Автор Тема: Ха-хааа.....Каппець.  (Прочитано 1513 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Ха-хааа.....Каппець.
« : Грудня 08, 2024, 02:56:57 02:56 »
Пам'ятаєте цього муділу-сєпара Сергія Бикова?

Це БУЛО ОСЬ....ПОЗАВЧОРА.  :lol:

Тепер читайте ВСЕ ПОВНІСТЮ:
https://detector.media/infospace/article/235690/2024-12-07-sergiy-bykov-vidpoviv-na-zvynuvachennya-pro-spivpratsyu-z-medvedchukom-ta-opzzh/

Сергій Биков відповів на звинувачення про співпрацю з Медведчуком та ОПЗЖ

Ольга Кацімон
02997
Керівник Центру стратегічних комунікацій підкреслив, що з 2014 року виступав проти російської агресії, засуджував анексію Криму та закликав до покарання сепаратистів.Сергій Биков відповів на звинувачення про співпрацю з Медведчуком та ОПЗЖ
Виконувач обов’язків керівника Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Сергій Биков заперечив звинувачення у співпраці з Віктором Медведчуком та політичною партією ОПЗЖ, назвавши такі повідомлення дезінформацією.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Це — свідома дезінформація. Я ніколи не співпрацював із Медведчуком чи політичними силами, які просували проросійський порядок денний. Навпаки моя позиція завжди була і залишається послідовно проукраїнською», — наголосив Биков.

Сергій Биков підкреслив, що з 2014 року виступав проти російської агресії, засуджував анексію Криму та закликав до покарання сепаратистів.

«Ще у 2014 році, коли Росія вперше розпочала агресію проти нашої держави, я публічно зосереджував увагу на незаконну анексію Криму, закликав покарати сепаратистів, наполягав на арешті осіб, причетних до тимчасової окупації частини українських земель. Вже тоді я публікував дописи, де прямо називав так звані «вибори» в «лднр» фікцією та виступав проти будь-якого надання ОРДЛО особливого статусу. Більше того, я вважав і вважаю так звані «мирні плани Путіна» не інакше як пропозицією капітуляції України перед державою-агресором», — зазначив він.

Биков також закликав медіа перевіряти факти перед публікацією матеріалів і наголосив на важливості правди в боротьбі з фейками.

Звинувачення щодо його минулого, на думку Бикова, є спробою спотворити уявлення про його професійну діяльність та погляди. Він підкреслив, що продовжуватиме «працювати в інтересах України».

В пості він навів низку дописів, які, на його думку, свідчать про те, що політтехнолог не міг співпрацювати з Медведчуком чи ОПЗЖ. Також він вказав, що співпрацював з Борисом Колесніковим (віцепрем'єр в уряді Азарова, член Партії регіонів, пізніше — секретар Опозиційного блоку), пізніше консультував ВО «Батьківщина», а також «долучився до комунікаційної команди Офісу Президента України, зокрема, брав участь у консультаціях щодо комунікацій програми "Велике будівництво"». Також Биков написав, що під час роботи в Міністерства молоді та спорту був офіційним спікером, в тому числі під час Олімпійських та Паралімпійських ігор у Парижі 2024 року, а також у співпраці з Центром Протидії Дезінформації РНБО був причетний до формування бази даних російських агентів гібридного впливу у спорті, яка опублікована на сайті Мінмолодьспорту та порталі war-sanctions.gur.gov.ua/.

У коментарі Детектору медіа керівник ЦПД Андрій Коваленко зазначив, що списки спортсменів готував ЦПД РНБО разом з ГУР МО. «Жодної участі в цьому Сергій Биков не брав, і не братиме в подальшому також», — додав Коваленко.

Нагадаємо, напередодні, 6 грудня Міністерство культури та стратегічних комунікацій України створило Центр стратегічних комунікацій, перейменувавши для цього одне з державних підприємств, та призначило його керівником Сергія Бикова.

Призначений виконувачем обов'язків керівника Сергій Биков —  політолог та політичний консультант, з 2015 року фігурує в медіа як керівник Інституту публічної політики та консалтингу ІНПОЛІТ, у 2017 році разом з тодішньою дружиною Анне Биковою заснував ГО з такою ж назвою. До пулу експертів ІНПОЛІТУ входили Олег Пастернак, Кость Бондаренко, Андрій Золотарьов, Анне Бикова та низка інших політтехнологів, які внесені в базу псевдоекспертів та прихованих піарників видання Texty.org.ua. Биков  також брав участь у розробці «нової конституції» Юлїї Тимошенко, підтримував «мирний план Медведчука». У вересні 2022 року повідомив, що більше не співпрацює з ІНПОЛІТ, зараз ГО фігурує в медіа здебільшого як організатор заходів так званої «ЗеМолодіжки» — молодіжного руху, створення якого у 2021 році анонсував Олександр Корнієнко. У 2020 році, як він зазначив в коментарі «Детектору медіа», Биков на волонетерських засадах був консультантом з питань комунікацій Офісу Президента. Останнім часом Биков працював комунікаційником Міністерства молоді та спорту.

