Автор Тема: пОПил  (Прочитано 6077 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Offline RG

• Ветеран форума
Re: пОПил
« Reply #31 : Листопада 03, 2024, 03:33:42 15:33 »
І знову на арені суддя Смик з Печерського

У справі за обвинуваченням колишнього народного депутата від ОПЗЖ Вадима Рабіновича у державній зраді несподіваний поворот. Низка майна сім’ї екснардепа, яке у серпні 2023 року потрапило під арешт, вже у середині жовтня 2024 року стало вільним.
Як повідомляє «Главком» з посиланням на дані судового реєстру, суддя Печерського райсуду Києва Світлана Смик, яка розглядає обвинувальний акт щодо Рабіновича, скасувала арешт трьох житлових будинків загальною площею 1,1 тис. кв. м у Києві і трьох земельних ділянок загальною площею 4,9 га.

Обвинувачений у зраді Рабінович надурив державу і врятував своє майно від конфіскації

Хтось сумнівається, що ту баберу (суддю) не кришують на самому верху ?   :smilie7:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #32 : Листопада 03, 2024, 03:42:13 15:42 »
А чому наша норвежсько-донецька тьотя в цю тему не заходить ?   :smilie8:

Offline Doctor

• Hero Member
« Reply #33 : Листопада 03, 2024, 05:11:56 17:11 »
А чому наша норвежсько-донецька тьотя в цю тему не заходить ?   :smilie8:
у її методичці в цьму також винваті "саюзнічкі"

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #34 : Листопада 03, 2024, 05:55:42 17:55 »
Ну, мене так наполегливо запрошують, треба зайти.
Заходжу, бачу що добродії відкрили, що в людських суспільствах існує явище корупції.
 :smiley24: це ви молодці :)
Мій перший застук до прокуратури був, коли... от точно не пам'ятаю, чи мені було 19, чи вже 20. Застукана була сволота, котра обкрадала дитячі будинки. Причому конкретно їжу він в них забирав: цукор, борошно, крупи. Наприклад, завозять 10 мішків цукру, два везуть йому. Я не знаю, що він там з ними робив далі (ну мабуть тримав точку на базарі, чи щось таке. це якщо взагалі не згноїв десь), але схема дозволяла наживатися на закордонній грантовій підтримці подібних установ: на заході умовно скинулися грошима на дітей, ну там половину вкрали звісно достойники типу Red Rose  :gigi: але потім на решту в Україні купується їжа, й за документами все ок, а за фактом чмо краде 20%.
Він, до речі, був керівником інспекції з умов праці, але якимось хріном дитячі будинки були певним чином підпорядковані йому.
Після застуку він нікуди не сів, й нічого не сталося, але їжу перестали дерибанити вже наступного місяця, а ще через... не пам'ятаю, три місяці мабуть з прокуратури мені відповіли що все там нормально, й підстав для справи вони не бачать, але було б непогано якщо я відкличу заяву, про всяк випадок отакий от зразок тексту.
Заяву мою, теж брехати не буду, після цього було відкликано за отим взірцем (я з бідної сім'ї, в мене не було й немає якогось блату та контактиків, тому якось мені так відчувалося, що бикувати я в Донецьку без наслідків можу тільки до певної межі :) ). До речі, в цьому сенсі для мене взірцем поведінки став потім Гудименко, який в Запоріжжі на прутні крутив чмошників набагато серйозніших, мусорам прописував в пику, й все таке подібне.
Потім ще бувало, теж здебільшого нічого космічного. Одного разу вдалося довести до статті, щось там "шахрайство", чортіка з міносвіти, котрий змушував викладачів закладу десь технікумського рівня акредитації брати участь в якоїсь там мутній схемі (ну застукана мною частина складалася з того, що дірехтур того закладу давав підписувати викладачам папери на взяття кредиту, хоча сам кредит вони не отримували й самі не платили). Й знов-таки, як "довести" - просто заява продовжувала висіти, прокуратура потім відповіла що порушили справу за результатами (коли ви подаєте туди заяву, вони мають відреагувати якось), ну й мені потім розповіли на правах байки, що той дирехтур здав когось з міносвіти, й тому його не чіпали, а міносвітівця чіпнули. Гадки не маю, що з того є правдою.
Ностальжи!  :gigi:

Коротше, сподіваюся ви там всі на місцях з корупційовом боретеся, та заяви строчите. Бо якщо ніт, то ви лохи ))

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #35 : Листопада 03, 2024, 07:10:36 19:10 »
О, які люди завітали.  Просимо, просимо    :shuffle:

Це добре, що ти на товстопузих злодюг настукала  :smiley24:  От тільки мусіла в клятих західників (які Red Rose) каку все-таки кинути   :smilie5:

