Автор Тема: "І скажу відверто: і всередині нашої країни мені не потрібні посередники", - дод  (Прочитано 1535 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • לחכימא סגי בחכמתא
Президент України Володимир Зеленський має намір безпосередньо спілкуватися з обраним президентом США Дональдом Трампом і заявляє про відсутність потреби мати посередників для цього.

"Я спілкуюся з президентом Трампом. У нас було кілька зустрічей, розмов. Посередники в цьому мені не потрібні з інших країн, різні політики, які піаряться на цьому", - сказав він на засіданні Всеукраїнського конгресу місцевих та регіональних влад у вівторок.

"І скажу відверто: і всередині нашої країни мені не потрібні посередники", - додав Зеленський.

Президент зазначив, що на такі переговори з Трампом у нього є мандат довіри від народу України, однак поки що потрібно більше деталей, і нині більше працюють команди двох президентів.

"Це поки що знайомство. Він (Трамп) не може відповідати на багато речей з точки зору своїх юридичних можливостей, поки він не в Білому домі, поки не було інавгурації нового президента Сполучених Штатів", - зазначив Зеленський.

За його словами, він розраховує на тісніші контакти після інавгурації нового президента США.

"Будемо зустрічатися, і лише після цього я зможу вам сказати, що з цього Плану перемоги підтримано президентом Трамп. А що, може, не підтримано. А може, він хоче додати щось своє. Я дуже вірю і надіюсь, що він буде додавати сили нашому Плану. Додавати сили відносинам між Україною і США", - заявив президент.

Він додав, що до інавгурації Трампа Україна продовжує працювати з нинішньою адміністрацією США на чолі з Джо Байденом, яка, хоч і запізно, збільшує кількість рішень, пакетів і коштів на підтримку України.

"Ми віримо, що команда Трампа буде підтримувати Україну й не зупинить цю допомогу", - наголосив Зеленський.

https://interfax.com.ua/news/political/1034642.html

Offline RG

• Ветеран форума
Нехай на шашлики в травні Бидлана запросить   :fp2

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
Интересно кого именно он имеет ввиду. Уж не Ермака ли?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Зеленський - це справжнє обличчя української молоді, яка народилась в Україні після розпаду СРСР, здобувала освіту і будувала свою  життєву кар'єру без існування СРСР.
З грудня 1991 року по квітень 2019 року - отаке покоління-чортополох виросло за 27 майже з половиною років в незалежній Україні.

Offline RG

• Ветеран форума
Опариш всього лише творчо розвинув мистецтво вішання лапші, започатковане Макакой Владіміровной   :love:

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
Интересно кого именно он имеет ввиду. Уж не Ермака ли?

Орбана
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Опариш всього лише творчо розвинув мистецтво вішання лапші, започатковане Макакой Владіміровной   :love:

Це ти мав на увазі Уляну Супрун?
То це не можна порівняти, вона геть інша і її методи теж зовсім інші.
Хоча і вона й опариш мають спільний центр управління.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Чикаго й Кривий Ріг не порівняти.

Offline RG

• Ветеран форума

Макакій, ти що, свою товстосраку Тімашонку не признаєш ?   :Ganba:
« Останнє редагування: Грудня 18, 2024, 05:21:02 17:21 від RG »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

А які претензії до Супрун?
If you are going through hell, keep going.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
А які претензії до Супрун?

Не тільки до Супрун. Я вважаю, що Україні не потрібні більшість тех реформ, які почали проводитись після втечі Януковича і донецької його банди. Вважаю, що не для того проводилась остання революція, щоб значну частину українців зробити майже жебраками і спонгукати їх до виїзду за кордон. НУ й медична реформа, яку здійснювала Супрун не була потрібна. Бо в селах вже не залишилось ні лікарів, ні фельдшерів.

Та й взагалі. Вигнати проросійську дон.банду було необхідно, але тільки й цього не достатньо.

Offline irpin

• Ветеран форума