Автор Тема: Мені ДУЖЕ не хочеться це писати, але...  (Прочитано 5660 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Мені ДУЖЕ не хочеться це писати, але...
« : Лютого 27, 2025, 07:54:11 19:54 »
...напишу.

Єбанусь головою в стіну в 10 тисячний раз.

1. Нас злили.

Тупо. Киданули. Будапештський сраний "мумурандум". Навіть не договір. Забрали ЯО, пообіцяли недоторканість, суверенитет, всеосяжний захист і недоторканість кордонів.

Забрали ЯО і послали на*уй. Що було логічно і цинічно. За цим стояли США і кацапи. Яким Незалежна якась там країнка-українка (з малих літер) і в хєр не вперлася. АЛЕ. Ми маємо ПОВНЕ МОРАЛЬНЕ право на ВІДНОВЛЕННЯ ЯО. Я це кажу ГІПОТЕТИЧНО. По совісті."Пацани слова нє сдєржалі". Або "джентельмени виявились гандонами". Це ФАКТ. Так роблять з невеликими країнами третього світу. Зараз трампістьска Америка хоче з кацапами прибрати цей "раздражающій фактор - Україна" назавжди. І поділити Світ ( а вони всі можуть рахувати тільки до П"ЯТИ) між США, кацапами і Китаєм НА ТРЬОХ. До трьох вони точно вміють рахувати. Що Реднеки. Що Алкаші з Балалайкою. Що Всесвітні Плагіатори.

2. ОК. Жопа. Але....Україна зараз на багато років ВИПЕРЕДЖАЄ ВСІХ в СВІТІ...в плані НОУ-ХАУ тактики ведення сучасної війни. Це війна - ДРОНІВ, якщо СТРАТЕГІЧНО. Будь яка країна в світі, включаючи США ....ще 10-15 років не дійде до рівня РОЗУМІННЯ МЕТОДІВ СУЧАСНОЇ !!! ВІЙНИ, як УКРАЇНА.

Так. Ми не маємо "силіконових долин" і розвинутої японської робототехніки. Але!

Одні майстри знають, як зробити якісні ПРИЛАДИ. Але не вміють їми користуватись в ОТРАСЛІ. Інші майстри МАЙСТЕРСЬКІ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ці прилади у виробництві. Я вмію зробити якісні молоток, лобзик, дріль і рубанок. АЛЕ НЕ ВМІЮ ПОБУДУВАТИ ДІМ.

Україна вміє. І так вміє, що навііть Штатам не снилося ТЕ, що ми ЗНАЄМО про СУЧАСНУ війну. Війну ДРОНІВ.

3. Вони ВСІ це розуміють. ВОНИ ТУПО ЗЛЯКАЛИСЯ цих "вискочок - украйонцєв, кто вообщє оні такіє?". Вони хочуть, щоб нас не було з такими ЗНАННЯМИ І ДОСВІДОМ.

4. У нас є шляхи:

- Злякатися ПОГРОЗ з усіх боків і нам хана.
- Зробити коаліцію ОДНОДУМЦІВ в світі ( а такі країни є) ....послати НА ХУЙ цю "трійку тупих мастодонтів"....і стати в ТОПІ ФОРВАРДІВ....НОВОГО...СВІТУ. Світу

Молодих
Розумних
Сміливих
Відчайдушних.

Якщо коротко, то так.

Ядерну Бомбу теж треба мати. Це точно НЕ ПАНАЦЕЯ, АЛЕ! Це ліки від ДУРНИХ ДУМОК ОТОЧУЮЧИХ ІДІОТІВ.
« Останнє редагування: Лютого 27, 2025, 07:57:14 19:57 від Geo »

Offline Geo

• Ветеран форума
Re: Мені ДУЖЕ не хочеться це писати, але...
« Reply #1 : Лютого 27, 2025, 08:20:54 20:20 »
З 2014 року Світ ВСТУПИВ в Нову Еру. Україна, саме Україна притягнула Дзеркало, куди можуть подивитись всі на себе

в минулому
в сьогоденні
в майбутньому

Нас ТЯГНУТь в Світ 80-років минулого століття ТІ, КОМУ ДОСІ ТАМ ЗРОЗУМІЛО І КОМФОРТНО. Як США ПЕРШІ були проти розвалу СССР....Я це пам'ятаю.