Я теж міг би дещо розказати, але зараз ще трохи зарано. Та й далеко не завершено все, хоч суми, які вже збереглись, з дуже багатьма нулями   :kg2:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #36 : Листопада 03, 2024, 07:53:51 19:53 »
О, які люди завітали.  Просимо, просимо    :shuffle:

Це добре, що ти на товстопузих злодюг настукала  :smiley24:  От тільки мусіла в клятих західників (які Red Rose) каку все-таки кинути   :smilie5:

Я теж міг би дещо розказати, але зараз ще трохи зарано. Та й далеко не завершено все, хоч суми, які вже збереглись, з дуже багатьма нулями   :kg2:
Ну, якщо ви гадаєте що в ред розі сидять чуваки, котрі от ну прямо не знають кому грошики платять, то я боюся вас розчарувати. Більшість благодійних, некомерційних організацій - це ті ще ворюги (виключенням є невеликі організації, там якраз все завжди на ідеї, ну й грошей їм ніхто не дає особливо). Й в мене до них стільки ж питань, як й до українських - тобто майже нуль  :gigi:
Для мене важливим є тільки те, що напряму впливає на війну з кацапами. Якщо організація або персона смокче русеньку бібу та гадить Україні та справі оборони/відсічі - я цих мразот ненавиджу.
Саму корупцію, як ви мабуть пам'ятаєте, я чітко поділяю на саму корупцію, котра є та буде скрізь у світі - та кацапську диверсійну роботу під виглядом корупції.
P.S.
До речі, як на мене, особливо розповідати про поточні справи не треба - користі від деталей нема, потенційні проблеми можуть й виникнути, а мені особисто, наприклад, достатньо просто знати що суми з багатьма нулями збереглися на користь України  :Prapor2:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #37 : Листопада 09, 2024, 05:58:48 17:58 »
Народний депутат з Хмельницького від партії «Слуга народу» Микола Стефанчук, молодший брат голови Верховної Ради, оформив собі інвалідність в Хмельницькій облМСЕК.

Пенсію через інвалідність Стефанчук декларує послідовно з 2019 року. Отримував підтвердження діагнозу він у Хмельницькому, де тоді головою комісії була сумнозвісна Тетяна Крупа.

Нардеп Микола Стефанчук отримує пенсію через підтвердження інвалідності з Хмельницької облМСЕК

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #38 : Листопада 09, 2024, 10:09:22 22:09 »
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду (ВАКС) скасувала заочний арешт колишнього народного депутата Дмитра Крючкова – обвинувачуваного у справі про заволодіння понад 1,5 мільярда гривень коштів державних компаній "Черкасиобленерго" та "Запоріжжяобленерго"

Суд скасував заочний арешт екснардепа Крючкова у справі на 1,5 мільярда. Він виїхав з України і живе в Монако

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #39 : Листопада 13, 2024, 12:10:58 00:10 »
Родственники "слуги народа" Касая во время войны купили недвижимость в Дубае на миллион долларов, - СМИ. ФОТО (Censor.net.ua) 

читати тут

"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #40 : Листопада 13, 2024, 07:21:15 07:21 »
 :smilie8:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #41 : Листопада 28, 2024, 07:28:19 19:28 »
Потужно  :fp2

Міжвідомча комісія щодо розслідування нештатного спрацювання 120-міліметрових мін головними причинами інцидентів назвала зниження температури і підвищену вологість.

Веніславський розповів про висновки комісії щодо нештатного спрацювання 120-міліметрових мін/

Offline ШуRik

• Sr. Member
« Reply #42 : Листопада 29, 2024, 09:57:38 09:57 »

Offline ШуRik

• Sr. Member
« Reply #43 : Листопада 30, 2024, 11:21:31 11:21 »
Пишуть що з нацполіцією припинили стосунки через витік інформації про свідків , черговий корупційний

https://inshe.tv/important/2024-11-29/888421/

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #44 : Листопада 30, 2024, 12:45:45 12:45 »
Пишуть що з нацполіцією припинили стосунки через витік інформації про свідків , черговий корупційний

https://inshe.tv/important/2024-11-29/888421/
Зелю почали топити. І нас заодно

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #45 : Грудня 26, 2024, 08:51:12 20:51 »
Ну що, збере 10 лимонів баксів ?  :smilie7:

Євгена Борисова, ексначальника Одеського обласного ТЦК, знову відправили під варту з можливістю вийти під заставу у розмірі 402 мільйони гривень

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #46 : Січня 03, 2025, 07:17:14 07:17 »
Нє шмаглі  :ak

Офіс генерального прокурора не зміг підтвердити чи спростувати неправомірність отримання інвалідності жодним з прокурорів Хмельницької області. Про це повідомили у Центрі протидії корупції, який отримав відповідь на запит від Офісу генпрокурора.

