Автор Тема: Країна Мрій Тома Купера  (Прочитано 713 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Re: Країна Мрій Тома Купера
« Reply #30 : Жовтня 22, 2024, 07:47:40 19:47 »
Головне аби на здоров'я, приємно і за спільною згодою
Ну це поки такі як ви не дають руснє окупувати Україну та переходити до наступних кроків. Якщо це зміниться, то на здоровʼя, приємно та за спільною згодою мені (й не тільки) вже не буде.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #31 : Жовтня 22, 2024, 09:20:39 21:20 »
Вас днями напряму спитали, яким ви бачите рухання бубачькі та наслідки цього рухання. Що та як ви відповідали, чудово памʼятають всі присутні.
Якось такось.

Што ?  Які рухання, хто на кому стояв/лежав ?

Offline Ostap.L

• Hero Member
« Reply #32 : Жовтня 22, 2024, 09:41:31 21:41 »
До чого тут віра? У нас релігійний форум?

тут ви праві, віра тут ні до чого. Але те що ви сюди занесли, на наукову працю не схоже... А в науці немає значення якої національності науковець, аби шось цікаве публікував... ну а практика (експеримент), це критерій істини (теорії).

Online div

• Ветеран форума
« Reply #33 : Жовтня 22, 2024, 10:03:23 22:03 »
Ці еліти обираються до влади на виборах, тому вони вимушені враховувати думку власного мудрого наріда

Элиты никогда не избирались ни на каких выборах. На выборах избираются политики. Они могут быть представителями элиты, а могу и не быть.
Например культурные деятели представители элиты, но в выборах не участвуют. Выдающиеся учены и инженеры тоже.
Вообще всякая элита это преднамеренно отобранная группа отличающаяся от основной массы.
Элитные войска, элитные породы/сорта и прочее.
Поэтому именно элита формирует умонастроения народа, а не наоборот

Формальність - це точка відліку, точка опертя, початок, можливість знайти крайнього і т.д.
 Що робити мені, я вирішив ще у році 2018 і роблю до цих пір: роби що повинен і будь, що буде. Хто винен і так відомо і нічим цьому не зарадиш. Том чітко проартикулював проблему на яку у нас закривають очі. Коли визначена проблема, можна її обдумати, приступати до планування і спроб вирішення

Ну спасибо ему что проатрекулював, большое. Для кого?
Я так представляю как Содоль или Сырский читают эту статью, бъют себя полбу с воплем "какие же мы были идиоты, это все так просто!" и начинают все делать правильно

Кто у нас закрывает глаза на проблему? Я? Ты? Порошенко? Ермак?
Сука! Кому тут поднять веки что бы он наконецто нажал на кнопку "Сделать заебись"

Короче. Эта статья это вообще не аналитика. Собсно это уже ктото написал
Это собрание фактов сдобренное личным мнением автора и не более. Но собственно это не претензия к Куперу бо он популяризатор задача которого упрощать сложное до уровня понимания непосвященных. Откровенно говоря ему даже разбираться в предмете необязательно.
Краткое содержание статьи
Все пизда ховайте тапки. Оружия не дадут, а то что дадут дурные генералы проебут.
Нормально я проблему сформулировал? Правда сразу стало понятно что дальше делать? Правильно. Спокойно спускаться на дно
В чем идеал автора?
Что бы все было красиво! Что бы у президента Украины голова была как у коня, что бы генералы були умными и дерзкими, чтобы по всем странам  ЕС и в США в руководстве сидели сплошные Рейганы и Тетчеры. Ну в общем и целом каждой бабе по мужику и каждому мужику по бутылке водки.
Только во проблема в том что подобной херни не то что не существует, и даже не то что бы никогда не существовало, а даже в будущем существовать никогда не будет

Краткое резюме от меня
Когда человек тонет то его задача состоит не в том чтобы орать "ой вокруг вода я сейчас утону". От этого он только нахлебается воды и быстрее утонет. И жаловаться на слабые руки и короткие ноги тоже никакого смысла не имеет.
Его задача в том что бы правильно шевелить конечностями и плыть

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #34 : Жовтня 22, 2024, 10:04:54 22:04 »
Што ?  Які рухання, хто на кому стояв/лежав ?
:smiley24:
я саме про це.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #35 : Жовтня 23, 2024, 06:30:41 06:30 »
тут ви праві, віра тут ні до чого. Але те що ви сюди занесли, на наукову працю не схоже... А в науці немає значення якої національності науковець, аби шось цікаве публікував... ну а практика (експеримент), це критерій істини (теорії).
А наукова праця тут до чого? Це публіцистика

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #36 : Жовтня 23, 2024, 06:54:12 06:54 »
Элиты никогда не избирались ни на каких выборах. На выборах избираются политики. Они могут быть представителями элиты, а могу и не быть.
Например культурные деятели представители элиты, но в выборах не участвуют. Выдающиеся учены и инженеры тоже.
Вообще всякая элита это преднамеренно отобранная группа отличающаяся от основной массы.
Элитные войска, элитные породы/сорта и прочее.
Поэтому именно элита формирует умонастроения народа, а не наоборот

