєте ви 100% трумпа, так що не треба "маніпулювати та пересмикувати" тут щось на США, ок? :)
Ви берете "блять хуйла", цитуєте, та віруєте; потім базуєтеся на цій довірі до слів "бляді хуйла" в дискусіях.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #250 : Березня 09, 2025, 10:38:49 22:38 »
Тим не менш, ПО СУТІ, ви берете брехуна, ушльопка та ворога України, сто разів на всьому перерахованому спійманого. Берете його слова, почитаєте в них вірувати (чи лукавити, я не знаю), в дискусіях спираєтеся на них, потім дивуєтеся.

Про маніпуляції, викручування та перевзування. Ви звісно мене пробачте, але вірити трумпу в стилі "ну він чітко сказав..." може на мій погляд тільки добряче довбанутий маговець, на якого ви не схожі. Так що моя єдина провина полягає в тому, що мені здавалося ніби ви дійшли до висновку самі, якось там аналітично, не знаю. Якщо ви там на повному серйозі вийшли на такий ступень лагідності, що віруєте словам трумпа як христовим, тоді звичайно ще раз вибачаюся.

Я так понял что мы имеем дело с человеком в понятийном аппарате которого понятие преднамеренной лжи попросту отсутствует
"Ну Трамп же говорит что его Зеленский обидел..."
"Ну Путин же говорит что он не нападал..."
"Ну Путин же пообещал что больше не будет воевать..."
"Ну Ким Ир Сен же говорит что северокорейские космонавты высадились на Солнце..."

:bu

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #251 : Березня 09, 2025, 11:08:21 23:08 »
Ну да

судя по постам этого экземпляра он получил в детстве серьезные психологические трамвы
может сексуального характера
ибо нормальный человек без особых трамв такую куйню нести просто не в состоянии ( ибо это извращенная логика-психмика )

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #252 : Березня 09, 2025, 11:58:49 23:58 »
Бля, награфоманили що п-ць :weep: в той же час все просто як двері

Сценарій один
1 Приїхав зеленський
2 Посрались
3 Образився трумп (набрехав чи ні немає значення)
4 Зупинив допомогу

Сценарій два (уявний)
1 Не приїхав зеленський
2 Трумп продовжує думати як нахилити зеленського на підпис угоди
3. Допомога продовжує надходити

Звичайно п 2 та 3 останнього сценарію не продовжувались би вічно, але навіть якщо б допомога надходила лише на 3 дні довше - це все одно зберегло б купи життів та трохи більше часу дало б Україні.

ПС. Про більш складні сценарії я тут навіть вже і заводитись не буду. Бо безнадійно вже все тут  :fp2

Насолоджуйтесь соплями та гівнометанням

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #253 : Березня 10, 2025, 12:50:09 00:50 »
Все реально просто, як двері.
Дано: трумп хоче відсмоктати в хуйла шоб той його уважав, для цього збирається подарувати хуйлу Україну. Щоб перевірити свою здатність крутити Україною, а заодно кинути своїм дебілам-виборцям кісточку, трумп посилає свою шістку з папірцем "всі ваші ресурси та право першої ночі належить нам", на підпис дає дві години.
Шістка внєзапним чином йде нахуй.
Трумп, плагіатним чином вважаючий себе найвеличнішим лідором всесвіту, викликає іншого найвеличнішого лідора на ковьор, а своїм рабам дає наказ все підготувати до прямого етеру, де батя трумп з пацикамі просто удєлаєт лошка.

Варіанти розвитку.
1) Зеленський не підписує капітуляцію, й трумп зупиняє поставки зброї й бреше легковірним (або ні) бідолашкам ніби от зовсім такого не збирався робити, але його абіділі, й тепер він зупинив.
2) Зеленський підписує капітуляцію, й трумп зупиняє поставки зброї та оголошує себе міратворцом нє хужеє бабами.

Легковірні (або ні)  бідолашки всерйоз плачуть, що треба було замружити оченятка, заткнути вушка, трічи сказати "а я в доміку", й тоді трумп би довго й мучітільно думав, як би ото так хитрунсько нахилити Зеленського, котрий в доміку.

Чому власне трумп має щось там мучітільно думать, а не тупо зупинити поставки як він й зробив? Ну, як тепер кажуть вже й деякі норвежці - huivet.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #254 : Березня 10, 2025, 09:47:17 09:47 »
Бля, награфоманили що п-ць :weep: в той же час все просто як двері

Сценарій один
1 Приїхав зеленський
2 Посрались
3 Образився трумп (набрехав чи ні немає значення)
4 Зупинив допомогу

Сценарій два (уявний)
1 Не приїхав зеленський
2 Трумп продовжує думати як нахилити зеленського на підпис угоди
3. Допомога продовжує надходити

2 Образився трумп (набрехав чи ні немає значення)
3 Зупинив допомогу

У вас ошибка в расчетах

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #255 : Березня 12, 2025, 04:05:26 16:05 »
У вас ошибка в расчетах

Ну що, div, таки ви з комашкою помилялись. Якби ви були праві, а не я, то допомогу б ніхто не відновлював би  :smilie3:

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #256 : Березня 12, 2025, 04:26:46 16:26 »
Ну що, div, таки ви з комашкою помилялись. Якби ви були праві, а не я, то допомогу б ніхто не відновлював би  :smilie3:
Якщо це не жарт, то вам вдалося мене серйозно здивувати :)

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #257 : Березня 12, 2025, 05:14:27 17:14 »

Можно развернуть логический ход мысли бо я чото не доганяю что со стороны Зеленсого произошло, он вроде даже пиджак не надел

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #258 : Березня 12, 2025, 05:55:48 17:55 »
Можно развернуть логический ход мысли бо я чото не доганяю что со стороны Зеленсого произошло, он вроде даже пиджак не надел

Якби у трампа це було самоціллю повна зупинка допомоги і, як ви кажете, він би зробив це навіть якщо б Зеленський не влаштував срач, то який сенс через пару тижнів знову її відновлювати? Тобто це не є самоціль, а якщо ні то якого її взагалі призупиняти на пару тижнів без особливих на те причин?

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #259 : Березня 12, 2025, 06:57:17 18:57 »
Якби у трампа це було самоціллю повна зупинка допомоги і, як ви кажете, він би зробив це навіть якщо б Зеленський не влаштував срач, то який сенс через пару тижнів знову її відновлювати? Тобто це не є самоціль, а якщо ні то якого її взагалі призупиняти на пару тижнів без особливих на те причин?

Я вроде нигде не говорил про его самоцель. Не то что мы ее не знаем, я подозреваю что Трамп сам ее не знает. Он просто тупо корчит из себя перед телекамерами альфасамца. Как говорится  - хороший понт дороже денег. Об этом кстати Бессмертный в последнем интервью на НВ говорил сегодня
Поэтому приведу несколько возможных причин возобновления
1 - В Штатах поднялся хай где его уже прямо союзником Кремля называют
2 - Несмотря ни на что мы продолжили и даже усилили бомбежку РФ
3 - Франция и ГБ прямо его послали и сказали что будут нам предоставлять инфу
4 - ЕС выделил бешенную сумму на перевооружение и начал разговоры на ту тему с ЯО про которую я тут намекал
5 - Подозреваю что союзники США заелозили насчет закупки вооружений
6 - Ему привезли "съезд" с темы в виде месячного прекращения огня (это было единственное наше телодвижение)
На всем этом фоне тщательность отглаживания трусов Зеленского как бы теряется, те не кажется?

Кстати, там вообще чтото подписали, бо я как то такой информации не нашел.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #260 : Березня 12, 2025, 07:14:56 19:14 »
Я вроде нигде не говорил про его самоцель. Не то что мы ее не знаем, я подозреваю что Трамп сам ее не знает. Он просто тупо корчит из себя перед телекамерами альфасамца.

Цим ви якраз підтвердили мою теорію. Саме через цю особливість він і зреагував таким чином на срач. Не було б срачу то і реагувати не довелось би :smilie3:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #261 : Березня 12, 2025, 07:26:09 19:26 »
Еще б ктото пояснил в чем состоял срач, бо я до сих пор так и не понял что там Зеля сказал

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #262 : Березня 12, 2025, 07:41:51 19:41 »
Перефразую спрощено.
Всім бета-самцям типу трумпа абсолютно чхати, хто як себе поводить.
Перед тим, як на когось бикувати, їм важливо тільки аби жертва була слабшою за них, й щоб неприємнощів не було потім.
Якщо ви виглядаєте слабшим, і якщо на його думку бикування не викличе неприємностей, то він на вас бикує. Все. Крапка.
Тому він підбиковує на Канаду, бо та слабша, й громадян США його бикування не напружує.
Тому він биконув на Україну ще більше, бо та ніби слабкіша, але побачивши не дуже позитивну реакцію громадян США (96% з котрих не бажає смоктати руснявий бібон) відтанцював назад, бо пробздів.
Це очевидні примітивні речі.

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #263 : Березня 12, 2025, 07:57:27 19:57 »
Еще б ктото пояснил в чем состоял срач, бо я до сих пор так и не понял что там Зеля сказал
Срач в тому, що в постсовкових мігрантів розуміння капіталізму - кацапське, десь як в "нєзнайка на лунє". Оскільки їх країна надала якусь економічну та якусь військову допомогу Україні, вони щиро вірять що за це купили абсолютно кожного. Причому купили саме на отому асирійському рівні, де можна сказати "ти, ти й ти - стрібніть зі скелі", й люди мають стрибати, а как ішо (тм). Тому в них буквально вибухнув мозок, коли вони побачили що хтось не стрибнув по першій команді. Ними це сприймається як ляпас в обличчя, тому нарід аж тіпає від подібного.
Власне і все.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #264 : Березня 13, 2025, 01:27:07 01:27 »
Срач в тому, що в постсовкових мігрантів розуміння капіталізму - кацапське, десь як в "нєзнайка на лунє". Оскільки їх країна надала якусь економічну та якусь військову допомогу Україні, вони щиро вірять що за це купили абсолютно кожного. Причому купили саме на отому асирійському рівні, де можна сказати "ти, ти й ти - стрібніть зі скелі", й люди мають стрибати, а как ішо (тм). Тому в них буквально вибухнув мозок, коли вони побачили що хтось не стрибнув по першій команді. Ними це сприймається як ляпас в обличчя, тому нарід аж тіпає від подібного.
Власне і все.

