Ось вам живий приклад як людьми видумуються якісь припущення під впливом особистих упереджень, та на їх основі продукуються абсолютно хибні висновки.
Ітогі подведьом.
Перша світлина - Валберг, 8 років тому.
Друга світлина - Байден, 15 років тому.
Третя світлина - Керрі, хз скільки років тому.
Таким чином, здається мені що ви займаєтеся просвітою, й тримаєте мене в курсі що існує католицька традиція попельної середи. Я прекрасно в курсі що така традиція є, і я в курсі що випадково, або там з селфіку вдома, з хрестом на лобі можна засвітитися.
Рубіо вийшов під камеру таким, ніби йому хреста підвели перед етером, або в нього студія напроти церкви стоїть. Тому я все ж таки вбачаю в цьому демонстративний жест, про що й була мова. А що люди в принципі так роблять, включно з байденами-пелосями, й інколи навіть під камеру попадають випадково - то, здається, трошки інше.
До речі, мене завжли милує як на одному й тому ж форумі якусь дурню, сказану ідіотом та хамлом своїм ротом (наприклад як це робить трумп), подають як зважений та розроблений в секретних лабораторіях текст - але коли політик високого рівня підмалювався та стрибнув під камеру в брікін ньюс, то це збіг обставин такий.