Автор Тема: Що саме для України пропонує Трамп  (Прочитано 9993 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
Re: Що саме для України пропонує Трамп
« Reply #30 : Грудня 04, 2024, 12:27:26 12:27 »
Команда Трампа представила три варіанти "мирного плану" для України без вступу до НАТО
04 грудня 2024, 12:13
Команда Трампа представила три варіанти
У Трампа є три основні пропозиції.

Команда новообраного президента США Дональда Трампа запропонувала три варіанти "мирного плану" по війні росії проти України, жоден з яких не включає можливий вступ України до НАТО.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на обізнані джерела.

За словами чотирьох чиновників, які побажали залишитися анонімними, станом на минулий тиждень Трамп ще не скликав групу для розробки мирного плану.

За словами одного з колишніх чиновників національної безпеки, у Трампа є три основні пропозиції: план спеціального представника по Україні та росії генерала Кіта Келлога, план обраного віцепрезидента США Джей Ди Венса та план колишнього виконуючого обов’язки керівника розвідки Трампа Річарда Гренелла.

План Келлога, розроблений у співавторстві з колишнім чиновником Ради національної безпеки Фредом Флейцем і представлений Трампу на початку цього року, передбачає заморожування поточних бойових ліній.

Агентство зазначає, що Трамп надасть Києву більше американської зброї, лише якщо він погодиться на мирні переговори. Водночас він попередить москву, що збільшить допомогу США Україні, якщо росія відмовиться від переговорів. Членство України в НАТО не передбачено, зазначає видання. Україні також будуть запропоновані гарантії безпеки США, які можуть включати збільшення поставок зброї після укладення угоди.

Венс запропонував свій «мирний план» у вересні. Він виступав проти допомоги Україні, а угода між Україною та рф, ймовірно, включатиме демілітаризовану зону на існуючих лініях фронту, яка буде "потужно укріплена" для запобігання подальшим російським вторгненням. Він пропонував відмовити Києву в членстві в НАТО.

Гренелл виступав за створення «автономних зон» на сході України. Він також заявляв, що членство України в НАТО не в інтересах Америки.

За словами одного з радників Трампа, Гренелл був одним із небагатьох людей присутніх на вересневій зустрічі Трампа та Зеленського у Нью-Йорку.

Володимир Зеленський непомітно змінює свою риторику щодо припинення війни з росією, натякаючи на те, що Україна готова на мирні переговори за умови надання їй запрошення на членство в НАТО.

Виступаючи 29 листопада на телеканалі Sky News, Зеленський заявив, що членство в НАТО має бути запропоноване неокупованим частинам України, щоб Київ розглянув можливість припинення «гарячої фази війни». Хоча Україна продовжуватиме претендувати на всю свою територію, Зеленський припустив, що Київ намагатиметься «повернути їх дипломатичним шляхом». Аналогічну тезу він висловив в інтерв'ю японському виданню Kyodo News.
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #31 : Грудня 04, 2024, 12:48:58 12:48 »
Коротше кажучи
1) Нічого, що може реально спрацювати, наприклад членство у НАТО
2) Все, щоб дати рашинькє, тобто поважним партньорам поважних США, відпочити та краще підготуватися до наступного бліцкрігу, якщо рашинькє захочєццо
3) Якщо Україна відмовиться, США спробують відрізати постачання зброї, щоб шановним русєнькім партньорам було зручніше та комфортніше вбивати українців
4) Якщо кацапстан відмовиться, то нічого особливого США не зроблять, бо див. пункт 1
5) Багато фантазії в моментах, котрі нічого не означають, типу там яка буде назва яких зон при якій фазє місяця

Звучить досить переможно; єдине що мені незрозуміло, як саме трумп буде потужно вибачатися перед пончіком. А, хоча це і є мабуть ота славетна непередбачуваність трумпа... бо все інше якось чомусь повністю збігається з його висерами під час президентської кампанії та раніше, з 2022 року. Правда?