Продовження - нижче
« Останнє редагування: Грудня 08, 2024, 03:03:43 03:03 від Geo »

Offline Geo

• Ветеран форума
Re: Ха-хааа.....Каппець.
« Reply #1 : Грудня 08, 2024, 03:02:09 03:02 »
Вчора.....

:lol:

Протримався лише добу: Мінкульт після скандалу звільнив керівника Центру комунікацій.

https://www.unian.ua/politics/sergiy-bikov-zvilneniy-z-posadi-v-minkulti-12845094.html

Як з'ясувалося, на посаду в уряді потрапила людина, яка мала дуже компліментарне ставлення до "ЛДНР" і вважала Революцію Гідності "переворотом".

Міністерство культури екстрено звільнило Сергія Бикова, якого лише вчора призначили виконувачем обов’язків керівника Центру стратегічних комунікацій міністерства. Про це повідомив міністр Микола Точицький.

"Призначення в.о. директора "Наукового центру розвитку туризму" було здійснено з технічною метою перереєстрації на "Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки". В.о. директора звільнено наказом МКСК. Його призначали на цю посаду з технічною метою", – написав Точицький у своєму Твітері.

Варто додати, що про призначення Бикова стало відомо вчора разом із повідомленням про те, що Міністерство культури та стратегічних комунікацій перейменувало "Науковий центр розвитку туризму" на "Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки".
Призначення Бикова керівником оновленої структури спричинило скандал в українському інформпросторі. Як пише "Фокус", Сергій Биков називав Революцію Гідності "державним переворотом" та закликав звільнити з-під варти ексочільника фракції "Партія регіонів" Олександра Єфремова. У січні 2018 року Биков заперечував присутність росіян на окупованих територіях Донбасу, зокрема у структурах так званих "ЛДНР". Також він наполягав на амністії для бойовиків. Також Биков пропонував втілювати в життя "мирний план Медведчука".

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #2 : Грудня 08, 2024, 03:12:43 03:12 »
Я його мільйон разів дивився по тєлєку...

Сука!  :lol: ЦЕ УНІКАЛЬНА МРАЗОТА, СЄПАР І БЛЯДІЩА! Більшої антиукраїнської гниди ще треба пошукати по Украні!

З ТЕХНІЧНОЮ МЕТОЮ (С)  :laugh:

Як вам новина? Як вам ЗЕЛЕНА ПАРТІЯ СЛУГ УРОДА? :lol:

І ПАРТІЇ, ДИВІТЬСЯ, ЯКІ на "обслузі' цієї гниди!  :laugh:

Партія Регіонів
Медведчук
Батьківщина
Слуга Народу
ОП Зеленського

Во, бббллять!

Це знову "Порошенко зробив"?  :gigi:

Що значить випасти мені на ДВА дні в політикумі Зеленої України.

Як цікаавооооо, а?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #3 : Грудня 08, 2024, 03:25:09 03:25 »
Зелені ригоюльковиблядки!

А не хочете З ТЕХНЧНОЮ МЕТОЮ (С) на "Єдиний ТелемараХвон" запхати:

Піховшека
Джангірова
Соловйова
Скабєєву

?

Може В ЦЕЙ РАЗ НІХТО НЕ ПОМІТИТЬ?

:Prapor2:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #4 : Грудня 08, 2024, 03:31:02 03:31 »
ЯК ЖЕ Я ВАС НЕНАВИДЖУ...ТВАРЮКИ... :smilie9:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #5 : Грудня 08, 2024, 03:45:16 03:45 »
Я вам так скажу, шановне товариство (с).

Невдала спроба ЗЕЛЕНИХ, яку "попалили на всю Україну"....поставити на Голову Центра Стратегічних Комунікацій цю Кремлівську Сучару...

...це стопудова ПІДГОТОВКА підконтрольного ЗеВладі інфопростору України до ЗЛИВУ І КАПІТУЛЯЦІЇ під рашку.

Іншого не дано. Це не "техніче призначення" і не "ой! помилка".

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #6 : Грудня 08, 2024, 03:58:33 03:58 »
Зєля! На цю посаду:

Є ще Олексій Якубін. Нормальний пацик. Теж "патріот".

Є ще Погребинський

Є ще Руслан Бортник

Олександр Охріменко

Та нє расстраівайся!

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #7 : Грудня 08, 2024, 06:06:31 06:06 »
Чудово пам'ятаю Бикова.
100% мертвечуківся мразота. :smiley23:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #8 : Грудня 08, 2024, 06:59:48 06:59 »
Я вам так скажу, шановне товариство (с).

