О, Тєрєшкова, прєвєд
Як поживаєш ?
Питання є по старій пам'яті. Ти в 20 році за Трампона тут рвала на собі одежину.
Зараз за кого ? Далі за Бидлана ?
За відповідь на це питання тут банять на три місяці. Але мені пофіг, в мене свій форум
.
Я не голосую, бо живу в іншій країні, але дійсно підтримую Трампа і республіканців, тому що:
1) Як для індивіда на правій стороні політичного спектру, голосування за демократів для мене принципово неможливе, тому що це новітні комуністи. Це ідеологічна річ. Якщо вам кажуть, що якийсь респ перефарбувався і буде голосувати за Хабалу, це не респ.
2) Як для українки, голосування за демократів для мене принципово неможливе, тому що вони вже сто років шматують і нищать Україну. Спочатку імпліцитною участю у фізичному знищенні мільйонів українців під час Голодомору, а потім спонсорованими Соросом демократами типу Обами (який особисто брав участь у знищенні української ядерної зброї) та інсталювангням своїх маріонеток типу Ющенка (який глечики ліпив і робив вигляд, що не бачив, як за його спиною розпродається армія і нищиться державність), і так всі останні 30 років. Економічним та політичним посиленням Росії, подальшим дерибаном України, здачею Криму, закриванням очей на війну на Донбасі і практично добиванням України як незалежної держави руками пуйла. Те, що вони взагалі дозволили цю війну і не дали Україні лендлізу (прерогатива тільки і виключно президента Байдена) - більш ніж достатньо для будь-якого патріота України не підтримувати демів. Але не в коня корм, для цього потрібні мізки.
3) Як для людини, в чиїй родині були бійці УПА, голосування за демократів для мене принципово неможливе. Вважаю, що Україна повинна нарешті імплементувати принципи МАГА на український кшалт, що іншими словами називається "Україна понад усе". Але знову таки не в коня корм. В України нема свого Трампа і не передбачається. Україна за ці роки навіть хоч одної грасрутс партії не створила за ці роки, про що мова. На нашому ресурсі ми ці питання обговорюємо в більших деталях.
4) Як для людини, яка живе в Канаді, голосування за демократів для мене принципово неможливе. Тому що Трамп був набагато більш економічно вигідний для Канади, ніж Байден, який з першого дня завалив наш нафтопровід
. Звісно, це має пряме відношення до війни на Україні. Трамп дозволив видобуток нафти у Північній Америці, тому пуйло смоктало бібу і ціни на нафту були низькі. При Байдені, який завалив ці проекти, ціни злетіли уверх і пуйло отримало мегаприбутки під час війни навіть при "санкціях". Якби Бідони дійсно хотіли покарати пуйло, вони б увели нафтове ембарго, і дехто вважає, що цього було б достатньо, щоб завершити війну, але вони зробили все можливе, щоб російська економіка не постраждала. Мільйони людей у Канаді з нетерпінням чекають приходу Трампа.