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #32 : Грудня 04, 2024, 04:27:52 16:27 »
Єдине, чим можна якось виправдати пистіж про вступ до НАТО - використання його як активу для торгу в майбутніх перемовинах (якщо до них дійде).

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #33 : Грудня 04, 2024, 08:37:25 20:37 »
почитал западные сми и комменты
одно ясно что реального плана нет от слова ваабще
и еще момент
если бвдлан сдаст Украину штатам писдец
такие продажные  союзники кому накуй нужны

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #34 : Грудня 04, 2024, 09:13:23 21:13 »
США врятували кацапів у 1920-х-1930-х роках
Потім в 1940-х.
Потім в 1970-х.
Потім в 1990-х.
Тепер рятують знов.

Нічого нового тут немає...
If you are going through hell, keep going.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #35 : Грудня 04, 2024, 10:30:11 22:30 »
США врятували кацапів у 1920-х-1930-х роках
Потім в 1940-х.
Потім в 1970-х.
Потім в 1990-х.
Тепер рятують знов.

Нічого нового тут немає...
петух сначала насрал теперь даты постишь
сдохни хуесос

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #36 : Грудня 04, 2024, 10:57:48 22:57 »
Це не Штати рятували й рятують кацапів сьогодні і у всі оті вищеназвані роки.

Штати - це базова країна світового єврейства. Це саме вона, все 20-те століття, робить все, щоб Кацапія продовжувала формально існувати під будь-якою назвою. Різні Бельведерські клуби, різні Фонди соросів і т.д., і т.п.,

Це сітове єврейство контролює Кремль ще з епохи царя Петра першого. Моковитські манюпаси ще з тих часів використовуються як росходний матеріал. Але в них фінсько-монгольські мізки і тому вони відведеним для них цим амплуа дуже гордяться і називають це  "велічієм расії"
...А тим часом ротшільди й рокфелери слідкують за подіями, математично, розраховуючи, яку суверенну  територію українцям залишити і скільки самих українців в їхній країні залишити.
Скільки Україні дати фінансів і зброї, щоб воювали і які санкції залишити проти Кацапії, щоб сиділа в потрібних геополітичних рамках.
І т.д., і т.д.
« Останнє редагування: Грудня 04, 2024, 11:02:36 23:02 від Бумеранг »

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #37 : Грудня 05, 2024, 12:18:31 00:18 »
Це не Штати рятували й рятують кацапів сьогодні і у всі оті вищеназвані роки.

Штати - це базова країна світового єврейства. Це саме вона, все 20-те століття, робить все, щоб Кацапія продовжувала формально існувати під будь-якою назвою. Різні Бельведерські клуби, різні Фонди соросів і т.д., і т.п.,

Це сітове єврейство контролює Кремль ще з епохи царя Петра першого. Моковитські манюпаси ще з тих часів використовуються як росходний матеріал. Але в них фінсько-монгольські мізки і тому вони відведеним для них цим амплуа дуже гордяться і називають це  "велічієм расії"
...А тим часом ротшільди й рокфелери слідкують за подіями, математично, розраховуючи, яку суверенну  територію українцям залишити і скільки самих українців в їхній країні залишити.
Скільки Україні дати фінансів і зброї, щоб воювали і які санкції залишити проти Кацапії, щоб сиділа в потрібних геополітичних рамках.
І т.д., і т.д.

