Автор Тема: Мудрий наріт України...  (Прочитано 1098 раз)

0 Користувачів і 17 Гостей дивляться цю тему.

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Мудрий наріт України...
« Reply #30 : Листопада 07, 2024, 03:29:20 15:29 »
А ті всі ідеї щодо "українська діяспора США має зібратися під Конгресом, трічи підстрибнути, спалити двісті шин й повторювати кожного вівторка" вважаю сумним фуфлом в стилі "дочепитися до мігрантів"  :gigi: бо все ж ясно як день, що організувати для українців таке відносно важко, а понту нуль цілих хрін десятих. Тепер, коли посполите населення США обрало трумпа, воно по ітогу навіть краще що цього образливого дебіла цим не дражнили.

Коротше ясно, сраки не піднімете (ти ж теж ніби діаспора в нас, хоч і не штатівська)   :fp2

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #31 : Листопада 07, 2024, 03:30:56 15:30 »
у majesty черговий психічний зрив та істерика  :smilie2:

не тебе пидару лагидному про срыв говорить
иплан опущенный
приезжай в Днепр расскажешь мне про срыв
знаю нейтиа американцев которые тут волонтерили по медицине
даже евреев американских

а жопомоев типа тебя хуй

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #32 : Листопада 07, 2024, 03:32:15 15:32 »
Коротше ясно, сраки не піднімете (ти ж теж ніби діаспора в нас, хоч і не штатівська)   :fp2

когда выбивали помощь у джонсона ни од н сраку не поднял

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #33 : Листопада 07, 2024, 03:33:35 15:33 »
Для мене це також загадка. Якийсь когнітивний дисонанс. З одного боку болить за Україну, а з іншого боку виступаємо за хуйловську плять.
Проблема в тому що такий дисонанс не лише у діаспори, а у купи американців зараз  :smilie2:
Ну американців можна зрозуміти, там бурудьба з кліматом, проблема 58го гендеру, поїдання собак мігрантами, й вісім танців в тік-токє на підтримку палєстіни. Причому це я окрім стьобу, все це реально навантажує мізки й спонукає людей жити в уявній країні рожевих поняш та героїв марвелу з рімейком культового "гідропід аквамен-3".
Іншими словами, деми загралися в компостування мізків аудиторії всякою хоботнею та хрінню, й трумпу залишилося тільки запропонувати американцю більш "веселу" та динамічну версію кловунади.
Кому треба та тухла бурудьба гендера з кліматом, коли зараз дід буде лазером з очей зупиняти війни та лупасити рептилоїдів та всі меншини підряд, хто не зможе дати відсіч. Це ж весело.
"Людям подобається ідея! Їм просто слово нацизм не подобається" (тм)

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #34 : Листопада 07, 2024, 03:39:38 15:39 »
В Осло щоденно під парламентом мітинги української діяспори, з початку повномасштабної, за будь-якої погоди та умов. Сподіваюся, вам там від цього значно легше :) (враховуючи, що в Україні про це ніхто не знає, а тут це ні на що не впливає - мітинги є своєрідним засобом полегшення психологічного дискомфорту для тих, хто тут давно живе. До речі, з біженців до мітингів долучилися буквально одиниці)
Тим більш що я там буваю дуже нечасто (маю проблеми з мобільністю), так шо можна технічно казати що сраку я реально не підіймаю  :gigi:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #35 : Листопада 07, 2024, 04:09:43 16:09 »
Ну американців можна зрозуміти, там бурудьба з кліматом, проблема 58го гендеру, поїдання собак мігрантами, й вісім танців в тік-токє на підтримку палєстіни. Причому це я окрім стьобу, все це реально навантажує мізки й спонукає людей жити в уявній країні рожевих поняш та героїв марвелу з рімейком культового "гідропід аквамен-3".
Іншими словами, деми загралися в компостування мізків аудиторії всякою хоботнею та хрінню, й трумпу залишилося тільки запропонувати американцю більш "веселу" та динамічну версію кловунади.
Кому треба та тухла бурудьба гендера з кліматом, коли зараз дід буде лазером з очей зупиняти війни та лупасити рептилоїдів та всі меншини підряд, хто не зможе дати відсіч. Це ж весело.
"Людям подобається ідея! Їм просто слово нацизм не подобається" (тм)

Не заперечиш.... Але так само можна пояснити і позицію тієї частини Української діаспори: "з такою крапельною допомогою Україні та внутрішньою політикою вони і україні не допоможуть і США доведуть до ручки, що взагалі нікому буде допомагати"

Offline Ostap.L

• Hero Member
« Reply #36 : Листопада 07, 2024, 04:24:59 16:24 »
от мені цікаво, при Трампі, тількі в голубих штатах дозволятимуть грабувати магазини до $999 чи це вже федеральний привілей для нащадків рабів?

