З якої статі вони мають таке робити ? В них є щодо цього якісь зобов'язання ?
Ну от на цій цікавій ноті в мене з вами (також паном маджесті, юар й так далі) з'являється розбіжність в сприйнятті.
Я вважаю, що найкраща стратегія протистояння заходу та "осі говна" починається з того, що захід Україну активно озброює та інкорпорує до НАТО. Також я вважаю, що поточна передача Україні грошей та зброї зумовлена тим, що захід зрозумів, що він наступний, й обісрався. Рівень постачання грошей та зброї знаходиться в прямій залежності від того, яка частина заходу та якою мірою розуміє це.
Також, у період 2014-2022 захід не давав нічорта, а тільки срав Порошенкові на голову формулами швайнмайєра, й обсцикався від кайфу що обрали "договороспроможного" зєлю, котрому формулу швайнмаєра запхали відразу за щочку, а він з задоволенням її взяв (ну чи що воно там на мінських угодах миттєво підмахнуло? вже не особливо пам'ятаю). Бо тоді заходу здавалося, що в нього все в порядку, й відповідно не обсирався. А у 2022 трошки почав.
Якщо все це правильно - то очевидно, з якої статі вони мають таке робити.
У вас, натомість, якась інша точка зору, яку я за вас, звісно, озвучувати не буду.