кондовый юлек и бац - супротив вселенского жидомасонства
энто прекрасно,  я считаю )
« Останнє редагування: Грудня 05, 2024, 01:10:50 01:10 від Stanton »

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #38 : Грудня 05, 2024, 12:55:15 00:55 »
почитал западные сми и комменты
одно ясно что реального плана нет от слова ваабще
Ви так пишете, ніби у вас бодай на секунду були в цьому сумніви )

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #39 : Грудня 05, 2024, 10:41:14 10:41 »
кондовый юлек и бац - супротив вселенского жидомасонства
энто прекрасно,  я считаю )

Что значит БАЦ
Этож самое ОНО - кондовый инфантилизм, теории заговора, лики Христа на пеньках и тд и тп

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #40 : Грудня 05, 2024, 11:53:49 11:53 »
Что значит БАЦ
Этож самое ОНО - кондовый инфантилизм, теории заговора, лики Христа на пеньках и тд и тп

Не Христа а Юліі Владіміровни   :love:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #41 : Грудня 09, 2024, 08:24:23 08:24 »
 У статті аналізується перше президенство Трампа. Як на мене, з неї можна зробити висновки, чому він став президентом удруге, спробувати спрогнозувати наслідки для нас: https://drukarnia.com.ua/articles/yakoyu-bula-zovnishnya-politika-prezidenta-donalda-trampa-oIW9N

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #42 : Грудня 09, 2024, 12:07:53 12:07 »
Бидлан пАтужно   :weep:

Должна ли Украина приготовиться к сокращению помощи от США после вашего возвращения в офис?
- Возможно, [кивает], вероятно. [Пауза]. Верно.
- Вы сказали, что можете закончить войну за 24 часа. Вы даже сказали, что попытаетесь закончить ещё перед тем, как вступите в должность.
- Что ж, я пытаюсь, я пытаюсь закончить её, если я смогу.
- То есть вы активно пытаетесь...
- Я пытаюсь.
- Вы говорили с президентом Путиным?
- Нет, я не говорил.
- Вы не говорили с президентом Путиным...
- Нет, не говорил.
-... с тех пор, как были избраны?
- Я имею в виду, нет... я не хочу сказать это. Но я не говорил с ним в последнее время.
- Так вы говорили с Путиным после того, как были избраны?
- Я не хочу это говорить. Я не хочу говорить ничего об этом, потому что я не хочу делать ничего, что может повредить переговорам.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #43 : Грудня 09, 2024, 12:17:01 12:17 »

Должна ли Украина приготовиться к сокращению помощи от США после вашего возвращения в офис?
- Возможно, [кивает], вероятно. [Пауза]. Верно.
- Вы сказали, что можете закончить войну за 24 часа. Вы даже сказали, что попытаетесь закончить ещё перед тем, как вступите в должность.
- Что ж, я пытаюсь, я пытаюсь закончить её, если я смогу.
- То есть вы активно пытаетесь...
- Я пытаюсь.
- Вы говорили с президентом Путиным?
- Нет, я не говорил.
- Вы не говорили с президентом Путиным...
- Нет, не говорил.
-... с тех пор, как были избраны?
- Я имею в виду, нет... я не хочу сказать это. Но я не говорил с ним в последнее время.
- Так вы говорили с Путиным после того, как были избраны?
- Я не хочу это говорить. Я не хочу говорить ничего об этом, потому что я не хочу делать ничего, что может повредить переговорам.

Ща притопает Ферал и популярно объяснит что украинцы ваще такие конченные что Великому Кормчему Америки западло о них думать да и хуй с ней с той Украиной бо нам в Алабаме не дует

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #44 : Грудня 09, 2024, 01:18:03 13:18 »
еще не президент а уже обосралося
американское позорище

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #45 : Грудня 09, 2024, 01:18:47 13:18 »
Ща притопает Ферал и популярно объяснит что украинцы ваще такие конченные что Великому Кормчему Америки западло о них думать да и хуй с ней с той Украиной бо нам в Алабаме не дует

он с выводком ползет на кладбище без вариантов

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #46 : Грудня 09, 2024, 09:23:34 21:23 »
Мде
" - Скажитє, а ви українцям лайна наробите?
 - Нароблю! Точно нароблю, я імєнно жосткій, я ващє лютий...
 - А ви там шось плямкали що війну за 24 години закінчите?
 - Ну я сказал шо попитаюсь... я попитался, а там да-да, ніт-ніт. Ще могу попитаццо сдєлать всєм всєлянам хорошо, а США грейт егейн. За тим самим принципом.
 - А ви бібу русєньку смоктали?
 - Ніт! Ну тобто після обрання не смоктав. Точніше, смоктав, але то не пов'язано... карочє, ніхачу об єтом говоріть, нібуду, вушки затулю, глазонькі закрию, вам всім темно буде!"