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #37 : Листопада 07, 2024, 04:26:29 16:26 »
В Осло щоденно під парламентом мітинги української діяспори, з початку повномасштабної, за будь-якої погоди та умов. Сподіваюся, вам там від цього значно легше :) (враховуючи, що в Україні про це ніхто не знає, а тут це ні на що не впливає - мітинги є своєрідним засобом полегшення психологічного дискомфорту для тих, хто тут давно живе. До речі, з біженців до мітингів долучилися буквально одиниці)
Тим більш що я там буваю дуже нечасто (маю проблеми з мобільністю), так шо можна технічно казати що сраку я реально не підіймаю  :gigi:

беженцы и колбасники это ни одно и тоже

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #38 : Листопада 07, 2024, 04:39:45 16:39 »
от мені цікаво, при Трампі, тількі в голубих штатах дозволятимуть грабувати магазини до $999 чи це вже федеральний привілей для нащадків рабів?

Ostap.L якщо не в темі то не тринди

1, Ось результат референдуму в Каліфорнії стосовно пропозиції відмінити той мінімум в 950 дол

2. В червоному штаті Техас грабіжництво на менше чим 2000 дол не вважається злочином

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #39 : Листопада 07, 2024, 04:48:06 16:48 »
Не заперечиш.... Але так само можна пояснити і позицію тієї частини Української діаспори: "з такою крапельною допомогою Україні та внутрішньою політикою вони і україні не допоможуть і США доведуть до ручки, що взагалі нікому буде допомагати"
Та от ніби неможна, бо кожноденне вбивство українців змушує протверезіти навіть тих, хто з натугою намагався кайфувати до останнього. Тобто більшість все ж не живе в парадигмі поняш та клімату. Відповідно, вони не можуть міркувати в категоріях "крапельна допомога це погано, я голосну по приколу аби її взагалі не було, як обіцяє цей кандидат". Вони мають краще за американців розуміти значення слова "летальна помилка".

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #40 : Листопада 07, 2024, 04:48:49 16:48 »
беженцы и колбасники это ни одно и тоже
Та я ніби в курсі.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #41 : Листопада 07, 2024, 05:09:40 17:09 »
Та от ніби неможна, бо кожноденне вбивство українців змушує протверезіти навіть тих, хто з натугою намагався кайфувати до останнього. Тобто більшість все ж не живе в парадигмі поняш та клімату. Відповідно, вони не можуть міркувати в категоріях "крапельна допомога це погано, я голосну по приколу аби її взагалі не було, як обіцяє цей кандидат". Вони мають краще за американців розуміти значення слова "летальна помилка".

Вони вважають що для того щоб не витрачатись трумп знайде спосіб зупинити війну та знищення української нації.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #42 : Листопада 07, 2024, 05:26:59 17:26 »
Вони вважають що для того щоб не витрачатись трумп знайде спосіб зупинити війну та знищення української нації.

Ага
Поезд! Стой! Раз, два

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #43 : Листопада 07, 2024, 05:44:25 17:44 »
Про те і мова, що умовний українець мені це тюхнути ніяк не може. Що він такий от весь взрощєний на мікі маусі, й щиро вважає що в нас по 5 життів ще, а в трумпа є секретний лазер в очах.
Серед американців такі люди вочевидь є.
Серед українців - ну ніяк. Принаймі в великій кількості

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #44 : Листопада 07, 2024, 05:46:26 17:46 »
Про те і мова, що умовний українець мені це тюхнути ніяк не може. Що він такий от весь взрощєний на мікі маусі, й щиро вважає що в нас по 5 життів ще, а в трумпа є секретний лазер в очах.
Серед американців такі люди вочевидь є.
Серед українців - ну ніяк. Принаймі в великій кількості

Та які секретні лазери :smilie8: Мова лише про зупинку війни за домовленістю

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #45 : Листопада 07, 2024, 05:48:30 17:48 »
Та які секретні лазери :smilie8: Мова лише про зупинку війни за домовленістю
За виконанням котрої слідкують марсіяни? :)
Краще лазер, він прикольний

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #46 : Листопада 07, 2024, 06:22:59 18:22 »
За виконанням котрої слідкують марсіяни? :)
Краще лазер, він прикольний

Тобто краще здохнути, чим намагатись виживати. Ясно. У мене трохи інша позиція

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #47 : Листопада 07, 2024, 06:28:59 18:28 »
?
Чуваки, які явно розуміють реальність як таку, де українці вмирають коли їм не дають ресурсів, голосують за чувака котрий прямим текстом каже що не дасть українцям ресурсів.
Я не бачу такому вчинку жодних виправдань.
У випадку з блаженими мешканцями заходу - бачу, вони ж блаженні, свята простота, не відають що творять (й це про тих, кому не до сраки Україна).
У випадку з українцями - ніяк.

А яким чином ви вивели оте що вище?

