Автор Тема: Трамп, слова і дії стосовно України  (Прочитано 6405 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Re: Трамп, слова і дії стосовно України
« Reply #90 : Березня 07, 2025, 04:49:59 04:49 »
Так, ми теж помітили що кожного року в цю пору купа американських високопосадовців дає відеоінтерв'ю з хрестом на лобі. Звичайна справа.

Саме так, і не лише посадовців

Offline Ser

• Hero Member
« Reply #91 : Березня 07, 2025, 09:04:24 09:04 »
То є звичайна маніпуляція - з меседжом - як вірую? чи я святий? чи то приналежність до якоїсь секти?
У кожного своє розуміння зрозумілого!

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #92 : Березня 07, 2025, 10:03:46 10:03 »
Саме так
Ну тоді ви мабуть маєте якісь посилання на минулорічні інтерв'ю високопосадовців з хрестом на лобі? За 2023 теж підійде.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #93 : Березня 07, 2025, 02:19:05 14:19 »
То є звичайна маніпуляція - з меседжом - як вірую? чи я святий? чи то приналежність до якоїсь секти?

:fp2 Ніяких месседжів чи сект. То просто така традиція.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #94 : Березня 07, 2025, 02:23:57 14:23 »
Ну тоді ви мабуть маєте якісь посилання на минулорічні інтерв'ю високопосадовців з хрестом на лобі? За 2023 теж підійде.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #95 : Березня 07, 2025, 02:27:08 14:27 »
Ось вам живий приклад як людьми видумуються якісь припущення під впливом особистих упереджень, та на їх основі продукуються абсолютно хибні висновки.

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #96 : Березня 07, 2025, 02:28:38 14:28 »
Трамп обіцяв закінчити війну за 24 години, але ми не уточнювали, якого саме дня, - Келлог

... схоже трпмпампам зливає тєму
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #97 : Березня 07, 2025, 03:14:27 15:14 »
Ось вам живий приклад як людьми видумуються якісь припущення під впливом особистих упереджень, та на їх основі продукуються абсолютно хибні висновки.
Ітогі подведьом.
Перша світлина - Валберг, 8 років тому.
Друга світлина - Байден, 15 років тому.
Третя світлина - Керрі, хз скільки років тому.

Таким чином, здається мені що ви займаєтеся просвітою, й тримаєте мене в курсі що існує католицька традиція попельної середи. Я прекрасно в курсі що така традиція є, і я в курсі що випадково, або там з селфіку вдома, з хрестом на лобі можна засвітитися.

Рубіо вийшов під камеру таким, ніби йому хреста підвели перед етером, або в нього студія напроти церкви стоїть. Тому я все ж таки вбачаю в цьому демонстративний жест, про що й була мова. А що люди в принципі так роблять, включно з байденами-пелосями, й інколи навіть під камеру попадають випадково - то, здається, трошки інше.

До речі, мене завжли милує як на одному й тому ж форумі якусь дурню, сказану ідіотом та хамлом своїм ротом (наприклад як це робить трумп), подають як зважений та розроблений в секретних лабораторіях текст - але коли політик високого рівня підмалювався та стрибнув під камеру в брікін ньюс, то це збіг обставин такий.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #98 : Березня 07, 2025, 03:15:05 15:15 »
Трамп обіцяв закінчити війну за 24 години, але ми не уточнювали, якого саме дня, - Келлог
Зробили американців разом (тм)  :laugh:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #99 : Березня 07, 2025, 03:22:06 15:22 »
Ітогі подведьом.
Перша світлина - Валберг, 8 років тому.
Друга світлина - Байден, 15 років тому.
Третя світлина - Керрі, хз скільки років тому.

Таким чином, здається мені що ви займаєтеся просвітою, й тримаєте мене в курсі що існує католицька традиція попельної середи. Я прекрасно в курсі що така традиція є, і я в курсі що випадково, або там з селфіку вдома, з хрестом на лобі можна засвітитися.

Рубіо вийшов під камеру таким, ніби йому хреста підвели перед етером, або в нього студія напроти церкви стоїть. Тому я все ж таки вбачаю в цьому демонстративний жест, про що й була мова. А що люди в принципі так роблять, включно з байденами-пелосями, й інколи навіть під камеру попадають випадково - то, здається, трошки інше.

До речі, мене завжли милує як на одному й тому ж форумі якусь дурню, сказану ідіотом та хамлом своїм ротом (наприклад як це робить трумп), подають як зважений та розроблений в секретних лабораторіях текст - але коли політик високого рівня підмалювався та стрибнув під камеру в брікін ньюс, то це збіг обставин такий.