Ну спасибо ему что проатрекулював, большое. Для кого?
Я так представляю как Содоль или Сырский читают эту статью, бъют себя полбу с воплем "какие же мы были идиоты, это все так просто!" и начинают все делать правильно

Кто у нас закрывает глаза на проблему? Я? Ты? Порошенко? Ермак?
Сука! Кому тут поднять веки что бы он наконецто нажал на кнопку "Сделать заебись"

Короче. Эта статья это вообще не аналитика. Собсно это уже ктото написал
Это собрание фактов сдобренное личным мнением автора и не более. Но собственно это не претензия к Куперу бо он популяризатор задача которого упрощать сложное до уровня понимания непосвященных. Откровенно говоря ему даже разбираться в предмете необязательно.
Краткое содержание статьи
Все пизда ховайте тапки. Оружия не дадут, а то что дадут дурные генералы проебут.
Нормально я проблему сформулировал? Правда сразу стало понятно что дальше делать? Правильно. Спокойно спускаться на дно
В чем идеал автора?
Что бы все было красиво! Что бы у президента Украины голова была как у коня, что бы генералы були умными и дерзкими, чтобы по всем странам  ЕС и в США в руководстве сидели сплошные Рейганы и Тетчеры. Ну в общем и целом каждой бабе по мужику и каждому мужику по бутылке водки.
Только во проблема в том что подобной херни не то что не существует, и даже не то что бы никогда не существовало, а даже в будущем существовать никогда не будет

Краткое резюме от меня
Когда человек тонет то его задача состоит не в том чтобы орать "ой вокруг вода я сейчас утону". От этого он только нахлебается воды и быстрее утонет. И жаловаться на слабые руки и короткие ноги тоже никакого смысла не имеет.
Его задача в том что бы правильно шевелить конечностями и плыть
Том висловив свою думку, як і ви висловили у цьому пості свою думку, як ми всі висловлюємо свої думки. Думка висловлена для розмірковування, щоб плисти до берега, а не від нього

Offline Ostap.L

• Hero Member
« Reply #37 : Жовтня 23, 2024, 12:13:35 12:13 »
А наукова праця тут до чого? Це публіцистика

публіцистика - це дитя пропаганди, таке ж брехливе як і мати.

Offline Ostap.L

• Hero Member
« Reply #38 : Жовтня 23, 2024, 04:40:50 16:40 »
в Країні Мрій Тома Куперадосі, Залужний зберігає довіру на рівні 80–90%. :smilie7:

Соціологи пояснили, завдяки чому Зеленський може програти Залужному вибори президента
Валентина Романенко
— Середа, 23 жовтня 2024, 16:25
https://www.pravda.com.ua/news/2024/10/23/7481023/

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #39 : Жовтня 23, 2024, 06:53:42 18:53 »
в Країні Мрій Тома Куперадосі, Залужний зберігає довіру на рівні 80–90%. :smilie7:

Соціологи пояснили, завдяки чому Зеленський може програти Залужному вибори президента
Валентина Романенко
— Середа, 23 жовтня 2024, 16:25
https://www.pravda.com.ua/news/2024/10/23/7481023/
Створили одного кумира - сцяками умились, нового створили

Offline Ostap.L

• Hero Member
« Reply #40 : Жовтня 23, 2024, 07:54:31 19:54 »
До речі, про Публіцистіку, яка дочка Пропаганди  :smilie7:

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #41 : Жовтня 23, 2024, 09:17:54 21:17 »
Астапчік, как пагодка в Ольгіно ?   :smilie7:

Offline Ostap.L

• Hero Member
« Reply #42 : Жовтня 23, 2024, 10:19:20 22:19 »
Не всіх цікавить публіцистіка, але всіх цікавлять ГРОЩІ :shuffle:

Україна може не отримати вчасно 4 млрд євро від ЄС через невиконання умов – лист МЗС Середа, 23 жовтня 2024
https://www.eurointegration.com.ua/news/2024/10/23/7196855/

Цитувати
Україна може не отримати обіцяне ЄС фінансування обсягом 4 млрд євро за механізмом Ukraine Facility через зрив з ухваленням змін, що стосуються регулювання угод про визнання винуватості у кримінальних справах про корупцію.
Перебийніс зазначив, що Україна ризикує не отримати фінансування обсягом 4 млрд євро, яке очікується від ЄС у листопаді 2024 року.
Причина – порушення українською стороною строку виконання умов, передбачених Планом України в рамках інструменту Ukraine Facility, стосовно ухвалення проєкту Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України стосовно вдосконалення механізму регулювання угод про визнання винуватості у кримінальних провадженнях щодо корупційних правопорушень та правопорушень, пов'язаних із корупцією (реєстраційний номер 12039).
Ця умова мала бути виконана у третьому кварталі 2024 року, проте проєкт вдалося ухвалити лише в першому читанні 9 жовтня.

ну як європейцям не соромно? вони Боневтіка за лоха вважають... :lol: