Автор Тема: Країна Мрій Тома Купера  (Прочитано 720 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Країна Мрій Тома Купера
« : Жовтня 21, 2024, 07:26:36 19:26 »

Довгий текст-аналіз війни з 24.02.2022, причини наших перемог і невдач. Довгочит, тому, будь ласка, за посиланням:
https://www.cemaat.media/ua/article/krayina-mriy

Online div

• Ветеран форума
Re: Країна Мрій Тома Купера
« Reply #1 : Жовтня 21, 2024, 10:10:55 22:10 »
Яркий пример того почему специалистов нельзя допускать к политическому управлению. Непоняли? Объясняю. ПОТОМУ КАК ОНИ НЕ ДАЮТ РЕАЛЬНЫХ РЕЦЕПТОВ РЕАЛИЗАЦИИ СВОИХ ИДЕЙ. Короче - я не тактик, я стратег в полной мере.

1 - Надо новое политическое руководство. Ахуеть оригинальная идея! Мы в курсе об этом с 19го года и чо? Выборы устроим? Прямо в Часовом Яру?
1а - "..они постоянно пытаются произвести впечатление на идиотов на Западе..." Цуко! А что же "им" делать? Показать жопу "идиотам на Западе"?
2 - Нужны новые генералы. Бля... Еще круче. А еще нужна звезда смерти и пара джедаев. Их шо, можно пойти в сад и надергать с деревьев как груши? Кто будет это делать. Будем избирать как пиратских капитанов или обратимся к политическому руководству которое тоже хуевое? См п1
3 - Нужны новые, но укомплектованные бригады причем не чем нибудь а отличной техникой. Но комент. Я б конечно тоже не отказался от отличной техники последних моделей, но пока даже старье выдавливается с таким трудом и в настолько ограниченных количествах что ой. Самое смешное что сам же про это парой абзацев выше и пишет
Про тонкости военного планирования и действий не комментирую бо нихера в этом не понимаю. Но с оценкой действий на юге и по потере и по освобождению Херсона подтверждаю. Так все и было ИМХО ясен пень

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #2 : Жовтня 21, 2024, 10:24:35 22:24 »
:(

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #3 : Жовтня 22, 2024, 07:15:23 07:15 »
:(
Отож, у мене вчора ввечері настрій спаскудився з-за його статті, Том усе нагадав.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #4 : Жовтня 22, 2024, 07:22:45 07:22 »
Яркий пример того почему специалистов нельзя допускать к политическому управлению. Непоняли? Объясняю. ПОТОМУ КАК ОНИ НЕ ДАЮТ РЕАЛЬНЫХ РЕЦЕПТОВ РЕАЛИЗАЦИИ СВОИХ ИДЕЙ. Короче - я не тактик, я стратег в полной мере.

1 - Надо новое политическое руководство. Ахуеть оригинальная идея! Мы в курсе об этом с 19го года и чо? Выборы устроим? Прямо в Часовом Яру?
1а - "..они постоянно пытаются произвести впечатление на идиотов на Западе..." Цуко! А что же "им" делать? Показать жопу "идиотам на Западе"?
2 - Нужны новые генералы. Бля... Еще круче. А еще нужна звезда смерти и пара джедаев. Их шо, можно пойти в сад и надергать с деревьев как груши? Кто будет это делать. Будем избирать как пиратских капитанов или обратимся к политическому руководству которое тоже хуевое? См п1
3 - Нужны новые, но укомплектованные бригады причем не чем нибудь а отличной техникой. Но комент. Я б конечно тоже не отказался от отличной техники последних моделей, но пока даже старье выдавливается с таким трудом и в настолько ограниченных количествах что ой. Самое смешное что сам же про это парой абзацев выше и пишет
Про тонкости военного планирования и действий не комментирую бо нихера в этом не понимаю. Но с оценкой действий на юге и по потере и по освобождению Херсона подтверждаю. Так все и было ИМХО ясен пень
Зі стількох ваших слів найважливіші два останніх речення. Том зібрав інформацію, проаналізував і синтезував її. А використання її у роботі - це вже інші повинні робити, напрямок він вказав.

Online div

• Ветеран форума
« Reply #5 : Жовтня 22, 2024, 09:17:40 09:17 »
А використання її у роботі - це вже інші повинні робити, напрямок він вказав.

Кто?

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #6 : Жовтня 22, 2024, 11:35:34 11:35 »
Кто?

Не хто, а кому і куди ? (хоч тут можна здогадатись)
« Останнє редагування: Жовтня 22, 2024, 05:50:47 17:50 від RG »

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #7 : Жовтня 22, 2024, 02:20:56 14:20 »
Кто?
Посадові особи відповідно до функціональних обов'язків

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #8 : Жовтня 22, 2024, 03:12:01 15:12 »
Та взагалі-то не зовсім.
Головна проблема всіх оглядів "як є" та "як треба" полягає в тому, що немає навіть приблизно окресленої групи, яка щось має зробити для повної транзиції з "як є" до "як треба".
Іншими словами, для такої транзиції всі повинні синхронно перестати робити те, що погано, й почати робити те, що добре.
А так не буває.
Є наприклад така думка, що найкраще, що можуть зробити поточні посадові особи в України - це піти тихенько до лісу, й дати рулити тим, хто це вміє.
Якщо навіть нафантазувати, що вони це зроблять, то виходимо на наступну проблему - що не існує ніякого реального механізму для залучення "тих, хто вміє", й наприклад голосування мудрим нарідом в поточному стані призведе то +- нових зебілів.
А якщо навіть нафантазувати далі, й уявити що обрали суперкласних. То постане питання відсутності в половини заходу дупля щодо важливості - для них особисто - української перемоги.
Ну й так далі.

Online div

• Ветеран форума
« Reply #9 : Жовтня 22, 2024, 03:13:07 15:13 »

Вот эти?
Цитувати
Нинішнє зовсім не таке: воно живе в ілюзіях і надмірно залежить від допомоги з-за кордону (яка ніколи не буде надана). Таким чином, більш імовірно, що воно буквально продасть країну

Offline Ostap.L

• Hero Member
« Reply #10 : Жовтня 22, 2024, 04:08:04 16:08 »
Том Купер
Австрійський військовий аналітик, фахівець з історії бойової авіації

саме так виглядає війна якщо дивитись зі сторони. Але це не аналітика. Аналітика передбачає крім аналізу подій передбачення подальших подій, принаймі в перспективі кількох років. Можливо Купер про це не сказав щоб не засмучувати читачів? Можливо, але скоріш він прагне дати рятівні поради ніж дати опис невідворотніх катастрофічних подій.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #11 : Жовтня 22, 2024, 05:42:04 17:42 »
Вот эти?
А нездатність чи небажання виконувати посадові обов'язки є вже іншим питання і всеодно не звільняє від обов'язків.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #12 : Жовтня 22, 2024, 05:49:59 17:49 »
Та взагалі-то не зовсім.
Головна проблема всіх оглядів "як є" та "як треба" полягає в тому, що немає навіть приблизно окресленої групи, яка щось має зробити для повної транзиції з "як є" до "як треба".
Іншими словами, для такої транзиції всі повинні синхронно перестати робити те, що погано, й почати робити те, що добре.
А так не буває.
Є наприклад така думка, що найкраще, що можуть зробити поточні посадові особи в України - це піти тихенько до лісу, й дати рулити тим, хто це вміє.
Якщо навіть нафантазувати, що вони це зроблять, то виходимо на наступну проблему - що не існує ніякого реального механізму для залучення "тих, хто вміє", й наприклад голосування мудрим нарідом в поточному стані призведе то +- нових зебілів.
А якщо навіть нафантазувати далі, й уявити що обрали суперкласних. То постане питання відсутності в половини заходу дупля щодо важливості - для них особисто - української перемоги.
Ну й так далі.
Ви хочете, щоб замість вас вполювали, білували, приготували, з'їли і в туалет сходили. У кожного свої функції

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #13 : Жовтня 22, 2024, 05:55:05 17:55 »
Том Купер
Австрійський військовий аналітик, фахівець з історії бойової авіації

саме так виглядає війна якщо дивитись зі сторони. Але це не аналітика. Аналітика передбачає крім аналізу подій передбачення подальших подій, принаймі в перспективі кількох років. Можливо Купер про це не сказав щоб не засмучувати читачів? Можливо, але скоріш він прагне дати рятівні поради ніж дати опис невідворотніх катастрофічних подій.
А він передбачив:"Однак не це було справжньою проблемою: справжньою проблемою ЗСУ в лютому 2022 року була влада, яка вперто відмовлялася сприймати реальність, а отже, «не вірила», що росіяни вторгнуться. Майже доти, доки не стало надто пізно"

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #14 : Жовтня 22, 2024, 05:56:41 17:56 »
Ви хочете, щоб замість вас вполювали, білували, приготували, з'їли і в туалет сходили. У кожного свої функції

В неї все до клятого Заходу зводиться, а бубочки то таке, їх рухати не треба
 :smilie8:

Online div

• Ветеран форума
« Reply #15 : Жовтня 22, 2024, 06:16:43 18:16 »
А нездатність чи небажання виконувати посадові обов'язки є вже іншим питання і всеодно не звільняє від обов'язків.

Понимаешь Юрас. Это никого не ипет
Интересует не кто виноват, а что делать.
Конкретно например тебе и мне. Про Тома Купера не спрашиваю, он уже прокукарекал, теперь может и не рассветать

Online div

• Ветеран форума
« Reply #16 : Жовтня 22, 2024, 06:23:11 18:23 »

К бубочке бы все сводилось если бы его сюда прислали с Альфы Центавра, ну или на худой конец Путин посадил здесь наместником. Но как мы все догадываемся в президенты он попал иным образом.
Поэтому в реальности все сводится к двум субъектам слившимся в страстном экстазе: мудрый украинский народ и коллективный запад представленный тем что считает себя его элитой
А на вторых зуб больше по той причине что с народа взятки гладки, он, народ, университетов не заканчивал, в отличии от элит этого самого запада

Offline Ostap.L

• Hero Member
« Reply #17 : Жовтня 22, 2024, 06:29:16 18:29 »
А він передбачив:"Однак не це було справжньою проблемою: справжньою проблемою ЗСУ в лютому 2022 року була влада, яка вперто відмовлялася сприймати реальність, а отже, «не вірила», що росіяни вторгнуться. Майже доти, доки не стало надто пізно"

Я не вірю що Купер є аналітиком, хоч він себе так називає.