велична людина, базару нуль

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #47 : Грудня 09, 2024, 11:56:06 23:56 »
Мде
" - Скажитє, а ви українцям лайна наробите?
 - Нароблю! Точно нароблю, я імєнно жосткій, я ващє лютий...
 - А ви там шось плямкали що війну за 24 години закінчите?
 - Ну я сказал шо попитаюсь... я попитался, а там да-да, ніт-ніт. Ще могу попитаццо сдєлать всєм всєлянам хорошо, а США грейт егейн. За тим самим принципом.
 - А ви бібу русєньку смоктали?
 - Ніт! Ну тобто після обрання не смоктав. Точніше, смоктав, але то не пов'язано... карочє, ніхачу об єтом говоріть, нібуду, вушки затулю, глазонькі закрию, вам всім темно буде!"

велична людина, базару нуль

У пана все якісь нав“язливі біби.
Не Трамп ваш вирок, пане. Не Трамп, а ось це...

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #48 : Грудня 10, 2024, 12:56:52 00:56 »
Не Трамп ваш вирок, пане. Не Трамп, а ось це...

именно куесос кацапский
быдлан это ваш опарыш
бо за24 часа :fp2\

Портников размазал сцыкуна 

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #49 : Грудня 10, 2024, 01:06:28 01:06 »
Не Трамп ваш вирок
А хто каже про вирок? Це всього-навсього чергова помєсь швайнмайєра з бубачькой. Такого лайна й інтелектуалів, як ви чітко підмітили, навалом. Його просто по приколу обрали президентом номінально (та й реально) найбільш військово-технічно потужної країни західної цивілізації, відповідно достойник, з його нав'язливою ідєєю про бібу друха блядіміра, в центрі уваги.
Є ідєйка, що він не здатен ні на що, окрім потужно насрати в бік України, що канєшно є величним вчинком.
Ну й у вас там якась ідєйка була, з якою ви голосували. Нагадайте її, до речі? Ну, щоб відволіктися від розмов про біби?

Offline Ostap.L

• Ветеран форума
« Reply #50 : Грудня 10, 2024, 01:09:41 01:09 »
Кіт правий, вирок є вирок... і проблема навіть не в вироку, а в тому що цей вирок не оскаржується. То замість оскарження вироку, ви Трампа брудом поливаєте. Американці Трампа вибрали не для вас, а для себе, ну щоб громадянської війни не було як у свіженькому муві Civil War. До речі, раджу подивитися, там під занавіс показують Білий дім в деталях.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #51 : Грудня 10, 2024, 07:08:21 07:08 »
Астапчік, как пагодка в Ольгіно ?  :moskali:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #52 : Грудня 10, 2024, 05:36:57 17:36 »
А хто каже про вирок? Це всього-навсього чергова помєсь швайнмайєра з бубачькой. Такого лайна й інтелектуалів, як ви чітко підмітили, навалом. Його просто по приколу обрали президентом номінально (та й реально) найбільш військово-технічно потужної країни західної цивілізації, відповідно достойник, з його нав'язливою ідєєю про бібу друха блядіміра, в центрі уваги.
Є ідєйка, що він не здатен ні на що, окрім потужно насрати в бік України, що канєшно є величним вчинком.
Ну й у вас там якась ідєйка була, з якою ви голосували. Нагадайте її, до речі? Ну, щоб відволіктися від розмов про біби?

