Это хорошие русские в хорошем смысле этого слова
Тут така справа.
Наявність хороших рускіх як таких - дуже дискусійне питання.
Наявність хороших рускіх в кількості більшої, ніж три штуки - дуже дискусійне питання.
Наявність хороших рускіх з якимось впливом на медіасферу - дуже дискусійне питання.
Наявність
живих хороших рускіх з якимось впливом на медіасферу - дуже дискусійне питання.
Наявність спільних та справжніх інтересів живих хороших рускіх з українцями - дуже дискусійне питання.
Користь Україні й українцям від живих хороших рускіх - дуже дискусійне питання.
В нас, українців, особливо в літніх, є справжні психологічні травми, спричинені примусовою кацапізацією. Це факт. Тому я розумію, що дива не буде, й не в кожного українця похилого віку стане сили волі кинути настільки старі звички - тим більш, що сила волі йому ще потрібна як мінімум на те, щоб виживати під кацапськими ракетами.
Але є кілька однозначно нормальних, й однозначно ненормальних речей.
Відчувати відразу до всього кацапського - нормально. Однозначно нормально.
P.S.
З цікавого, ну або принаймі мені раніше невідомого. Виявляється, в кацапській мові є слово, яким називають кацапа, що не хоче мати з кацапством нічого спільного, а замість того - хоче бути нормальною людиною. Це називається "вьірусь".
P.P.S.
З відомих мені кацапів, на "вьірусь" схожий БабченКО. Ну, щоправда я реально їх мало знаю, оскільки формулу "русскій?значіт нахуй" вважаю більш гарною, аніж формула Ейлера
P.P.P.S.
Піонтковський - це ж, здається, той непотріб що фантазував про рак хуйла? З фокусом на те, що хуйло типу втрачає над собой контроль, й тому жость як опасєн? Й це магічним чином співпадало з розгоном ядерного шантажу? Я такі речі здебільшого читаю на цьому форумі, можу плутати. Але якщо це він - то япердолю який хороший рускій.
Фейгін - це воно?
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B5%D0%B9%D0%B3%D0%B8%D0%BD,_%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%BA_%D0%97%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87российский юрист. Принимал участие в защите группы Pussy Riot, националиста Ильи Горячева (БОРН), украинской военнослужащей Надежды Савченко.
Якщо так, то теж непогано.
А користь з них, як я розумію, полягає в заспівах-відосях на тему святої анаконди.