Трохи по темі. Оскільки з бубачькой мені все було зрозуміло у 2018, й жодних приводів змінювати ставлення до себе він не давав (хіба що зміг для заходу зіграти президента воюючої країни, для мене було несподівано що він бодай щось вміє). То трохи про таймси та антикорупційов.
У свій час, здебільшого за часів Порошенка, в провідному норвезькому видання з'являлися матеріали про те, яка тая Украйона гімняна, і як шоколяднік Порошенка їв свого брата. Сталося так, що я абсолютно точно знаю, як вони там з'являлися. Писав їх бородатая женщіна сірожа лєщєнко, видатний правдоруб, антикорупційовець, й коханець лисого пуштуна, мустафи найєма, з яким вони ділили місце біля пісєнькі віктора пьодоровіча януковіча, й не тільки. Просував він їх через сімейну пару, котра складалася з норвежки що працювала в редакції, та її сожитєля - українця, випускника кафедри міжнародних відносин, в котрого була повна дупа по фінансах (підробляв перекладачем, але проектік закрився). Він перекладав, вона полірувала, й це йшло ексклюзівчіком.
Коли що, життя цього українця дуже, я вам так скажу, потім наладілось. По антикорупційовной тємє. Коли бубачька воцарілся, той став "секретарем палати норвего-українського партньорства", тобто через сєрлєща рєшаюццо антикорупційовні вопріси для середнього бізнесу в Норвегії, котрий хоче мутити щось з Україною.
Таймс, наскільки я розумію, все ж не настільки донного рівня, тому в них все ж є київський кореспондент, котрий затранслював до етеру антикорупційовний вереск мустафи найєма.
Що робили сєрлєщ та найєм до майданів, під час майданів, під час Пороха, й після Пороха - я пам'ятаю. Для чого робляться подібні статті в таймс - розумію.
Хто не пам'ятає, той молодець
Хто не розуміє, той теж класний.