Тут наша домбасько-норвежська тьотя щось подібне намагається втулити, типу 'опариші нєвіновати, клятий Захід (чи то пак вже Схід) нє прєклонілісь перед найвидатнішим лідором'
Ну ви вже пробачте, я не маю звички нести дурню в залежності від лайкусіков від братюнь, та прізвищ президентів.
Як зазначалося, Норвегія мала абсолютно такий самий закон; він власне зроблений для того, щоб мати можливість робити вигляд "ах как ми вам сочуйствуєм, нажаль не можемо зброю продати". Скасовано його було з копняка, поміж вибором меню на ланч та на вечерю.
Дебіл, голоснувший по приколу, в цьому побачив би люту потужність опаришів. Такі, до речі, навіть тут були; я принаймі особисто знаю кількох.
Я, натомість, просто бачу що Норвегія обісралася, зрозумівши що розумніше допомагати Україні, ніж прокинутися в зоні інтересів кацапстану. Й, обісравшись, трохи наблизилася до реальності, що є дуже добре.
Опариші, та їх велич, в цьому питанні до дупи.
Аналогічно, Південна Корея на поточний момент має інші думки (прямим текстом - очікує, чи не буде такого що трумп вас зіллє руснє, а ви зіллєтесь), й тому зайняла позицію щоб не розізлити трумпа. Корея завдячує США суверенітетом, й зараз такі часи що зрозуміти їх можна.
Опариші, та їх велич, в цьому питанні до дупи.
Єдине, що можна про них сказати в цьому контексті, вже сказав Юрас - вони з 2022 року діють оминаючи МЗС, публічно, з рекламою. Власне тому ця новина тут обговорюється. Зебілам це заходить (я так гадаю, вони основна аудиторія). Як би вас це не дратувало - багатьом західним бюргерам також заходить, принаймі за участі самого Зе. Власне тому його харю ми спостерігаємо на обкладинках.
Такі справи.