Ідейка була доволі проста - I would rather vote for a stray dog than a Democrat. 

Вибір був доволі простий - голосувати за повний бардак і лютий пиздець в усіх практично ділянках внутрішнього життя США та подальшу боротьбу з ескалацією з боку українців (Камбала Харріс), чи за Трампа із його дуже непоганим президентством як для США, так і для України під час першого терміну. Тому вибір мислячої людини із здоровим глуздом був доволі простий - Трамп.

Питання?

« Останнє редагування: Грудня 10, 2024, 06:12:24 18:12 від Feral Cat »

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #53 : Грудня 10, 2024, 05:57:27 17:57 »
Іудушка  :fp2

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #54 : Грудня 10, 2024, 05:58:36 17:58 »
Ідейка була доволі проста - I would rather vote for a stray dog than a Democrat. 

Вібір був доволі простий - голосувати за повний бардак і лютий пиздець в усіх практично ділянках внутрішнього життя США та подальшій боротьбі з ескалацією з боку українців (Камбала Харріс), чи за Трампа із його дуже непоганим президентством як для США, так і для України під час першого терміну. Тому вибір мислячої людини із здоровим глуздом був доволі простий -
нам насрать на твои илеи опушенного олабамоского нищеброда хуйловский пидара

то ч о  ы за пару центов продаешься непро идеи
мраз обосцанная

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #55 : Грудня 10, 2024, 06:00:32 18:00 »
Іудушка  :fp2

во время ьыдлана ему перепало пару сотен баксов с вертолета ( быдлановская тысча)
золо ое время :fp2

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #56 : Грудня 11, 2024, 12:42:44 00:42 »

Вибір був доволі простий - голосувати за повний бардак і лютий пиздець в усіх практично ділянках внутрішнього життя США та подальшу боротьбу з ескалацією з боку українців (Камбала Харріс), чи за Трампа із його дуже непоганим президентством як для США, так і для України під час першого терміну. Тому вибір мислячої людини із здоровим глуздом був доволі простий - Трамп.

Питання?
Тобто логіка була буквально така, якби українці зараз обрали Кучму бо при ньому кацапи не нападали, тобто дуже непогане було президентство для України?  :pooh_lol:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #57 : Грудня 11, 2024, 07:17:01 07:17 »
Тобто логіка була буквально така, якби українці зараз обрали Кучму бо при ньому кацапи не нападали, тобто дуже непогане було президентство для України?  :pooh_lol:

Та і Яник так нічого би був  :weep:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #58 : Грудня 11, 2024, 10:46:01 22:46 »

Ні, у вас все ті ж проблеми як у дурнів на цьому збіговиську форумі - слабка формальна логіка припудрена Trump derangement syndrome.

Якби я зараз мав вибір між Зеленським (Харріс) і Порошенком, Ющенком, навіть Кучмою (всі три - умовний Трамп), то голосував би за Порошенка, Ющенка, чи Кучму, а не за Зеленського.

Сподіваюся що так зрозуміліше.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #59 : Грудня 11, 2024, 11:11:02 23:11 »
Ні, у вас все ті ж проблеми як у дурнів на цьому збіговиську форумі - слабка формальна логіка припудрена Trump derangement syndrome.

Якби я зараз мав вибір між Зеленським (Харріс) і Порошенком, Ющенком, навіть Кучмою (всі три - умовний Трамп), то голосував би за Порошенка, Ющенка, чи Кучму, а не за Зеленського.

Сподіваюся що так зрозуміліше.
Ну якщо наш умовний Кучма з 2022 року голосно каже, що володька хуйло нормальний хлоп з яким в нього чудові стосунки; каже що головне аби "отето всьо" завершилося "неважливо як", й так далі, а ви за нього голосуєте, для початку виправдовуючися тим що "це він по приколу таке каже", а потім вже й ніяк не виправдовуючися - то, звісно, все тут зрозуміло. То потужна формальна логіка :)