Але, тепер не буде:

- НІ ООН
- НІ НАТО
- НІ ЄВРОСОЮЗУ

ні іншого "міравова правопорядка від Нєбєнзі і Рубіо". Як казав Кучма: ЦЕ ВЖЕ БУЛО.

Чим швидше РОЗДУПЛИТЬСЯ "Золотой Мілліард".....тим буде краще. Поки що слабенько.

Буде ТЕ, ЩО БУДЕМО БУДУВАТИ всі разом ЗАРАЗ.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #2 : Лютого 27, 2025, 11:15:32 23:15 »
 :smiley24:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #3 : Лютого 28, 2025, 05:50:31 05:50 »
Я так не думаю.
ООН дійсно зійшло на пси. І його треба анігілювати.

Євросоюз очиститься і зміцниться.
НАТО теж нікуди не дінеться.
Скорше за все приберуть Рудого покидька, і почнуть відновлювати те, що він встигне зруйнувати.
Звісно все це не швидко.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #4 : Лютого 28, 2025, 07:05:36 07:05 »
Думаю, буде якесь ЄвроНАТО. Чи в рамках існуючого, чи навіть поза ним  :smilie8:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #5 : Лютого 28, 2025, 07:50:10 07:50 »
Я ж не сперечаюсь, панове.

Саме про це і кажу. Буде щось НОВЕ. Замість ООН, НАТО і Євросоюзу. Але в іншому вигляді. Як сказати....глибока реорганізація. Того, ЩО ЗАРАЗ - не буде. Бо це все вже не працює. І весь розумний Світ бачить, що це, що зараз коїться, це - повний дурдом, маячня і ганьбища.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #6 : Лютого 28, 2025, 08:15:27 08:15 »
Так, реорганізація потрібна.

А нам би ще і Україну реорганізувати, бо синьо-зелена пліснява дуже живуча.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #7 : Лютого 28, 2025, 09:05:34 09:05 »
Так, реорганізація потрібна.

А нам би ще і Україну реорганізувати, бо синьо-зелена пліснява дуже живуча.

Не з цією владою точно.

Буде дуже тяжко. Бо у нас - геноцид. Кращих Синів України фізично вибили. Вони - мертві.
Чоловіків повибили.
Гандони масово втікли. Але потім повернуться...

БабИ на тракторах, комбайнах працюють. Оруть поля і забивають палі.
В Києві вже латіноси працюють  на будівництвах.

Буде дуже тяжко.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #8 : Лютого 28, 2025, 09:28:24 09:28 »
Ну, латіноси і воюють в ЗСУ. Часто бачу колумбійців, в них навіть свої прапорці є на шевронах.

Все ж не кацапи, так що нормально.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #9 : Лютого 28, 2025, 02:39:12 14:39 »
Я ж не проти латиносів. Я кажу, що українці закінчуються

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #10 : Лютого 28, 2025, 02:41:28 14:41 »
Те, що старий світовий порядок вмер стало зрозуміло ще в 2022, максимум в 2023.

Ну, буде щось нове.

"Як було, так було, все ж таки якось було, ще ніколи так не було, щоб якось не було. " (с) Швейк.

І так, місце під сонцем треба вигризати

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #11 : Лютого 28, 2025, 02:43:12 14:43 »
Те, що старий світовий порядок вмер стало зрозуміло ще в 2022, максимум в 2023.

Ну, буде щось нове.

"Як було, так було, все ж таки якось було, ще ніколи так не було, щоб якось не було. " (с) Швейк.

І так, місце під сонцем треба вигризати

В 2014.

