Автор Тема: Мудрий наріт України...  (Прочитано 1068 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Re: Мудрий наріт України...
« Reply #120 : Листопада 10, 2024, 03:10:03 03:10 »
Взагалі-то просто вмерти пропонуєте ви. Ваше "ну можна спробувати", це взагалі-то воно. Що я намагаюся зрозуміти - це яким чином ви до такої думки дійшли. Мені просто подібні (не гарантую, що ті самі, але принаймі зовнішньо схожі) ідеї багато хто з ойропейців презентував, там все зрозуміло. Але ви від них маєте сильно відрізнятися типу

Нє, ну послати усих нахуй та оборонятись лопатами - це вмерти. Де ви в моїх аргументах побачили "вмерти" я не знаю

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #121 : Листопада 10, 2024, 03:49:28 03:49 »
Нє, ну послати усих нахуй та оборонятись лопатами - це вмерти. Де ви в моїх аргументах побачили "вмерти" я не знаю
А це тому, що коли ви пишете про створення коштом України якоїсь магічної системи оборони, що є потужнішою за НАТО - то у вас це "можна спробувати".
Й тільки коли звучить пропозиція послати трумпа нахуй, ви згадуєте що в України взагалі-то немає й бути не може таких ресурсів, й оборона лопатами у вас з розряду "можна спробувати" перетворюється на "вмерти".
Прикольно воно якось, правда? Я чого дивуюся - в трумпа аналогічний, в сенсі дивності, підхід. Він каже:
1) США грошей не дасть, зброї не дасть, нічого не дасть, навіть головорізів ООНівських не дасть. З цим все чотко.
2) "а тепер я назву умови та терміни припинення вогню..."
Йой, стопе, стопе. Після втілення пункту 1, нічого трумп називати не буде. Він піде нахуй, бо на хуйла впливу не мав ніколи, а на нас має тільки завдяки поставкам зброї та допомоги, й тут див. пункт 1.

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #122 : Листопада 10, 2024, 03:51:25 03:51 »
Слуги готуються припасти до бидланівського гузна   :fp2

"Давно в роботі": нардеп від "Слуги народу" хоче зробити мурал Трампа в Києві
Враховуючи особистість трумпа, може й спрацювати  :gigi:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #123 : Листопада 10, 2024, 05:16:40 05:16 »
А це тому, що коли ви пишете про створення коштом України якоїсь магічної системи оборони, що є потужнішою за НАТО - то у вас це "можна спробувати".
Й тільки коли звучить пропозиція послати трумпа нахуй, ви згадуєте що в України взагалі-то немає й бути не може таких ресурсів, й оборона лопатами у вас з розряду "можна спробувати" перетворюється на "вмерти".

Бо для побудови системи захисту у України як мінімум 5-6 років. А для підготовки до війни з лопатами 0. Відчуваєте різницю?

Прикольно воно якось, правда? Я чого дивуюся - в трумпа аналогічний, в сенсі дивності, підхід. Він каже:
1) США грошей не дасть, зброї не дасть, нічого не дасть, навіть головорізів ООНівських не дасть. З цим все чотко.

Ну не дасть, це не значить не продасть. Від цього і треба відштовхуватись

2) "а тепер я назву умови та терміни припинення вогню..."
Йой, стопе, стопе. Після втілення пункту 1, нічого трумп називати не буде. Він піде нахуй, бо на хуйла впливу не мав ніколи, а на нас має тільки завдяки поставкам зброї та допомоги, й тут див. пункт 1.

Тим більше немає сенсу посилати трумпа нахуй. Якщо хуйло пошле, а Зе ні - то непогані передумови щоб переконати Трумпа переглянути свою позицію

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #124 : Листопада 10, 2024, 08:48:03 08:48 »
:Sho_za:де я таке писав. Я завжди чітко вказую що у трумпа плани стосовно України чіткі та зрозумілі. Ти щось не так зрозумів

Цитата: div від Листопада 08, 2024, 03:09:20 15:09
Не, это не мы предлагаем, это Трамп нам предлагает. Прямо так и говорит - "мы вам оружие поставлять вообще не будем поэтому вам прийдется либо сдаваться либо убиваться с лопатами"

Не пересмикуй. Такого поки що ніхто з боку трумпа не пропонував

У нас все ходу записаны :)

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #125 : Листопада 10, 2024, 08:54:54 08:54 »
У нас все ходу записаны :)

Ну так як ти в тій цитаті написав і справді ніхто не говорив. Були гасла про ні цента бабла, про необхідність зупинити війну і тд, але про "либо сдаваться либо убиваться с лопатами" це вже твоя творчість

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #126 : Листопада 10, 2024, 09:25:51 09:25 »
Ну так як ти в тій цитаті написав і справді ніхто не говорив. Були гасла про ні цента бабла, про необхідність зупинити війну і тд, але про "либо сдаваться либо убиваться с лопатами" це вже твоя творчість

Ну во первых есть такие понятия как смысл и форма и это разные вещи
Во вторых аллюзии на лопаты твоего авторства
Цитувати
Цитата: Uki від Листопада 08, 2024, 03:00:06 15:00
Ні "чуйствітєльні" американці ні навіть Трамп не дуже хотять щоб вмирали українці і воліють допомогти переконати кацапів зупинитись. Ви пропонуєте усих послати та продовжити це захоплююче вбивання об стіну, але вже з лопатами замість зброї?
я всего навсего продолжил тему

В третьих что это ты по ночам вкалываешь?

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #127 : Листопада 10, 2024, 10:18:28 10:18 »

хуесос
после того что ты на писал на фупе  желаю и тебе с твоим выводком сдохнуть в страшных муках
ты ВРАГ,  моча хуйла и быдлана

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #128 : Листопада 10, 2024, 10:19:52 10:19 »
сука какой же пиздец эти колбасные уибаны

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #129 : Листопада 10, 2024, 02:22:16 14:22 »
Ну во первых есть такие понятия как смысл и форма и это разные вещи
Во вторых аллюзии на лопаты твоего авторствая всего навсего продолжил тему

Ні, не мого

В третьих что это ты по ночам вкалываешь?

Так. У мене зазвичай найпродуктивніший час після 4 ночі

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #130 : Листопада 10, 2024, 02:52:14 14:52 »
Слухай, majesty. Я тобі дозволяю відриватись тут за мій рахунок. Дозволяю виключно тому що у вас там війна, а тут ні. Але дискутувати з тобою в такому тоні не збираюсь. А тепер проходь ---------->

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #131 : Листопада 10, 2024, 02:57:26 14:57 »
Слухай, majesty. Я тобі дозволяю відриватись тут за мій рахунок. Дозволяю виключно тому що у вас там війна, а тут ні. Але дискутувати з тобою в такому тоні не збираюсь. А тепер проходь ---------->

сдохнешь вместе с выводкрм падаль