«З огляду на обмеженість засобів службового розслідування обʼєктивно підтвердити або спростувати опубліковану в медіа інформацію про використання прокурорами органів прокуратури своїх службових повноважень або службового статусу та повʼязаних із цим можливостей з метою отримання інвалідності неможливо без проведення процесуальних дій та прийняття процесуальних рішень у кримінальному провадженні», — йдеться у відповіді на запит.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #47 : Січня 03, 2025, 07:22:08 07:22 »
Розслідувачі проєкту "Наші гроші" виявили у системі "Прозорро" підряд від "Укргідроенерго" щодо антидронового захисту для Дніпровської ГЕС на суму 4,36 мільярда гривень, який отримала маловідома фірма.

Угода була укладена без торгів, а більшість даних щодо закупівлі прихована через воєнний стан. Зведення захисних споруд довірили ТОВ "БК Адамант", яке прописане на Закарпатті та належить жителю Ужгорода Роману Топазли.

Будівництво захисту для ДніпроГЕС довірили фірмі, яка ремонтувала звалище

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #48 : Січня 03, 2025, 07:34:34 07:34 »
Те ж Укргідроенерго місяць тому  :smilie8:

Укргідроенерго прокоментувало скандал щодо угоди з фірмою, власник якої має зв’язки з Росією і перебуває під санкціями

Financial Times оприлюднило матеріал про те, що Укргідроенерго уклало контракт із турецькою компанією на постачання кабелів та іншого обладнання для захисту Дніпровської ГЕС від російських атак.
Власник компанії, Андрейс Браденс, нещодавно потрапив під санкції Міністерства фінансів США за участь у мережі відмивання грошей для російських спецслужб. Бізнесмен з Лондона - громадянин Латвії. Він називає себе «міжнародним підприємцем», також працював з компаніями, які допомагали Москві закуповувати підсанкційну електроніку під час вторгнення в Україну.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #49 : Січня 03, 2025, 08:54:31 08:54 »
Бізнесмен з Лондона - громадянин Латвії.
:)

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #50 : Січня 03, 2025, 09:27:22 09:27 »

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #51 : Січня 03, 2025, 01:23:53 13:23 »
Нє шмаглі  :ak

Офіс генерального прокурора не зміг підтвердити чи спростувати неправомірність отримання інвалідності жодним з прокурорів Хмельницької області. Про це повідомили у Центрі протидії корупції, який отримав відповідь на запит від Офісу генпрокурора.

«З огляду на обмеженість засобів службового розслідування обʼєктивно підтвердити або спростувати опубліковану в медіа інформацію про використання прокурорами органів прокуратури своїх службових повноважень або службового статусу та повʼязаних із цим можливостей з метою отримання інвалідності неможливо без проведення процесуальних дій та прийняття процесуальних рішень у кримінальному провадженні», — йдеться у відповіді на запит.

А перевірити їх знову на наявність реальної інвалідності, та часу отримання тих інвалідностей - слабо?
І чи не час відправити тих інвалідів на пенсію по інвалідності, бо в такі важкі й складні часи інвалідам складно працювати на такій важкій і відповідальні роботі :smilie8:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #52 : Червня 11, 2025, 09:11:22 09:11 »
Батько керівника підрозділу детективів НАБУ Олександра Скомарова у 2024 році отримав російське громадянство. Про це свідчать дані його паспорта, які оприлюднив сайт «СтопКор».

ЗМІ: Ключовий кандидат на посаду директора БЕБ приховав російське громадянство батька?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #53 : Червня 11, 2025, 03:34:09 15:34 »
Читайте Железняка.
Там попил і зрада 27/7, як воно і є насправді.

https://t.me/yzheleznyak/12858
« Останнє редагування: Червня 11, 2025, 03:38:17 15:38 від ЮАР »
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #54 : Червня 19, 2025, 10:28:42 10:28 »
А-а-а !!!   :weep:

Віце-премʼєр-міністр Олексій Чернишов передбачувано не повернувся в Україну.
...
Нагадаємо: минулого тижня НАБУ і САП затримали двох соратників Чернишова, один з яких вже був біля кордону. Сам Чернишов на момент вручення підозри перебував у відрядженні за кордоном.

«Повертайтесь в Україну», — сказав Чернишов і втік за кордон

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #55 : Червня 19, 2025, 03:31:59 15:31 »
Є така лавочка "Місто для людей".
Володар Ахметов (так кажуть).
Бенефіціар чи то то Латвія, чи то Литва (не пам'ятаю вже).

Цитувати
"Місто для людей" - це компанія, яка займається управлінням та обслуговуванням багатоквартирних будинків. Вона надає послуги з прибирання, ремонту, забезпечення комунальними послугами та іншими сервісами для мешканців будинків, які знаходяться в її управлінні. Бенефіціаром, або кінцевим власником, в даному випадку, є особа, яка має вирішальний вплив на діяльність компанії. Для компанії "Місто для людей", бенефіціарами можуть бути фізичні особи, які володіють часткою в компанії або мають право визначати її діяльність.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: