Автор Тема: Трамп, слова і дії стосовно України  (Прочитано 6406 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Re: Трамп, слова і дії стосовно України
« Reply #30 : Лютого 14, 2025, 09:21:12 09:21 »
сьогодні) черговий Мюнхен.
Пахне 1938 роком. Дежавю того що ми вивчали в історії. Одна з найганебніших сторінок ХХ століття..

А зараз знов тхне «договорняком» тих, кому плювати на долі мільйонів людей. А в перспективі десятків мільйонів людей з різних країн.

Сьогодні Трамп продовжує розказувати про «чудово путіна» (терориста, ката, вбивцю, окупанта…).

Ось лише декілька цитат за останні пару годин:

«Я вірю путіну, я вірю, що він хоче миру», — Трамп

«Байден сказав, що Україна може вступити в НАТО. Будь-яка країна на місці рф також би цього не дозволила», - Трамп.

«Я б хотів повернути росію в G7, було помилкою їх звідти викидати», - Трамп.

А ще в ці хвилини в москву прилетіла ціла делегація з Вашингтона.

На завтра Трамп анонсував у Мюнхені якісь перемовини «високих осіб» від США, росії та України…

За цим всім, замість того, щоб будувати єдину позицію в Україні, обʼєднуватись перед жахливими викликами (які тільки збільшились на 2025 рік)… в Україні триває шоу та чергові розправи над опозицією..

Здається, навіть війна, настрашніші місяці, не могли так деморалізувати Україну та українців як те що зараз твориться в світі, та всередині нашої держави…
А. Смолій
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #31 : Лютого 15, 2025, 10:55:59 10:55 »
🍁 Трамп планує інтеграцію економіки України зі США, заявив міністр фінансів Бессент.

Він повідомив, що Вашингтон має намір брати участь у формуванні повоєнної економіки України, зосередившись на стратегічних галузях – видобутку корисних копалин, енергетиці та ефективності державних підприємств.

Бессент також зазначив, що США запропонують свої "найкращі практики" приватизації.
👉 Якщо Бессент завтра (як віце-президент сьогодні) не заявить, що його неправильно зрозуміли, то це найкраща новина з тих, що я чув від керманичів США за останні три дні.

👉 Захід в Україну американських високих технологій та інвестиційного капіталу - теж свого роду гарантії безпеки. При чому у більш широкому сенсі, аніж гарантії суто військові. А от щоб така економічна експансія не стала банальним грабіжом нашої країни, ретельно аналізувати потрібно кожен прийдешній контракт. Не тільки аналізувати, але й відстоювати кожен його пункт, попередньо залучивши до експертизи європейських (бажано) спеціалістів. Тільки так можна завоювати повагу контрпартнерів та максимально убезпечити національні інтереси.

👉 Ви ж бачите: нинішня американська влада безпринципна, нахабна та нахраписта. Дамо слабину - проковтне і не помітить, покажемо зуби - виживимо та ще й профіти отримаємо.

👉 У цьому сенсі ідеальним варіантом був би коаліційний уряд народної єдності, який би поєднав у своєму складі найкращих фахівців країни. Але нинішня монобільшість навряд чи за такий варіант колись проголосує. З нинішнім же стилем управління, коли все вирішують 5-6 менеджерів, нас можуть просто "кинути". Бо непрофесіоналів та лузерів не поважають. Їх використовують.
О. Шарп

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #32 : Лютого 15, 2025, 12:05:19 12:05 »
Які ще нахер найкращі новини  :fp2

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #33 : Лютого 15, 2025, 02:12:58 14:12 »
Які ще нахер найкращі новини  :fp2
Ті самі, що й десять років поспіль :) від того самого чортіка.
Для аналітичної аналітики та інфістої інфи - саме воно.

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #34 : Лютого 17, 2025, 10:48:43 10:48 »
🤢Вони перемогли Гітлера і Наполеона, вони воюють уже давно, — Дональд Трамп знову похвалив росіян і заявив, що путін "хоче припинити війну".

