Ну так все упомянутые мной лица под этот критерий подходят
Даже Фейгин, самый умеренный из них, не против такого варианта что неоднократно озвучивал. Но вцелом мои критерии как я и писал не столь категоричны и непреклонны. И ежу понятно что наши желания не всегда совпадают с нашими возможностями, а вернее сказать всегда не совпадают. Эта банальность только Грете Тумберг невдомек
И кстати. Портников например под твой критерий не подходит потому как говорил что распад России может принести нам больше проблем чем ее сохранение.
Просто надо воспринимать слова людей не как некую ИСТИНУ, а просто как их мнение. Иногда ошибочное. Как говорится "кто без греха тот пусть первым бросит в меня камень"
И еще. Я врочем это уже писал но не грех и повторить. Никто не знает русских лучше чем сами русские.
Портніков, або
ruthene під мої критерії не підходять просто тому, що вони не кацапи
Відповідно, ми не вороги, й наші різні погляди це просто різні погляди. В той час, як думка кацапа про збереження святої рашинькі - це заявка на моє/ваше/наше вбивство або конвертацію на кацапів, відповідно пряма загроза існуванню. Навіть якщо думки конкретно цього кацапа так далеко не сягають, й він просто хоче повернення до своїх майських шашличків.
До можливостей це, мабуть, особливого стосунку не має. Ну, принаймі на моєму побутовому рівні. Тобто наприклад я розумію, що дійсно мають бути якісь контакти з кацапами, допоки вони там сидять - хоча б для того, щоб купити там якісь особливі принади (як за Пороха робили, потім ще зелені істерики влаштовували й кримінальні справи відкривали за спецоперацію), або для того щоб заслати туди людей, котрі спалять заводи та підірвуть тунелі до Китаю. Просто що допоки особисто я не керую такими операціями, мені (й не тільки мені
) не потрібні контакти з русньой.
До гріхів, мабуть, все це теж не стосується, бо так питання взагалі не стоїть. Це не ситуація, де Святі Комашки вчать лошков як їм жити, це просто розмова про правильні та неправильні речі.
Як ми вже дуже, дуже, дуже багато разів спостерігали на цьому форумі - жоден зі споживачів русня-контенту нездатен пояснити, яка в цьому є необхідність. Тобто, насправді ту необхідність пояснюю, власне, за них я
русифікацією, й важким відходом від неї. Так, наріду дуже не подобається себе відчувати зрусифікованими, але що поробиш? Більш адекватної причини ніхто досі на форумі не виклав. Ну, ми ж не будемо серйозно зараховувати чухню про те, як умовний Маджесті обдовбиться правдівим каналом "дошдь", зліпить психологічний портрет хуйла, і... а, ну він до речі навіть нездатен далі вигадати, що власне буде.
Відповідно, користі з цього нуль. Шкода з цього велика.
Якщо навіть уявити, що дуже розумна людина якось, не зашкварившись на всякому кацапському лайні
знайшла справжню вьірусь, чувака що працює на перемогу України й на поразку та декомпозицію кацапстану - що вона робить, коли викладає ролік цієї людини для широкого загалу? Хто є широким загалом? Там точно є дебіли. Може от я. Він розумний, я не дуже, й він викладаючи мені русню - просто демонструє, що дивитися русню це нормально. Це - єдине, що демонструється.
Скільки
дебілів помірно адекватних людей серед будь-якого наріду, можна подивитися на цифрах по останніх виборах.
Чим менш той глибинний нарід буде будувати психологічні портрети ф-16 по матеріалах чєсной руской журналістікі на "дождє" - тим, погодьтеся, краще. Менше людей помре, потенційно.
Ну й так, зненацька оце все "знання рускіх" має дуже обмежену користь. Й не менш зненацька, ми всі про них знаємо більш ніж достатньо. Що знов-таки повертає нас до питання нульової користи й великої шкоди з "вивчання".
Ми всі чудово розуміємо, чим є русня, чого вона хоче, як вона це робить, чого вона бздить.
Ну й те, що по відосям з фантазіями про рак сраки хуйла або ф-16 на анаконді, ніхто русню не вивчає, ми всі теж чудово розуміємо.