Абсолютна повна маячня від першого слова до останнього. Віра тут нідочого, купівля тут нідочого, стрибання зі скелі тим більше нідочого. Не треба своїх тарганів на інших вішати

Я просто спробував тверезо та без зайвих упереджень оцінити ситуацію у відповідності з силою та ресурсами обох сторін, легітимності влади, її політичних та ідеологічних позицій, традицій їх виборців, культури та психології ведення переговорів,  і тд і тп.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #265 : Березня 13, 2025, 08:55:02 08:55 »
Не. С вами тут последних волос лишишся

Сидит чувак который уже не первый год ОТКРЫТО, из всех утюгов, говорит что остановит помощь всем и Украине в частности
Вся его семейка открыто , на каждом углу, трендит что Украине надо остановить помощь и вообще Украина развязала войну
Все его прихлебатели, поголовно, говорят что надо заблокировать поставки оружия Украине
Холуи этого чувака полгода УЖЕ БЛОКИРОВАЛИ выделение средств на поставки оружия
Чувак избрался президентом и сразу же сказал что он заблокирует поставки если Украина не прекратит воевать
И вот наконец свершилось, он заблокировал поставки и всем об этом рассказал

ВСЕ - виноват Зеленский

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #266 : Березня 13, 2025, 09:14:32 09:14 »

ВСЕ - виноват Зеленский

Саме так!
Він як переговірник лайно. І фаршмак його лайно.
Він повністю зірвав дипломатичну роботу.
У нього в дипломатах бездарний антиукраїнець Таран, тупенька прокурорка Венедиктова, мінетчиться Ілащук, жирна економістка Маркарова.
У нього Чалий, Єлісеєв, Шамшур, Огризко сидять без роботи.
У нього в Китаї і ще в 27 країнах три роки не було дипломатів взагалі.

Тепер про Трампа. Чомусь і Порошенко і Чалий з Трампом находили спільну мову, і жодних претензій до України тоді не було.

Ну і останнє - не вилизуй зелене очко, тебе це не прикрашає.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #267 : Березня 13, 2025, 09:16:09 09:16 »
І ще про Маркарову.
Посол відкриває ресторан у Вашингтоні!
До цього за всю історію ще не один посол не додумався. :smiley23:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #268 : Березня 13, 2025, 10:34:51 10:34 »
Абсолютна повна маячня від першого слова до останнього. Віра тут нідочого, купівля тут нідочого, стрибання зі скелі тим більше нідочого. Не треба своїх тарганів на інших вішати

Я просто спробував тверезо та без зайвих упереджень оцінити ситуацію у відповідності з силою та ресурсами обох сторін, легітимності влади, її політичних та ідеологічних позицій, традицій їх виборців, культури та психології ведення переговорів,  і тд і тп.
Перманентно ображений та зманіпульований пане, а ви тут взагалі до чого?

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #269 : Березня 13, 2025, 10:47:59 10:47 »
Не. С вами тут последних волос лишишся

Сидит чувак который уже не первый год ОТКРЫТО, из всех утюгов, говорит что остановит помощь всем и Украине в частности
Вся его семейка открыто , на каждом углу, трендит что Украине надо остановить помощь и вообще Украина развязала войну
Все его прихлебатели, поголовно, говорят что надо заблокировать поставки оружия Украине
Холуи этого чувака полгода УЖЕ БЛОКИРОВАЛИ выделение средств на поставки оружия
Чувак избрался президентом и сразу же сказал что он заблокирует поставки если Украина не прекратит воевать
И вот наконец свершилось, он заблокировал поставки и всем об этом рассказал

ВСЕ - виноват Зеленский
Кайфують люди :)
Їм здається, що якби на місці Зеленського був би класний переговірник, то з ситуації "ми тебе опустимо перед камерами, а потім ти підпишеш капітуляцію" він би вийшов обласканим перед камерами, з підписаною перемогою, й ще б цукерок звідти всім привіз.
І це просто класний переговірник. А переговірник рівня "геній" - він міг би й з хуйлом піти домовитися так, щоб кацапи перестали з нами воювати, й стали б дружбанями.
Трагикомедійна частина полягає в тому, що цей цукавий підхід - він один й в людей, й в зебілів. Й зебіли голосували за бубачьку саме в пошуках того генія переговорів, оскільки "щоколядний пєтя" на їх думку запоров задачу договоритися з хуйлом.
Те, що уйобки не є договороздатними, й що це не провина переговірника - це до людей просто по-дитячому не доходить. Та й навіщо? Суть більшої частини розмов на СУПі не в розмовах, а в тому щоб написати "бубачька сука".