Головна категорія якій потрібен ФУП це ЛГБТ
УП це взагалі видання ЛГБТ, які 20 років доводять українцям що країною мають керувати лгбт в різних формах.
Там всі лгбт. Від головного редактора до останнього модератора підараса.
А Серьожа Лещенко це просто еталон лгбт. Расовий підарас.
А Притула, Мусаєва, Амід він же Діма Ларін...
Безкінечна черга лгбт в УП.
Тому.
ФУП запрацює знов обов'язково.
Фінансування іноземними організаціями лгбт дуже грунтовно. Це Стратегія.
Підараси та ординці з боліт
Мають на меті знищити Європу
ЛГБТ тут ніяким боком взагалі. ВСЕ ЩО Я ПИШУ, МОЖНА ПЕРЕВІРИТИ НА ФУП.
1. Альона Йурьєвна Чістова вперше звпустила на ФУП масово покидьків в 2008 році. Я написав, що вона ФСБшниця і отримав перший бан на 999 днів в 2008 році. Я НІКОЛИ В ЖИТТІ НЕ ПРОСИВ ЗА СЕБЕ. Але мене розбанили не пам'ятаю в якому році. Воно мені нахєр не потрібно. Потім мене вде не ФУП, а вже УПЯЧКА обрала президентом. Якогось *УЯ! Про що я знову написав на ФУП, що нехай не займаються *уйньою...і ця посада НА УПЯЧКЄ мені ДО СРАКИ. Я не напрошувався і президентом цього збіговичька не буду. В 2014 році Альона Чістова вже В КІНЕЦЬ вбила форум другою хвилею вже ВІДБИТОЇ БРИГАДИ КІНЧЕНИХ. ЗА що я був вдруге забанений на 999 днів.
Я пишу для тих, хто мені там брат чи посестра по розуму. Там таких МАКСИМУМ до 20-30 людей. Але воно того варте!
Все інше я вважаю сміттям ще з 2008 року. З 2014 року там взагалі ЦУГУНДЕР
Цей форум ЗДОХ ще в 2008 му. В 2014-му це був вже скотомогильник.
І знову...це все, що я пишу тут, я пишу ркгулярно на упячкє РОКАМИ. МОЖНА ПЕРЕВІРИТИ.
Але "нарід" чим далі від початку катастрофи...тим геометрично більше стає ТУПОРИЛИМ,