Невдала спроба ЗЕЛЕНИХ, яку "попалили на всю Україну"....поставити на Голову Центра Стратегічних Комунікацій цю Кремлівську Сучару...

...це стопудова ПІДГОТОВКА підконтрольного ЗеВладі інфопростору України до ЗЛИВУ І КАПІТУЛЯЦІЇ під рашку.

Іншого не дано. Це не "техніче призначення" і не "ой! помилка".
У разі капітуляції Зеля труп, тому наврядчи капітуляції.  Швидше за все , у них брак кадрів, а Бикови безпринципні та ідейно близькі зеленим

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #9 : Грудня 08, 2024, 10:25:09 10:25 »
'Как такоє могло проізойті'  :weep:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #10 : Грудня 08, 2024, 04:52:23 16:52 »
У разі капітуляції Зеля труп, тому наврядчи капітуляції.  Швидше за все , у них брак кадрів, а Бикови безпринципні та ідейно близькі зеленим
Ви так пишете, ніби сприймаєте зеслуг як самостійну політичну силу. Воно може так і є, але на мене вони завжди справляли враження зграї довільно з вулиці зібраних чьортіков "онукам вистачить", посиленої всякими мутними крутеликами десятого ешелону.
Якщо це так, то ініціатива таких "технічних призначень" йде не від зеслуг, бо яка там взагалі ініціатива та ідеї. А від кацапстану, агентурно-диверсійна система котрого нікуди власне з України не поділася, хоча отримала деякі пошкодження, й на поточний момент дуже обмежена в діях порівняно з часами розквіту тої мразоти при янукє.
Ну й зрозуміло, що в діях вона обмежена завдяки українцям як нації, а не завдяки тому що зеслуги взагалі віддупляють її наявність.
Може, звісно, я зеслуг сильно недооцінюю, але виглядали вони для мене завжди як чорти на рівні рєшал районного значення.

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #11 : Грудня 08, 2024, 05:11:59 17:11 »
Сергій Биков

політичний консультант, експерт з інформаційної безпеки

Народився 22 січня 1993 в Києві, в сім'ї держслужбовця.
------------------------
т.е., на момент 2013 года этому шнурку было аж 21 годик ...
ну офигенная пєремога )

если шо, то вообще о существовании этого типа узнал из поста Geo.))

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #12 : Грудня 08, 2024, 06:37:41 18:37 »

если шо, то вообще о существовании этого типа узнал из поста Geo.))

Про що це свідчить?
Що людина була дуже далека від політики, і скорше за все, дивилася ТВ іншої країни.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #13 : Грудня 08, 2024, 06:43:43 18:43 »
Про що це свідчить?
Що людина була дуже далека від політики, і скорше за все, дивилася ТВ іншої країни.

дооооо ...
теперь будет у дедушки новая белочка )
если ты все говно на фупе не перенюхал
то  явно не тот телехфизор смотрел ...
логика тут железная )
а что людям еще делать в Украине ? отож ....

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #14 : Грудня 08, 2024, 09:22:38 21:22 »
Про що це свідчить?

100%.

Цей вишкварок Биков швендав по ВСІХ провідних телеканалах в часи янука-яйценосного і срав. Не помітити його було не можливо.

Ще я забув прізвище теж такої собі "експертної" гниди...з "обойми Мєдвєдчука"....морда у нього була мишачо-щуряча....ніс такий, як у щура і очі такі вузенькі....Такий собі пі*дос-гнідос мєлкотравчатий. Другий день не можу його прізвище згадати.

Зе Гніди вже всю прокацапську шваль "по сусєкам поскрєблі"....

дОжилі...(с)

Online div

• Ветеран форума
« Reply #15 : Грудня 08, 2024, 09:27:27 21:27 »
100%.

Цей вишкварок Биков швендав по ВСІХ провідних телеканалах в часи янука-яйценосного і срав. Не помітити його було не можливо.

Ще я забув прізвище теж такої собі "експертної" гниди...з "обойми Мєдвєдчука"....морда у нього була мишачо-щуряча....ніс такий, як у щура і очі такі вузенькі....Такий собі пі*дос-гнідос мєлкотравчатий. Другий день не можу його прізвище згадати.

дОжилі...(с)

Не
Ну я например вспомнил его только когда фотку нашел. Понятия не имел как его зовут

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #16 : Грудня 08, 2024, 10:01:18 22:01 »
100%.

дОжилі...(с)

ну надо было меньше каналы синяков смотреть )
у меня нет телевизора как класс с 2005 года
после шухрича тимошенко & etc ... и прочих
меня ни фига не пробивает уже)
удивительно, что взрослых дядек типает от какого-то перца в 20 лет ...
через десяток лет.
что само по себе говорит о многом ...