Поясни, яким чином Україні допоможе посилання трампа?
За умови, що він щодо нас діятиме як обіцяв? Посилання трумпа нахуй Україні допоможе продемонструвати всім іншим кайфуючим виблядкам, котрих на заході до біса, що каєфа нє будєт, соррі, пацани. З планами того, як Україна тихенько ляже під кацапстан, й там тихенько всіх будуть різати-гвалтувати-палити в той час, як панство перших двох світів кушинькаєт гусіний паштєтік - НАХУЙ.
Таке вже бувало, а от цього разу просто не буде.
Тобто, я зараз не хочу тут підіймати багато срачів про шановних партньоров, але шановні партньори мають чітко розуміти, що це не шутєйкі патєшниє, й ніхто їм підігравати не буде.
А те, що ми зненацька не Південний В'єтнам й не Афганістан, й що подібні шутєєчкі можуть закінчитися зовсім не тільки падінням чергових кинутих аборигенів з шасі літаків - так про це багато хто серед партнерів здогадується. Трумпу - так, це до лампади.
Звісно, мені б не хотілося щоб все доходило до такого рівня неадеквату - але це вже не від нас залежить
Якби президентом був хтось типу Порошенка, він би це посилання нахуй загорнув в мільйон дипломатичних зустрічей, де б це називалося "вибудова європейської моделі безпеки".
Але зараз, я так дивлюся, рівень наріду скрізь такий, що акорд на роялі може бути набагато доступнішим