0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Саме це Жоржович і робить - посилається винятково на факти.
Двопартійна система запрограмована в конституції. В умовах коли президент формує весь уряд утримування третьої партії не має ніякого сенсу
Уряд - це тільки виконавча влада. А є ще законодавча, там запросто кілька партій може поміститись.
Гєоргієвічь, ану скажи 'Трамп - бидлан і підарас'
Це до мене? Ну на: Трамп - бидлан і підарас. Полегшало тобі, Russkiy Gvargeez?
Як Feral Cat, що поширює на СУПі фейки?https://ukrpravda.net/index.php?topic=68406.msg1544091#msg1544091
До великого розчарування Кота хочу сказати, що в середовищі розумних інтелектуалів трампушу називають Володарем Хаосу. Ну, вони йому явно лестять, бо володар хаосу, він же князь пітьми - це і є сам сатана. До якого трампуші явно далеко. Такий собі чорт на підтанцьовці До речі, останнім часом значно підвищила свої рейтинги Ніккі Хейлі. Вона насправді більш розумніша та продвинутіша в усіх питаннях аніж трампуша.&t=2s
Трамп навряд чи візьме її ву віце-президенти. Прошу дати мені імена із середовища “розумних інтелектуалів“, і тоді поговоримо. Бо у вашому розумінні мають існувати ще й “нерозумні інтелектуали“...
Кацапські пропагандончики-трампазі ферал кет та жоржович, скажіть чесно, чому респи принципово не ставлять на голосування нічого, де є допомога Україні? І чому ви продовжуєте агітувати за цю наволоч?Ви проти допомоги Україні бо ви ідіоти чи кацапи?