Россия открыто напала на Украину войсками в 2014 году. Все остальное - следствие.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #12 : Лютого 28, 2025, 02:46:30 14:46 »
Я ж не проти латиносів. Я кажу, що українці закінчуються
мобілізаційний потенціал ще чималий, а от як їх до тями приводити - питання

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #13 : Лютого 28, 2025, 02:50:22 14:50 »
В 2014.

Россия открыто напала на Украину войсками в 2014 году. Все остальное - следствие.

Я мав на увазі, що усвідомлення американцями ( і не тільки) того, що все, старий світовий порядок не працює, прийшло після того, як кацапи змогли реформувати свою економіку таким чином що вони функціонують, розробляють і створюють зброю незважаючи на санкції.

Адже світовий порядок тримався якраз на моделі глобальної економіки, яка здавалось робить неможливими глобальні війни.

Але....

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #14 : Лютого 28, 2025, 03:22:45 15:22 »
Я мав на увазі, що усвідомлення американцями ( і не тільки) того, що все, старий світовий порядок не працює, прийшло після того, як кацапи змогли реформувати свою економіку таким чином що вони функціонують, розробляють і створюють зброю незважаючи на санкції.

Адже світовий порядок тримався якраз на моделі глобальної економіки, яка здавалось робить неможливими глобальні війни.

Але....

Нет. Это понимание пришло гораздо раньше.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #15 : Лютого 28, 2025, 04:43:50 16:43 »
Якщо напад хуйла на Грузію у 2008 став сигналом що рашка кидає виклик існуючій системі, то після брекзіту та наступної перемоги хуйловської пляті Трумпа стало зрозуміло що західне суспільство цей виклик не прийняло та готове також до ліквідації цієї системи.

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #16 : Квітня 23, 2025, 04:29:41 04:29 »
...напишу.

Єбанусь головою в стіну в 10 тисячний раз.

1. Нас злили.

Тупо. Киданули. Будапештський сраний "мумурандум". Навіть не договір. Забрали ЯО, пообіцяли недоторканість, суверенитет, всеосяжний захист і недоторканість кордонів.

Забрали ЯО і послали на*уй. Що було логічно і цинічно. За цим стояли США і кацапи. Яким Незалежна якась там країнка-українка (з малих літер) і в хєр не вперлася. АЛЕ. Ми маємо ПОВНЕ МОРАЛЬНЕ право на ВІДНОВЛЕННЯ ЯО. Я це кажу ГІПОТЕТИЧНО. По совісті."Пацани слова нє сдєржалі". Або "джентельмени виявились гандонами". Це ФАКТ. Так роблять з невеликими країнами третього світу. Зараз трампістьска Америка хоче з кацапами прибрати цей "раздражающій фактор - Україна" назавжди. І поділити Світ ( а вони всі можуть рахувати тільки до П"ЯТИ) між США, кацапами і Китаєм НА ТРЬОХ. До трьох вони точно вміють рахувати. Що Реднеки. Що Алкаші з Балалайкою. Що Всесвітні Плагіатори.

2. ОК. Жопа. Але....Україна зараз на багато років ВИПЕРЕДЖАЄ ВСІХ в СВІТІ...в плані НОУ-ХАУ тактики ведення сучасної війни. Це війна - ДРОНІВ, якщо СТРАТЕГІЧНО. Будь яка країна в світі, включаючи США ....ще 10-15 років не дійде до рівня РОЗУМІННЯ МЕТОДІВ СУЧАСНОЇ !!! ВІЙНИ, як УКРАЇНА.

Так. Ми не маємо "силіконових долин" і розвинутої японської робототехніки. Але!

Одні майстри знають, як зробити якісні ПРИЛАДИ. Але не вміють їми користуватись в ОТРАСЛІ. Інші майстри МАЙСТЕРСЬКІ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ці прилади у виробництві. Я вмію зробити якісні молоток, лобзик, дріль і рубанок. АЛЕ НЕ ВМІЮ ПОБУДУВАТИ ДІМ.

