Автор Тема: Трамп што ти дєлаєш ?  (Прочитано 1134 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Трамп што ти дєлаєш ?
« : Грудня 22, 2024, 02:33:02 14:33 »
USAID у партнерстві з МінКультом хочуть видавати гранти на зйомку пропаганди про іммігрантів в Україні.

Щоб українці, особливо старшого віку та з сільської місцевості, ставали більш толерантними до довготривалих іммігрантів, які мають приїхати сюди, щоб відбудовувати країну.

Мразі вже в низькому старті.
Це ті хто знищував Європу 40 років

Тепер вони и готуються це робити з Україною.

Здавалося б, чому американські державні і не державні організації мають перейматися питанням еміграції 3-го світу в Україну, в них немає своїх проблем ?
Це їх політика. Це їх ціль. Знищити дух європейських народів. Так як знищили німців і французів.

Тепер слідкуйте уважно хто в Україні буде брати участь у цій ганебній пропаганді.
Все це буде організовано, знайдуть і виконавців. Вже є бюджети.
Вважаю законно підлягає знищенню
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Sturmer44

• Hero Member
Re: Трамп што ти дєлаєш ?
« Reply #1 : Грудня 22, 2024, 02:34:51 14:34 »
Трамп обіцяв обрізати фінансування цих підарасів

А їх є багато

Побачимо

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Грудня 22, 2024, 03:38:10 15:38 »
Трумп сам підарас  :at

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #3 : Грудня 22, 2024, 05:01:42 17:01 »
Вона затягла його на сінник а потім домагалася від нього п'ять крон, а наш Мейстршик замість того дав їй по пиці. Він наздогнав нас аж біля самого табору і сказав, що завжди думав, ніби мадярки страх які вогнисті, але та свиня, каже, лежала мов колода і безнастанно щось по-своєму цвенькала.

— Одне слово, мадяри — голота, — закінчив старий сапер Водічка, на що Швейк зауважив:

— Інший мадяр і не винен, що він мадяр.

— Як це не винен? — схвилювався Водічка. — Кожен винен, дурне говориш. Ну, я б тобі бажав, щоб вони тебе колись упіймали в свої лапи, як це трапилося зі мною в перший день, коли я приїхав на курси. Ще того самого дня з полудня вони зігнали нас, як худобу, до школи, а один якийсь придуркуватий почав креслити й пояснювати нам, що таке бліндажі, як робляться фундаменти і як треба вимірювати.

А хто, каже, цього до завтра не намалює, того замкнуть і зв'яжуть. "От бісового батька, — думаю, — та невже ж ти, Водічко, зголосився на фронті на ці курси не для того, щоб викрутитися від фронту, а щоб увечері малювати в якихось зошитах олівчиком, немов школярик?" Мене така лють узяла, що аж підкидало, а на того бельбаса, який нам усе те викладав, і глянути було гидко. Так би зі злості й потрощив усе на гамуз. Я й на вечірню каву не чекав, а скоріше пішов з табору, до Кіраль-Гіди, а з тієї люті тільки про те й думав, щоб знайти в місті якусь тиху діру, напитися там, зчинити галабурду, затопити комусь у морду і з заспокоєним серцем піти додому. Та що ж, чоловік мислить, а бог робить. Там, над річкою, десь аж під садами, я справді знайшов такий шиночок, тихий, як капличка, наче створений для бешкету. Сиділи там тільки двоє. Розмовляли між собою по-мадярському, і це мене ще більше роз'юшило. До того ж я скоріше і гірше впився, ніж думав. У запамороченні я навіть не помітив, що поруч є ще один шинок, куди в той час, поки я наливався, пройшло щось із восьмеро гусарів. Вони всі кинулися на мене, коли я першим двом затопив у пику. Ця гусарська наволоч так, кажу тобі, мене змордувала і так ганяла по всіх городах, що я аж до ранку не міг утрапити додому, а коли нарешті добрався, то відразу ж мусив піти в лазарет, де набрехав, нібито я впав у цегельню. Там мене цілий тиждень загортали в мокрі простирадла, щоб спина не гноїлася. Не дай боже, чоловіче, потрапити до таких гультяїв. Це не люди, а худоба.

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #4 : Грудня 22, 2024, 05:10:23 17:10 »
 Очевидно, як у Влади буде вибір, вона надаватиме перевагу індійським кодерам. А пролам-іміґрантам ваша толерантність до дупи
« Останнє редагування: Грудня 22, 2024, 05:25:27 17:25 від Sebastian Brant »

Offline Stanton

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #5 : Грудня 22, 2024, 05:26:58 17:26 »
2020 год ...
довольно интересно  :smiley16:

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #6 : Грудня 22, 2024, 06:55:22 18:55 »
Очевидно, як у Влади буде вибір, вона надаватиме перевагу індійським кодерам. А пролам-іміґрантам ваша толерантність до дупи

Що ви верзете, які кодери.... :fp2

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #7 : Грудня 22, 2024, 07:40:22 19:40 »
Що ви верзете, які кодери.... :fp2

Колись давно, коли статистика ще оприлюднювалась ( десь у 2013 році) я дививсь дані імміґрації по країнах. Переважали Індія, Китай, Туреччина, Росія, Білорусь. Індія дійсно були кодери, бо з українськими аи-пі вони більше отримували на аутсорсинґу. Турки працювали в будівництві. Росіяни й білоруси також могли бути проґрамістами, принаймні, їх досить часто можна було побачити в медіа та вживу, але не менше, як мінімум, росіян було й пенсами, що купували в Україні шматок землі й колупались у ній, користуючись нижчими цінами- і на пенсію можна жити, й земля "рожає"
Таких національностей було від двох тисяч до тисячі в рік. Інших було значно менше, на порядок
Так що індійські кодери, як варіант іміґрації, не тільки можливий- він реально існував. Навіть при Януковичу. І буде існувати, як і в багатьох країнах, особливо анґломовних. Ціни тут менше, ніж на Заході, а зарплати більіше, ніж у Індії
Але вся штука в тім, що якщо ви будете лякати їх зайвою ксенофобією, вони або поїдуть в інші країни, або переїдуть. Їм по хер, дешевих країн з більшими зарплатами, ніж у них ( в даному разі з більшими реитами),- навалом

Та й за іншою робочою силою буде конкуренція між країнами, поки ця війна закінчиться. Бо всім економікам зараз не вистачає молодих кадрів, скрізь повно пенсів. А без економіки не буде промисловості, виробництва зброї, обороноздатності

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #8 : Грудня 22, 2024, 07:51:05 19:51 »
Ну а які ще в України варіанти, кого брати, щоб населення не скорочувалося ? Існує три категорії країн, де збільшується молода робоча сила: 
1) Африка ( незалежно від конфесії )
2) Ісламські країни Північна Африка-Середній Схід, Середня ( Центральна Азія), Пакистан-Банґладеш
3) Індія
4) Філіпіни
5) В'єтнам ... Здається, нікого не пропустив
Усі вони й є разом із китайцями всіх трьох варіантів ( Китай, Тайвань, Гонконґ) і складають 90% іміґрації до США, Великої Британії, Канади, Австралії, Ірландії, Нової Зеландії... Якщо не більше