:fp2 OMG це просто п-ць якийсь  :weep:

Ні, ви не в курсі були про такук традицію, інакше б не почали б в той хрестик тикати своїми пальчиками. В США ніхто на той хрестик і уваги не зверта. Нахера його підваодити для камери, якщо можна просто сходити в церкву  :fp

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #100 : Березня 07, 2025, 03:24:50 15:24 »
:fp2 OMG це просто п-ць якийсь  :weep:

Ні, ви не в курсі були про такук традицію, інакше б не почали б в той хрестик тикати своїми пальчиками. В США ніхто на той хрестик і уваги не зверта. Нахера його підваодити для камери, якщо можна просто сходити в церкву  :fp
Можливо, це просто ви не читали ані дитячого "Крабата", ані трохи більш дорослого Маркеса, й відповідно не зрозуміли з мого допису приблизно нічого? ;)
Ця тема в Крабаті використовувалася  :gigi: а ще здається по таких хрестиках у Маркеса перестріляли дітей генерала

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #101 : Березня 07, 2025, 03:32:32 15:32 »
Можливо, це просто ви не читали ані дитячого "Крабата", ані трохи більш дорослого Маркеса, й відповідно не зрозуміли з мого допису приблизно нічого? ;)

Ви тикнули в той хрестик своїм постом « Reply #80 : Березня 06, 2025, 11:22:04 11:22 »

Той пост хоча і був не зовсім про це, але чомусь ставив наголос на тому хрестику, ще й ця дибільна фраза "то не форожаба"  :fp2

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #102 : Березня 07, 2025, 03:42:14 15:42 »
Ви тикнули в той хрестик своїм постом « Reply #80 : Березня 06, 2025, 11:22:04 11:22 »

Той пост хоча і був не зовсім про це, але чомусь ставив наголос на тому хрестику, ще й ця дибільна фраза "то не форожаба"  :fp2
Ну то ми розібралися, що все ж не тільки розумні калфіорнцйці, але й дурненькі украйонци типу мене можуть щось знати про цей обряд? :)
Щодо фраз про фотожаби - ну пробачте за випадковий безлад в вашій тонкій душі, тут ніколи не вгадаєш, кому на вим'я наступиш тим чи іншим коментарем про якогось політика.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #103 : Березня 07, 2025, 03:47:44 15:47 »
Ну то ми розібралися, що все ж не тільки розумні калфіорнцйці, але й дурненькі украйонци типу мене можуть щось знати про цей обряд? :)
Щодо фраз про фотожаби - ну пробачте за випадковий безлад в вашій тонкій душі, тут ніколи не вгадаєш, кому на вим'я наступиш тим чи іншим коментарем про якогось політика.

Не пересмикуйте. Ви "наступили на вим'я" іншим дописувачам, ввівши їх в оману тим повідомленням. Я ж лише спробував розвіяти їх конфуз, лаконічно пояснивши про ту традиції. В результаті у вас почалась істерика аж до припущення що не зважаючи на традицію то він сам собі навів на камеру. В мене все.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #104 : Березня 07, 2025, 03:52:53 15:52 »
Не пересмикуйте. Ви "наступили на вим'я" іншим дописувачам, ввівши їх в оману тим повідомленням. Я ж лише спробував розвіяти їх конфуз, лаконічно пояснивши про ту традиції. В результаті у вас почалась істерика аж до припущення що не зважаючи на традицію то він сам собі навів на камеру. В мене все.
Ок, а ці дописувачі, яких ви захищаєте - вони зараз з вами, в одній кімнаті?  :pooh_lol:
Як виглядає людина з свіжонамальованим хрестом, ви самі показали світлинами. Як виглядає людина, котра намалювала й пішла працювати - ви теж самі показали своїми світлинами. Пан Рубіо має ідеально свіжий хрест, щоб точно ні в кого не з'явилося сумнівів (як у випадку з Байденом на вашій світлині - тоді хтось там вирішив що в нього синець на лобі). Такі вже факти, а чи є в Рубіо церква навпроти студії чи безпосередньо в ній - я реально не в курсі  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #105 : Березня 07, 2025, 05:36:49 17:36 »
Trump has been furious in recent days over Russia's behavior - striking Ukraine at the same time the US president is pushing for a ceasefire, — Axios reported, citing a senior White House official.
https://www.axios.com/2025/03/07/trump-tariffs-russia-ukraine-war-cease-fire-deal

If you are going through hell, keep going.