Україна вміє. І так вміє, що навііть Штатам не снилося ТЕ, що ми ЗНАЄМО про СУЧАСНУ війну. Війну ДРОНІВ.

3. Вони ВСІ це розуміють. ВОНИ ТУПО ЗЛЯКАЛИСЯ цих "вискочок - украйонцєв, кто вообщє оні такіє?". Вони хочуть, щоб нас не було з такими ЗНАННЯМИ І ДОСВІДОМ.

4. У нас є шляхи:

- Злякатися ПОГРОЗ з усіх боків і нам хана.
- Зробити коаліцію ОДНОДУМЦІВ в світі ( а такі країни є) ....послати НА ХУЙ цю "трійку тупих мастодонтів"....і стати в ТОПІ ФОРВАРДІВ....НОВОГО...СВІТУ. Світу

Молодих
Розумних
Сміливих
Відчайдушних.

Якщо коротко, то так.

Ядерну Бомбу теж треба мати. Це точно НЕ ПАНАЦЕЯ, АЛЕ! Це ліки від ДУРНИХ ДУМОК ОТОЧУЮЧИХ ІДІОТІВ.

Ну, надо же какая еволюция :smilie5:
А что  такое? А что случилось?
Ведь еще совсем недавно бьіло такое:
........
"Какой симпатичній ватньій вброс. И от першого слова до последнего про "искренность" рашки абсолютно брехливій."
https://ukrpravda.net/index.php?topic=67097.390
........

А вас еще в 2022 году предупреждали:

Вместо предисловия.

Россия останется безнаказанной!
Это утверждение вызывает отрицание и даже гнев, так как сегодня очень остро стоит запрос в обществе на справедливость. Вернее, на справедливое наказание агрессора и убийцы. Тем тяжелее задача предупредить об этом людей, чтоб в будущем избежать глубочайшего разочарования и ещё худших последствий.
Для того, чтоб понять почему будет так, надо посмотреть чуть глубже в суть вещей и коснуться фундаментальных основ, можно даже сказать философских. Коснуться добра и зла, как философской категории. Вся наша жизнь – это непрерывная борьба добра и зла и наш выбор, что мы считаем добром, а что злом и на чью сторону мы становимся.
Например, Россия считает себя добром и борется, по её мнению, с планетарным злом в виде «коллективного Запада» и Украины.
Мы считаем Россию абсолютным злом. Коренным. И как сила Добра противостоим Злу вместе с нашими «союзниками», которых мы автоматически причисляем к Добру. Авансом, так сказать.
И во тут очень важно посмотреть на характеристики, которыми обладают эти Добро и Зло. А здесь «не всё так однозначно».
Россия – Зло. Но Зло искреннее. Готовое пойти на любые жертвы и потери ради достижения своей цели. И если смотреть глазами России, которая считает себя силой Добра, то делают они всё, можно сказать, бескорыстно. Альтруистически. Считая, что их Добро победит.
Что же касается «коллективного Запада», то тут интересней. Он вроде бы как на стороне Добра…Но! За Деньги. На платной основе.
Такая себе любовь за деньги. А она, как известно, имеет свои пределы и заканчивается ровно в тот момент, когда заканчивается выгода. И имеет свои ограничения, опять же обусловленные выгодой. На всё есть ЦЕНА.
Потому «коллективный Запад» никогда не пойдёт ни на какие жертвы выше определённой цены. Всё имеет цену и если цена слишком высока за что-либо – от этого откажутся, в пользу более дешёвого варианта.
Вот отсюда и растут ноги «санкций из ада», «ленд-лиза» и всех прочих завышенных ожиданий от «сил Добра».
Не питайте завышенных ожиданий – не будет разочарований!
Это всё бизнес!