"Я думаю, путін хоче припинити бойові дії. У них є велика, потужна військова машина, ви розумієте це? І вони перемогли Гітлера, вони перемогли Наполеона. Знаєте, вони воюють уже давно. Вони робили це і раніше.
Але я думаю, що він хотів би припинити воювати. Я запитав його про це. Якщо він захоче продовжити — це буде великою проблемою для нас. І це стало б великою проблемою для мене", — заявив Трамп.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #35 : Лютого 17, 2025, 01:06:05 13:06 »
"Я думаю, путін хоче припинити бойові дії. У них є велика, потужна військова машина, ви розумієте це?
Цього, курва, навіть у ЄС вже не розуміють, напуркуа чорту з великою та потужною військовою машиною припиняти бойові дії...

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #36 : Лютого 17, 2025, 05:45:36 17:45 »
https://www.dw.com/uk/ap-u-bilomu-domi-vvazaut-korotkozorou-vidmovu-zelenskogo-vid-ugodi/a-71641097?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml
Цитувати
В адміністрації США критикують відмову Києва укласти угоду щодо природних ресурсів, запропоновану президентом США Дональдом Трампом. Вашингтон вважає "короткозорим" рішення президента України Володимира Зеленського, який відхилив пропозицію Трампа, повідомляє в понеділок, 17 лютого, агентство AP з посиланням на високопоставленого чиновника Білого дому.

Білий дім: Угода дала б змогу США повернути вкладені в Україну гроші
Представник Ради національної безпеки Білого дому Брайн Г'юз зазначив в інтерв'ю агентству, що США "втомилися" передавати все нову допомогу Києву, водночас угода з видобутку корисних копалин була "прекрасною можливістю, яку адміністрація Трампа надала Україні". Вона б дозволила американським платникам податків "повернути" вкладені в Україну гроші, зазначив він.
Якраз це головна наша проблема сьогодні, й ми так короткозоро втратили таку смачнючу можливість...
Цитувати
За словами Г'юза, Білий дім вважає "економічні зв'язки зі Сполученими Штатами, що зобов'язують, найкращою гарантією проти майбутньої агресії та невід'ємною частиною міцного миру". Він також закликав владу України "визнати це".
Хаха, то вийди з НАТО, запропонуй своїм союзникам отакі "найкращі гарантії проти майбутньої агресії", трохи повернися, й трохи нахилися, чорт  :fp2

Online div

• Ветеран форума
« Reply #37 : Лютого 17, 2025, 06:00:37 18:00 »
Якраз це головна наша проблема сьогодні, й ми так короткозоро втратили таку смачнючу можливість...

:weep:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #38 : Лютого 17, 2025, 06:49:18 18:49 »
🤢Вони перемогли Гітлера і Наполеона, вони воюють уже давно, — Дональд Трамп знову похвалив росіян і заявив, що путін "хоче припинити війну".

"Я думаю, путін хоче припинити бойові дії. У них є велика, потужна військова машина, ви розумієте це? І вони перемогли Гітлера, вони перемогли Наполеона. Знаєте, вони воюють уже давно. Вони робили це і раніше.
Але я думаю, що він хотів би припинити воювати. Я запитав його про це. Якщо він захоче продовжити — це буде великою проблемою для нас. І це стало б великою проблемою для мене", — заявив Трамп.

Хуйло цього діда має за ідіота. :smilie5:

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #39 : Лютого 19, 2025, 09:54:47 21:54 »
Трамп опублікував нову заяву.

❗️Трамп назвав Зеленського «диктатором без виборів» та звинуватив його у відмові від проведення голосування

⚡️ «Скромний і успішний комік Зеленський переконав США витратити 350 млрд, щоб вступити у війну, яку неможливо виграти і не треба було починати».