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #48 : Листопада 07, 2024, 07:26:27 19:26 »
?
Чуваки, які явно розуміють реальність як таку, де українці вмирають коли їм не дають ресурсів, голосують за чувака котрий прямим текстом каже що не дасть українцям ресурсів.
Я не бачу такому вчинку жодних виправдань.
У випадку з блаженими мешканцями заходу - бачу, вони ж блаженні, свята простота, не відають що творять (й це про тих, кому не до сраки Україна).
У випадку з українцями - ніяк.

Українці перестануть вмирати як тільки хуйло перестане їх вбивати. Ресурси то другорядне

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #49 : Листопада 07, 2024, 07:29:56 19:29 »

А яким чином ви вивели оте що вище?

Бо ви починаєте шукати будь який привід аби довести що домовленність та зупинка війни неможлива апріорі, а отже на столі лише два ааріанта
або гоніть бабло та зброю
або ідіть нахуй а ми вмрем
« Останнє редагування: Листопада 07, 2024, 08:19:52 20:19 від Uki »

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #50 : Листопада 07, 2024, 07:45:07 19:45 »
...вітає мудрий наріт США  :smilie5:

:laugh: :smiley24:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #51 : Листопада 07, 2024, 07:47:58 19:47 »

нихуя непонял
рагули в штатах без трампа сдохнут? :fp2

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #52 : Листопада 07, 2024, 07:48:37 19:48 »
Бо ви починаєте шукати будь який привід аби довести що домовленність та зупинка війни неможлива апріорі, а отже на столі лише два ааріанта
або ідіть нахуй а ма вмрем

а нахуя это хуйлу?

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #53 : Листопада 07, 2024, 08:57:16 20:57 »

Бинго!

Цуко, какже мы не догадались. Надо же просто заглянуть в глаза и договориться посередине

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #54 : Листопада 07, 2024, 09:03:46 21:03 »
Емм... ну є ще третій, на який власне розраховує трумп та всякі цікави виблядки типу джонсона. У джонсона це називається "хай воно закінчиться як-небудь, неважливо як".
Я просто перекладаю з мови джонсона на людську. Він каже - "хай там цих украйонцов вовирізають до бісової матері бо я втомився".
Без лютого опіздюліванія русні зброєю за бабло, єдина домовленість та зупинка війни - це капітуляція. Капітуляція України перед русньой - це Україна під русньой. Що буває з українцями в Україні під русньой - ви ж не індіанець, мабуть й без мене в курсі.
Тобто, воу. Я не шукаю приводи, особливо "будь-які". Я наводжу прямим текстом варіанти, і їх не до біса. Бачите якийсь додатковий - то опишіть його трохи.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #55 : Листопада 07, 2024, 09:09:37 21:09 »
Українці перестануть вмирати як тільки хуйло перестане їх вбивати. Ресурси то другорядне
Українці перестануть вмирати, коли кацапи перестануть їх вбивати. Зазвичай, кацапи перестають вбивати, коли їх самих вбивають насовсєм. Для вбивства кацапа насовсєм потрібні ресурси.
НАТО, куди в теорії можна прийняти Україну, й цим відлякати кацапів, лякає кацапів виключно наявністю ресурсів для вбивства всіх кацапів насовсєм.
Тому, боюся, на практиці ресурси є першорядними. А в теорії - так, спрацювала б поняшна дружбомагія, просто ви ж не її маєте на увазі?

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #56 : Листопада 07, 2024, 09:17:44 21:17 »
Там до речі хуйло, кажуть, поздоровляє трумпа, каже що він дуже мужиствіний, почті як сам хуйло, й каже що готовий працювати з будь-яким президентом США, котрий захоче смоктати йому прутня  :smiley24:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #57 : Листопада 07, 2024, 09:26:28 21:26 »
Українці перестануть вмирати, коли кацапи перестануть їх вбивати. Зазвичай, кацапи перестають вбивати, коли їх самих вбивають насовсєм. Для вбивства кацапа насовсєм потрібні ресурси.
НАТО, куди в теорії можна прийняти Україну, й цим відлякати кацапів, лякає кацапів виключно наявністю ресурсів для вбивства всіх кацапів насовсєм.
Тому, боюся, на практиці ресурси є першорядними. А в теорії - так, спрацювала б поняшна дружбомагія, просто ви ж не її маєте на увазі?

А ви впевнені що усих українців вистачить щоб вбити усих кацапів. А ви впевнені що на це вистачить наявних на заході ресурсів? 

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #58 : Листопада 07, 2024, 09:42:38 21:42 »
А ви впевнені що усих українців вистачить щоб вбити усих кацапів. А ви впевнені що на це вистачить наявних на заході ресурсів?

Ми хочемо жити. Наші сусіди хочуть бачити нас мертвими. Це залишає не надто багато простору для компромісів.
Голда Меїр

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #59 : Листопада 07, 2024, 09:44:16 21:44 »
в целом конформизм колбасных рагулей поеятен
не для того они в штатах жопы моют что бы у них болела голова за Украину

ну или шо там всесто головы :fp2