Вместо Эпилога:

https://ukrpravda.net/index.php?topic=67097.0
« Останнє редагування: Квітня 23, 2025, 04:35:15 04:35 від Йожин з бажин »
No money No honey

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #17 : Квітня 23, 2025, 08:14:45 08:14 »
Думать!
Думать раньше надо бьіло!
До того, как якшаться с ублюдками!
...........
США підготували «останню пропозицію» та вийдуть із переговорного процесу, якщо сторони не дійдуть згоди, — Axios.

Що отримає рф відповідно до «плану Трампа»:
🔸Юридичне визнання Криму як частини рф;
🔸Фактичне підтвердження контролю над окупованими частинами Донбасу, Херсонщини та Запоріжжя;
🔸Гарантії, що Україна не стане членом НАТО;
🔸Зняття санкцій, запроваджених із 2014 року;
🔸Відновлення співпраці зі США в енергетичній та промисловій сферах.

Що запропоновано Україні:
🔸«Гарантії безпеки» від міжнародної коаліції (без участі США);
🔸Часткове виведення російських військ із території Харківської області;
🔸Свобода навігації по Дніпру, який є роздільною лінією на півдні;
🔸Обіцянки компенсацій і допомоги у повоєнному відновленні;
🔸ЗАЕС формально залишається українською, але під управлінням США; електроенергія – і для України, і для рф.
.......
No money No honey

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #18 : Квітня 23, 2025, 08:39:17 20:39 »
Ватний кацапський дятєл не розуміє, що рашка, Китай і Америка ТРАМПА (про кого я тут писав) ....це не весь світ.

Навіть Америка - це НЕ ТІЛЬКИ ТРАМП. Але бабло йому за коменти платять не за це, лапотному ублюдку.

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #19 : Квітня 23, 2025, 09:28:12 21:28 »
Ватний кацапський дятєл не розуміє, що рашка, Китай і Америка ТРАМПА (про кого я тут писав) ....це не весь світ.

Навіть Америка - це НЕ ТІЛЬКИ ТРАМП. Але бабло йому за коменти платять не за це, лапотному ублюдку.

Дорогой, а тьі не охуел часом? Развешивать тут ярльіки и монополизировав право на исключительную истину?
Вьіискался, блядь, премудрьій пескарь со своим менторским тоном и разговором через губу.

Америка ТРАМПА.... А америка Байдена тебе не кидала?
Идиот!
Лучшем тьі один раз! но хорошо приложился головой об стену, а не 10 тьісяч раз как дятел об пол. Может поумнел бьі.
No money No honey

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #20 : Квітня 23, 2025, 09:36:56 21:36 »
.......
Трамп може звинуватити Україну у зриві переговорів і перестати поставляти допомогу, — WSJ, посилаючись на українських чиновників

Видання пише, що переговори повністю зайшли в глухий кут. Трамп постійно звинувачує Зеленського у тому, що він не прийняв мирний план США.
......
No money No honey

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #21 : Квітня 23, 2025, 09:50:52 21:50 »
Смотри, ватная скотинка.....

Твоя ВЫДЕРЖКА/ЦИТАТА:

Это утверждение вызывает отрицание и даже гнев, так как сегодня очень остро стоит запрос в обществе на справедливость. Вернее, на справедливое наказание агрессора и убийцы. Тем тяжелее задача предупредить об этом людей, чтоб в будущем избежать глубочайшего разочарования и ещё худших последствий.
Для того, чтоб понять почему будет так, надо посмотреть чуть глубже в суть вещей и коснуться фундаментальных основ, можно даже сказать философских. Коснуться добра и зла, как философской категории. Вся наша жизнь – это непрерывная борьба добра и зла и наш выбор, что мы считаем добром, а что злом и на чью сторону мы становимся.
Например, Россия считает себя добром и борется, по её мнению, с планетарным злом в виде «коллективного Запада» и Украины.
Мы считаем Россию абсолютным злом. Коренным. И как сила Добра противостоим Злу вместе с нашими «союзниками», которых мы автоматически причисляем к Добру. Авансом, так сказать.
И во тут очень важно посмотреть на характеристики, которыми обладают эти Добро и Зло. А здесь «не всё так однозначно».
Россия – Зло. Но Зло искреннее. Готовое пойти на любые жертвы и потери ради достижения своей цели. И если смотреть глазами России, которая считает себя силой Добра, то делают они всё, можно сказать, бескорыстно. Альтруистически. Считая, что их Добро победит.
Что же касается «коллективного Запада», то тут интересней. Он вроде бы как на стороне Добра…Но! За Деньги. На платной основе.
Такая себе любовь за деньги. А она, как известно, имеет свои пределы и заканчивается ровно в тот момент, когда заканчивается выгода. И имеет свои ограничения, опять же обусловленные выгодой. На всё есть ЦЕНА.
Потому «коллективный Запад» никогда не пойдёт ни на какие жертвы выше определённой цены. Всё имеет цену и если цена слишком высока за что-либо – от этого откажутся, в пользу более дешёвого варианта.
Вот отсюда и растут ноги «санкций из ада», «ленд-лиза» и всех прочих завышенных ожиданий от «сил Добра».
Это всё бизнес!

Это ты выдернул? Не я, правда?

Видишь выражение, которое везде в текстике:

КОЛЛЕКТИВНЫЙ ЗАПАД

?

Правда? Правда, тут

НЕ
ПРО
Америку

ТРАМПА

?

А про "коллективный запад"?

Правда, ватная скотинище?

Ты будешь дуриком прикидываться, ТИПА НЕ ПОНИМАЯ, ПРО ЧТО Я? Говна кусок?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #22 : Квітня 23, 2025, 09:54:05 21:54 »
Это тот "КОЛЛЕКТИВНЫЙ ЗАПАД", который

помогает

Украине

вооружениями, БК

и просто деньгами

на десятки и сотни миллиардов ЕВРО.

Правда, чОрт ЛАПОТНЫЙ?

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #23 : Квітня 23, 2025, 10:21:25 22:21 »
Смотри, ватная скотинка.....

Твоя ВЫДЕРЖКА/ЦИТАТА:

Это всё бизнес!

Это ты выдернул? Не я, правда?

Видишь выражение, которое везде в текстике:

КОЛЛЕКТИВНЫЙ ЗАПАД

?

Правда? Правда, тут

НЕ
ПРО
Америку

ТРАМПА

?

А про "коллективный запад"?

Правда, ватная скотинище?

Ты будешь дуриком прикидываться, ТИПА НЕ ПОНИМАЯ, ПРО ЧТО Я? Говна кусок?
А Венгрия, Словакия, Германия Меркель или Франция Олланда - єто не "коллективньій Запад"?

Или у тебя иное представление о "коллективном Западе"?
No money No honey

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #24 : Квітня 23, 2025, 10:21:39 22:21 »
"Россия – Зло. Но Зло искреннее. Готовое пойти на любые жертвы и потери ради достижения своей цели. И если смотреть глазами России, которая считает себя силой Добра, то делают они всё, можно сказать, бескорыстно. Альтруистически. Считая, что их Добро победит.
"

(с)

Это Йобин Бобин приволок ТОГДА и сует мне в нос ТЕПЕРЬ со своими сраными лыковыми смайликами.

Т.е.

Есть рашка. ЗЛО.

Но оно

"ИСКРЕННЕЕ
АЛЬТРУИСТИЧЕСКОЕ
БЕСКОРЫСТНОЕ"

И есть "КОЛЛЕКТИВНЫЙ ЗАПАД". (даже речь не идет вообще о "трампистах", как о дебильном частном явлении Большой и Разной Америки)

Он, "КОЛЛЕКТИВНЫЙ ЗАПАД":

"вроде бы как

на стороне Добра…

Но!

За Деньги.

На платной основе."

Ты КОГО МНЕ ТУТ ВАНЬКУ ЛЕПИШЬ, ВАТНОЕ ОДОРОБЛО?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #25 : Квітня 23, 2025, 10:22:58 22:22 »
А Венгрия, Словакия, Германия Меркель или Франция Олланда - єто не "коллективньій Запад"?

Или у тебя иное представление о "коллективном Западе"?

ПО ФАКТУ у меня представление.

А ПО ФАКТУ - Гугел в помощь. Знаешь про такой,  :moskali: ?

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #26 : Квітня 23, 2025, 10:28:08 22:28 »
Это тот "КОЛЛЕКТИВНЫЙ ЗАПАД", который

помогает

Украине

вооружениями, БК

и просто деньгами

на десятки и сотни миллиардов ЕВРО.

Правда, чОрт ЛАПОТНЫЙ?

Ах, тьі ж сучечка...

Єто твой вьісер? Узнаешь?

.....
1. Нас злили.

Забрали ЯО і послали на*уй. Що було логічно і цинічно. За цим стояли США і кацапи. Яким Незалежна якась там країнка-українка (з малих літер) і в хєр не вперлася. АЛЕ. Ми маємо ПОВНЕ МОРАЛЬНЕ право на ВІДНОВЛЕННЯ ЯО. Я це кажу ГІПОТЕТИЧНО. По совісті."Пацани слова нє сдєржалі". Або "джентельмени виявились гандонами". Це ФАКТ. Так роблять з невеликими країнами третього світу....

......

Ето ТРАМПИСТСКАЯ Америка забрала у тебя ЯО и киданула с Будапештским меморандумом? Только при ТРАМПЕ за єтим стояли США и кацапьі? Только при ТРАМПЕ украина им в хер не вперлась?

Или у тебя Трамп с 1991 года при власти?

Запизделся тьі, комсомолец. Понял что хуя к носу поймал, а признать не можешь и начинаешь тут про сотни миллиардов на БК и Стардестроерьі втюхивать.
Дешевка!
No money No honey

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #27 : Квітня 23, 2025, 10:29:01 22:29 »
ПО ФАКТУ у меня представление.

А ПО ФАКТУ - Гугел в помощь. Знаешь про такой,  :moskali: ?

Хуевьіе у тебя ФАКТЬІ или Гугел.
No money No honey

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #28 : Квітня 23, 2025, 10:30:36 22:30 »
Ах, тьі ж сучечка...

Єто твой вьісер? Узнаешь?

.....
1. Нас злили.

Забрали ЯО і послали на*уй. Що було логічно і цинічно. За цим стояли США і кацапи. Яким Незалежна якась там країнка-українка (з малих літер) і в хєр не вперлася. АЛЕ. Ми маємо ПОВНЕ МОРАЛЬНЕ право на ВІДНОВЛЕННЯ ЯО. Я це кажу ГІПОТЕТИЧНО. По совісті."Пацани слова нє сдєржалі". Або "джентельмени виявились гандонами". Це ФАКТ. Так роблять з невеликими країнами третього світу....

......

Ето ТРАМПИСТСКАЯ Америка забрала у тебя ЯО и киданула с Будапештским меморандумом? Только при ТРАМПЕ за єтим стояли США и кацапьі? Только при ТРАМПЕ украина им в хер не вперлась?

Или у тебя Трамп с 1991 года при власти?

Запизделся тьі, комсомолец. Понял что хуя к носу поймал, а признать не можешь и начинаешь тут про сотни миллиардов на БК и Стардестроерьі втюхивать.
Дешевка!

Ах ты ж пидарок ватный....

Ты где увидел, что тут разговор у меня не про Трампа и его избирателей-идиотов, а про "КОЛЛЕКТИВНЫЙ ЗАПАД"?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #29 : Квітня 23, 2025, 10:33:44 22:33 »
Ты почему, гнида кацапская, занимаешься дешевой ПОДМЕНОЙ:

1. Трампоидной власти США (про которую писал я)

с

2. "Коллективным Западом" (кацапским высером, который приволок ты)

А, сучечка?