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #40 : Лютого 19, 2025, 10:24:19 22:24 »
Ні, ну до демократичності друха блядіміра Зеленському реально як до Місяця на сраці  :pooh_lol:

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #41 : Лютого 20, 2025, 07:14:11 07:14 »
Ні, ну до демократичності друха блядіміра Зеленському реально як до Місяця на сраці  :pooh_lol:
Не треба виправдовувати наше нещастя, бо це це неправда.  Його роль тут головна. 

Offline optimist

• Ветеран форума
« Reply #42 : Лютого 20, 2025, 11:44:53 11:44 »
Трамп опублікував нову заяву.

❗️Трамп назвав Зеленського «диктатором без виборів» та звинуватив його у відмові від проведення голосування

⚡️ «Скромний і успішний комік Зеленський переконав США витратити 350 млрд, щоб вступити у війну, яку неможливо виграти і не треба було починати».

Фонтан лайна від дідугана настільки сильний що варто поки що слідкувати лише задіями Трампа.
Що він такого огидного поки що для України зробив?

Offline Ser

• Hero Member
« Reply #43 : Лютого 20, 2025, 01:16:26 13:16 »
Трамп торгував все життя і торгує - просто вийшов на новий рівень і суми інші

У кожного своє розуміння зрозумілого!

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #44 : Лютого 20, 2025, 04:32:25 16:32 »
Не треба виправдовувати наше нещастя, бо це це неправда.  Його роль тут головна.
В нас тут на форумі є декілька бубачькоцентристів, з цим до них.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #45 : Лютого 20, 2025, 10:32:26 22:32 »
Коментарі американських політиків щодо висерів трумпа.
https://www.holosameryky.com/a/congress-comments-trump-zelensky/7981783.html

Online div

• Ветеран форума
« Reply #46 : Лютого 20, 2025, 10:46:22 22:46 »
Коментарі американських політиків щодо висерів трумпа.
https://www.holosameryky.com/a/congress-comments-trump-zelensky/7981783.html

"Вона також поширила заголовок новини Wall Street Journal "Президент Трамп назвав президента України Зеленського диктатором і звинуватив його у зловживанні допомогою США через день після того, як президент заявив, що Україна почала війну з Росією" і додала: "Президент Трамп не помиляється, на жаль"."

Ну не сука?
Кто догадайтесь с трех раз

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #47 : Лютого 20, 2025, 11:32:22 23:32 »
Ну в ній ніхто не сумнівався :) стабільна шмара

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #48 : Лютого 21, 2025, 10:31:03 10:31 »

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #49 : Лютого 21, 2025, 10:43:14 10:43 »

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #50 : Лютого 21, 2025, 11:04:53 11:04 »
В нас тут на форумі є декілька бубачькоцентристів, з цим до них.
Всі зайняті.   :smilie2:

Старанно поширюють що передав Хуйло через Трампа.  Трампу за кожен твіт рублі капають, а у нас люди вмирають.   

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #51 : Лютого 21, 2025, 11:06:12 11:06 »
Не знаю, як на мене це все виглядає смішно і жалюгідно, ось це посилання Трампа і США.

Демократи просрали вибори тупому діду і уєбану Маску, але ці люди сьогодні керують найпотужнішою державою світу.

У них колосальні інтелектуальні ресурси, які задіяні в  усіх процесах .

Невже хтось вірить, що ескапади Трампа це імпровізація і його "отсєбятіна" ?

Ну тоді ці люди ще тупіші ніж Трамп. :smilie5:

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #52 : Лютого 21, 2025, 11:22:17 11:22 »
Тим паче це вже рімейк.

В 2019-му році у нас таке  зайшло на Ура. 
Чи то бубочка кращий актор ніж Трамп, чи Трампу кацапи заплатили менше? Зогадка.  :smilie7:     

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #53 : Лютого 21, 2025, 11:25:09 11:25 »
Тим паче це вже рімейк.

В 2019-му році у нас таке  зайшло на Ура. 
Чи то бубочка кращий актор ніж Трамп, чи Трампу кацапи заплатили менше? Зогадка.  :smilie7:   

Українці тупіші. :smilie5:

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #54 : Лютого 21, 2025, 02:13:51 14:13 »
Українці тупіші. :smilie5:
Схиляюсь до версії що таки різниця в оплаті сягнула фінансової допомоги + копалини  :smilie7:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #55 : Лютого 21, 2025, 03:53:26 15:53 »
Не знаю, як на мене це все виглядає смішно і жалюгідно, ось це посилання Трампа і США.

Демократи просрали вибори тупому діду і уєбану Маску, але ці люди сьогодні керують найпотужнішою державою світу.

У них колосальні інтелектуальні ресурси, які задіяні в  усіх процесах .

Невже хтось вірить, що ескапади Трампа це імпровізація і його "отсєбятіна" ?

Ну тоді ці люди ще тупіші ніж Трамп. :smilie5:
Ну тут дивлячись, як це тлумачити.
Найпотужніша держава світу, з інституціями, котрі ще не розвалилися, й інтелектуальними ресурсами, котрих ще не розігнали шмари на кацапських гонорарах по 25к баксів, може суттєвою мірою вирулювати з майже всіх ситуацій, котрі створить найпотужніший дід. Може навіть з користю для країни в кінцевому підсумку!
Це, правда, не робить кловунаду та "отсєбятіну" часткою геніяльних планів, тонкою грою, й так далі.

Є доволі схожий приклад з комуняками. Всі вони лютим чином дрочать на товаріща сраліна як на приклад успішного лідора. Успішний лідор сралін, тим часом, коли на нього поперли наци й армія тисячами йшла в полон, обісрався так, що тільки за тиждень знов розмовляти навчився, ну й власне лишився живим виключно через дві речі: розмір країни та допомога союзників.
Будь-яка країна меншого розміру від таких дегенератів при владі просто тоне в крові та дохне. Це, власне, доведено комунякам-дрочерами на сраліна: з усіх подібних режимів вижив за великим рахунком китай (немаленька :) країна), ну й можемо зарахувати окупований корейський лугандон, хоча там формальний комуняка збудував родову монархію.

P.S.
До речі, трумп робить що завгодно, але не імпровізує. Він практично все це, за великим рахунком, ніс вже кілька років. З імпровізацій тут хіба що всякий вереск в стилі бубачькі (муск зараз, здається, сре в твіторі що Порошенко з'їв свого брата Зеленський вбив американського журналіста. Мama, Zelenskyy just killed an american journalist. put a gun against his head, pulled the trigger now hes dead), щоб потім на каналі "МАГА" сказати, що бубачька йому зіпсував переможні пілігавори з русньой.

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #56 : Лютого 22, 2025, 08:58:21 08:58 »
Трамп пішов на поступки Зеленському!
Заявив, що не поїде в мск на 9 травня.
Ура!

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #57 : Лютого 28, 2025, 09:09:08 09:09 »
❗️Українське врегулювання відбудеться або скоро, або угоди взагалі не буде, – щойно заявив Трамп.

Так 24 години?
Ой, 48.
Ой…місяць, 100 днів…
Ніколи?🤡

Online div

• Ветеран форума
« Reply #58 : Лютого 28, 2025, 09:58:31 09:58 »
На вопрос Трампу почему он считает Зеленского диктатором он ответил что никогда такого не говорил

Цуко. А нам говорили что у Байдена деменция

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #59 : Лютого 28, 2025, 10:32:14 10:32 »
Так він і не говорив такого, хтось таке написав у його твіторі, але не факт, що то він писав.

Я ж кажу американці вибрали собі президентом тупого діда, але багато речей, які з'являються в інформаційному просторі є продуманими інформаційними вкидами, до яких Трамп взагалі немає ніякого відношення.

:smilie5: