Автор Тема: Ексміністр Дмитро Кулеба покинув Україну  (Прочитано 1470 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
Ексміністр Дмитро Кулеба покинув Україну
12:17 5 грудня 2024 р.

Він влаштувався викладати в Гарварді у США.

Ексміністр закородонних справ України Дмитро Кулеба, який заявляв, що українці будуть воювати навіть з лопатами, виїхав у США і влаштувався викладати в Гарвард (США). Про це є інформація на Belfer Center, пише DailyLviv.com.

Тепер військовозобов'язаний громадянин України Дмитро Кулеба - старший науковий співробітник у Центрі науки та міжнародних відносин і буде досліджувати дипломатію, безпеку та стійкість.
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Комашки

• Ветеран форума
Re: Ексміністр Дмитро Кулеба покинув Україну
« Reply #1 : Грудня 05, 2024, 12:42:32 12:42 »
Ну, здається що це ідеально співпадає з тим, що у США зараз розуміють під словами "дипломатія", "безпека" та "стійкість"  :gigi:

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Грудня 05, 2024, 03:30:50 15:30 »
Незламність потужно накрилась стійкістю  :fp2

Лопату хоч взяв з собою ? Якщо прийдеться воювати  :smilie8:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #3 : Грудня 05, 2024, 03:46:03 15:46 »
І хєр на нього.

Був один нормальний - Огризко.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #4 : Грудня 05, 2024, 04:31:41 16:31 »
І хєр на нього.

Був один нормальний - Огризко.

Дещиця, Єлісєєв, Чалий, Шамшур, ...
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #5 : Грудня 05, 2024, 04:37:17 16:37 »
Дещиця, Єлісєєв, Чалий, Шамшур, ...

Таке...

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #6 : Грудня 05, 2024, 05:03:07 17:03 »
Таке...

Безсмертного забув.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #7 : Грудня 05, 2024, 05:06:06 17:06 »
Безсмертного забув.

Ромчика?

:fp2

пістопол ще той.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #8 : Грудня 05, 2024, 05:54:46 17:54 »
"Поїду на Гуцульщину": Кулеба відреагував на чутки, що нібито утік до США (відео)
Ольга Хім'як  05 грудня 2024 в 17:36 

Дмитро Кулеба спростував фейк, що нібито виїхав з України
Дмитро Кулеба став старшим науковим співробітником Центру науки та міжнародних відносин Белфера при школі Кеннеді у Гарварді. Він запевнив, що буде їздити у відрядження відповідно до законодавства України і повертатиметься з них.

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба спростував чутки про свою нібито втечу до США. У зверненні, опублікованому на його сторінках у соціальних мережах, він заявив, що залишається в Україні, а працевлаштування до Гарвардського університету не передбачає переїзду до США.

Кулеба зазначив, що фейк про те, що він втік до США після відставки, почали розганяти ще у вересні, а зараз його "розганяють з особливим задоволенням".

"Несеться, несеться по всім каналах про те, що Кулеба зрадив, Кулеба незаконно виїхав, Кулеба залишив Україну. Я буду жити в Україні. Я буду їздити у відрядження відповідно до законодавства України і виключно відповідно до нього. Я буду повертатися з відряджень", — заявив дипломат.

Він навів цитату з релізу Гарвардського університету, де йдеться, що він залишатиметься в Україні, здійснюючи лише кілька візитів до США.

"Працюючи на посаді нерезидента старшого наукового співробітника Центру Белфера, Кулеба залишатиметься в Україні, здійснюючи кілька візитів до Кембриджа, штат Массачусетс, протягом навчального семестру для безпосередньої взаємодії зі студентами, викладачами та ширшою спільнотою Гарварду", — йдеться у заяві.

Кулеба додав, що для нього є честю приєднатися до спільноти Гарварду, адже це можливість просувати українські інтереси на новому рівні. Він пообіцяв на початку січня розповісти, що буде для цього робити.

"Але у будь-якому разі я буду й надалі жити в Україні, в Києві. Скоро поїду на Гуцульщину, потім на Полтавщину, потім Черкащину і запишу вам історії звідти", — зазначив ексміністр.
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)