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #106 : Березня 07, 2025, 10:50:03 22:50 »
Після сьогоднішніх заяв Трампа на публіку я кінцево переконався що він просто дебіл. Розумово неповноцінний.
ДЕБІЛ в прямому сенсі слова.

Це позорище Америка буде переживати десятиліттями
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #107 : Березня 07, 2025, 11:04:31 23:04 »
Після сьогоднішніх заяв Трампа на публіку я кінцево переконався що він просто дебіл. Розумово неповноцінний.
ДЕБІЛ в прямому сенсі слова.

Це позорище Америка буде переживати десятиліттями

Чому б панові не сфокусуватися на Україні?  Америка розбереться і без панової опінії.
 :lol:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #108 : Березня 07, 2025, 11:06:38 23:06 »

Поганий Трамп погрожує перевести 30 000 американських вояків із Німеччини до Польщі. Це на кордоні з Україною.

Trump is considering withdrawing 35,000 US troops from Germany and redeploying them to Eastern Europe, — The Telegraph

https://www.telegraph.co.uk/us/politics/2025/03/07/donald-trump-considers-pulling-troops-out-of-germany/

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #109 : Березня 07, 2025, 11:44:39 23:44 »
Чому б панові не сфокусуватися на Україні?  Америка розбереться і без панової опінії.

хуесос выкидышь соски приезжай в Украину
я тебе в сраку вставлю швабру

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #110 : Березня 08, 2025, 01:16:10 01:16 »

Умолішонна істота,
 я оцінюю дебіла Трампа виключно по темах які мене стосуються Прямо, моєї сім'ї і моїх близьких, їх життя і свободи.
І я не втручаюся у внутрішню ситуацію США, там є досить розумних людей щоб посадити бидло як ти і дебіла Трампа на швабру. Рано чи пізно. Краще рано. Помре менше людей. Всі його заяви це невігластво і брехня в очі світові.

Виходячи з цих критеріїв, дебіл Трамп сидить надійно на хую Путіна, сидить добровільно, по причині своєї розумової неповноцінності.
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #111 : Березня 10, 2025, 09:39:35 09:39 »
❗️ Трамп хоче, щоб Зеленський поступився територіями рф, провів вибори і, можливо, залишив посаду президента, — NBC News

🧐 Львівич

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #112 : Березня 10, 2025, 09:54:21 09:54 »
Пизденик, не розганяй.
Воно вже відповзає.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #113 : Березня 15, 2025, 09:03:34 09:03 »
🫠 Я трішки пожартував, коли обіцяв завершити завершити війну за 24 години, але я дійсно думаю, що мені це вдасться, — Трамп.

🧐 Львівич

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #114 : Березня 17, 2025, 11:09:28 11:09 »
Цитувати
План США щодо завершення війни росії проти України передбачає два етапи — плани «А» та «Б», — держсекретар Рубіо в інтерв'ю CBS News.

Він пояснює, що план «А» вимагає «припинити вогонь», аби сторони могли перейти до плану «Б». Він має зібрати всіх за столом переговорів, де сторони мають знайти спосіб «назавжди покласти край цій війні в такий спосіб, щоб мир був довготривалим і поважав потреби кожного».
Саме такий план було продемонстровано в художньому фільмі "Бруно".

Online div

• Ветеран форума
« Reply #115 : Березня 17, 2025, 04:59:17 16:59 »
Охереть как потужно

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #116 : Березня 17, 2025, 05:57:03 17:57 »
Та немає ні в кого ніякого плану.  Ні в кацапів, ні українців, ні в європейців, ні в американців, ні в китайців з прочімі глобальними южанамі.

Ну, правда це не значить, що завтра припиниться всі політична і медійна діяльність навколо війни, але плану по виходу з пісдарєза просто не існує станом на сьогодні.

План був один, не звалитися в цей пісдарєз, і його активно пробував просунути Порошенко в далекому 2019, але українці вибрали Зеленського.

А далі ви знаєте...

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #117 : Березня 17, 2025, 06:24:16 18:24 »
Та немає ні в кого ніякого плану.  Ні в кацапів, ні українців, ні в європейців, ні в американців, ні в китайців з прочімі глобальними южанамі.

Ну, правда це не значить, що завтра припиниться всі політична і медійна діяльність навколо війни, але плану по виходу з пісдарєза просто не існує станом на сьогодні.

План був один, не звалитися в цей пісдарєз, і його активно пробував просунути Порошенко в далекому 2019, але українці вибрали Зеленського.

А далі ви знаєте...
У європейців у загальних рисах є