Контрнаступ 2023, схематично. Дійові особи. Зеленський, Залужний, Шановні західні партнери в різних пропорціях шановності, корабельні сосни.
Шановні західні партнери: расійушку неможливо перемогти, пілігавори-пілігавори, ну тобто віддайте кацапам півкраїни, а шо робити, треба пробовать.
Зеленський подумки: та я власне тільки так і думав, тільки так й робив рази зо три вже... посередині сходився, чонгар розмінував, до турції на пілігавори нарід посилав...
Зеленський голосом хрипкої непереможності: Ну нє факт. Морковьєва... ой, тобто Залужний, ми це можемо? Ну, перемогти.
Залужний: Можемо, за умови наявності таких речей як перевага у повітрі, й далі за списком.
Зеленський: Можемо!
Партнери: Давайте план.
Зеленський: да на, мнє-то шо (дає реальні плани)
Партнери (зливаючи плани тупо в інтернет): ой, ошень страшно шоб жеж не разозліть расійушку, ну давайте ви так, в потєшной манєрє, по мінах пішечки, від шквальним вогнем кацапських "крокодилів", а ми хоть паржом та запишемо що тупорилі дикі украйонци не вміють воювати?
Залужний: Ні. (кидає слухалку, американське товсте чмо в сльозах та соплях бігає півроку, й пише книгу про свій травматичний досвід; отримує пурпурове серце)
Зеленський до корабєльной сосни: Якщо я скажу, що контрнаступу не буде, мій рейтинг підніметься?
Сосна: Ніт.
Зеленський: Контрнаступ почнеться з години на годину!
Залужний (пробує щось реалізувати з тим що є, й там де можна; результат взагалі не б'ється з піаром; щоб воювати йому було цікавіше, плани до яких є доступ в ОПи опиняються на столі в русні, а Залужний має вгадати, це єрмачкі передали телеграфом, чи американці знов по пріколу злили в інтернет. Коли вгадує, йому дають трохи ракет.)
Зеленський: нєт худа бєз добра, плюс посол, мінус конкурент по рейтингу
Партнери: расійушку неможливо перемогти, пілігавори-пілігавори, ну тобто віддайте кацапам півкраїни, а шо робити, треба пробовать.