Комашки
Ви ж мене не повністю процитували. Моє речення - не повністю.
Ось воно: А Майдан три місяці тупцював, доки не втік Янук і доки не почалась анексія Криму.
Ви чомусь цей кінець речення пропустили.
......................................
Ми з Вами про Юлю і т.д. дискутували вже не раз і не мало. Але я Вам скажу, яку особисто я вважаю Юліну помилку в політиці за все її політичне життя. Це участь в Помаранчевій Революції і дієва допомога Ющенкові стати Президентом. Якби вона того не робила б - Ющенко ніколи Президентом ди не став. Став би тоді Янукович.
Або - знову було б трьохмісячне тупцювання на Майдані і анексія окремих регіонів почалась би ще в 2005-му році.
Або - історія України пішла б іншим шляхом ( я навіть не уявляю яким).
Але Юля б тоді не потрапила б до в"язниці і не чула б улююлюкання я злі насмішки їй в спину після її потрапляння за грати.
Якби Юля знала, чим насправді є більшість українців, то вона б навіть не стала б політиком (напевно).
А чим є більшість українців, чим є український народ, то він,насправді, дуже точно показав на всіх виборах в 2019-му році.
Жодної різниці нема, як цитувати. Це форум на 10 людей, кожен може дивитися оригінальний допис. Ваш рядок про Крим нічого не додає й не міняє в тому, що я пишу. Так шо якось такось.
Участь в Помаранчовій революції дала Джулії змогу вийти в самостійну велику політику, примазатися до патріотично налаштованої частини виборців, й потім власне хитати та рейдерити "патріотичний бренд" з вереском, шо ніхто кромє йулі, й жбурлянням лайна в бік інших політсил, котрі представляли інтереси патріотично налаштованої частини виборців. Звісно, ця тупорила стратегія призвела до качяновкі. Звідки йулю витягли тільки для того, щоб її партійний актив потім... да, зненацька продовжував жбурляння лайном в бік інших політсил, котрі представляли інтереси патріотично налаштованої частини виборців.
Розуміння щодо того, до чого такі дії приводять, в юльків не було ані у 2004, ані потім.
Наприклад, особисто ваше розуміння можна зобразити діптихом. На першому ваші прокляття на адресу політичних опонентів(!!!), через котрих(!!!!!!) на вашу думку йулька все просрала й пішла по етапу. Це само по собі просто вау. На другому - ваш вираз обличчя, коли ви глянули на результати голосування у 2019. Після чого, знов-таки, був зроблений висновок, що цей нарід для йулі не підходить.