реалістичний план перемоги України я почув лише сьогодні від справжнього аналітика. Але цей план вам може не сподобатись бо потребує напруженої праці. Наприклад, він включає створення я.з. в Україні.

Online div

• Ветеран форума
« Reply #18 : Жовтня 22, 2024, 06:47:55 18:47 »

реалістичний план перемоги України я почув лише сьогодні від справжнього аналітика. Але цей план вам може не сподобатись бо потребує напруженої праці. Наприклад, він включає створення я.з. в Україні.

Держи

Чесно заработал

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #19 : Жовтня 22, 2024, 06:53:38 18:53 »

Цього нормальні люди вже давно не слухають, бо є підозра що воно трохи кацап і на кацапів працює.

А оця просто тупа курка, якій вже багато хто інтерв'ю не дає.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Ostap.L

• Hero Member
« Reply #20 : Жовтня 22, 2024, 07:03:38 19:03 »
Авжеж Ілларіонов кацап, і навіть гірше - він Трампіст, але він таки гарний фахівець принаймі в економіці, і головне - він розумна людина. Нащо мені найрозумнішому слухати бувшого радника хуйла? - спитаєте ви. Ну хоча б для того щоб переконатись що ваш план Перемоги таки кращий. :smilie7:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #21 : Жовтня 22, 2024, 07:27:05 19:27 »
Понимаешь Юрас. Это никого не ипет
Интересует не кто виноват, а что делать.
Конкретно например тебе и мне. Про Тома Купера не спрашиваю, он уже прокукарекал, теперь может и не рассветать
Формальність - це точка відліку, точка опертя, початок, можливість знайти крайнього і т.д.
 Що робити мені, я вирішив ще у році 2018 і роблю до цих пір: роби що повинен і будь, що буде. Хто винен і так відомо і нічим цьому не зарадиш. Том чітко проартикулював проблему на яку у нас закривають очі. Коли визначена проблема, можна її обдумати, приступати до планування і спроб вирішення

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #22 : Жовтня 22, 2024, 07:28:22 19:28 »
К бубочке бы все сводилось если бы его сюда прислали с Альфы Центавра, ну или на худой конец Путин посадил здесь наместником. Но как мы все догадываемся в президенты он попал иным образом.
Поэтому в реальности все сводится к двум субъектам слившимся в страстном экстазе: мудрый украинский народ и коллективный запад представленный тем что считает себя его элитой
А на вторых зуб больше по той причине что с народа взятки гладки, он, народ, университетов не заканчивал, в отличии от элит этого самого запада
Ці еліти обираються до влади на виборах, тому вони вимушені враховувати думку власного мудрого наріда

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #23 : Жовтня 22, 2024, 07:29:30 19:29 »

До чого тут віра? У нас релігійний форум?

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #24 : Жовтня 22, 2024, 07:33:01 19:33 »
Авжеж Ілларіонов кацап, і навіть гірше - він Трампіст, але він таки гарний фахівець принаймі в економіці, і головне - він розумна людина. Нащо мені найрозумнішому слухати бувшого радника хуйла? - спитаєте ви. Ну хоча б для того щоб переконатись що ваш план Перемоги таки кращий. :smilie7:
Кацап, трампіст але гарний фахівець, і головне - він розумна людина! Він підар але гарний чоловік. І де тут суперечність?

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #25 : Жовтня 22, 2024, 07:33:33 19:33 »
Та я взагалі людина жахливих моральних якостей, навіть швєца-іларєонова не дивлюся.
Нажаль, це мало що змінює з того, що я пишу.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #26 : Жовтня 22, 2024, 07:35:02 19:35 »
Ці еліти обираються до влади на виборах, тому вони вимушені враховувати думку власного мудрого наріда
Еліти, коли що, цю думку не стільки враховують, скільки формують.
Ну, принаймі мають. Коли вони еліти, а не бубачькі

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #27 : Жовтня 22, 2024, 07:38:18 19:38 »
Вас днями напряму спитали, яким ви бачите рухання бубачькі та наслідки цього рухання. Що та як ви відповідали, чудово памʼятають всі присутні.
Якось такось.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #28 : Жовтня 22, 2024, 07:40:55 19:40 »
Та я взагалі людина жахливих моральних якостей, навіть швєца-іларєонова не дивлюся.
Нажаль, це мало що змінює з того, що я пишу.
Головне аби на здоров'я, приємно і за спільною згодою

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #29 : Жовтня 22, 2024, 07:42:00 19:42 »
Еліти, коли що, цю думку не стільки враховують, скільки формують.
Ну, принаймі мають. Коли вони еліти, а не бубачькі
Якщо