Автор Тема: Але є й гарні новини - 75% деталей в російській зброї із США  (Прочитано 1788 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
https://www.epravda.com.ua/weeklycharts/2023/12/13/707598/

Значить китай не є насправді такою небезпекою як комусь здається

значить робота дипоматів по посиленню санкцій саме США може призвести до позитивних результатів

**
близько 60% продукції Analog Devices чи Texas Instruments, яка опинилася в РФ у 2022 році, були частиною виробничих ланцюгів у Китаї, Малайзії і решті країн Південно-Східної Азії. 85-90% поставок до Росії здійснювалися через фірми з Китаю та її анклаву – Гонконгу
**

ось тут смерть російської ваєнки
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline Комашки

• Ветеран форума
ось тут смерть російської ваєнки
Так а шо там, кацапи хіба не йужнокорейську економіку в себе зробили, й нам хіба не треба було в них оцьому всьому вчитися?..  :Sho_za:

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Так а шо там, кацапи хіба не йужнокорейську економіку в себе зробили, й нам хіба не треба було в них оцьому всьому вчитися?..  :Sho_za:

як одне протирічить іншому??
як квадратне заваєжає теплому бути зеленим?

Offline Комашки

• Ветеран форума
як одне протирічить іншому??
Ну, дивіться, спробуємо як для дошкільного віку.
Якщо економіка є, то вона працює. Так? Так.
Якщо є йужнокорейська економіка, відповідно працюють йужнокорейські виробничі потужності. Так? Так.
Південнокорейська економіка на ресурсно-бабулесній базі іпаной русні - це люте виробництво.
"Люте виробництво" та "смерть воєнкі" протирічать один одному пер дефінішун.
А по теплому та зеленому тут є на форумі принаймі два експерти  :gigi:

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Якщо є йужнокорейська економіка, відповідно працюють йужнокорейські виробничі потужності. Так? Так.

вони використовують ті самі мікросхеми

тому що ви застрягли у розвитку на 100 років коли одна країна могла все виробляти - зараз не може

зараз є спеціалізації і набагато ефективніше взяти американську мікросхему і зробити з неї ракету якою погрожувати америці

це наслідок технічного розвуитку

останній танк який могла виробити країна самостіно були т-34 і ті не виробляли самостійно а через ленд ліз

Offline Комашки

• Ветеран форума
вони використовують ті самі мікросхеми

тому що ви застрягли у розвитку на 100 років коли одна країна могла все виробляти - зараз не може
Нє, без еротичних фантазій про те, де хто застряг. По темі: окономіка там є? Зв'язки окономічні є? Шо по ним?
Бо ви вигадуєте якісь фантазії про "одна країна все виробляє", а потім героїчно розвалюєте оцю тезу, котру самі вигадали й тюхнули в розмову.

Наприклад, одна з причин того, що США підтримують Тайвань, полягає в тому, що американська економіка використовує напівпровідники з Тайваню. Відповідно, там домовленості, стратегії, все таке.

В русні вся стратегія полягає в тому, що вони тупо наскирдують бабулєса з нафтоньки, потім за той бабулєс підкуплять різних ушльопків з заходу, завезуть собі всі ті мікросхеми, а там вже якось розберуться.

А ви називаєте оцей абзац що зверху "йужнокорейською економікою", й пропонуєте цьому вчитися  :laugh:

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Нє, без еротичних фантазій про те, де хто застряг. По темі: окономіка там є? Зв'язки окономічні є? Шо по ним?
Бо ви вигадуєте якісь фантазії про "одна країна все виробляє", а потім героїчно розвалюєте оцю тезу, котру самі вигадали й тюхнули в розмову.

Наприклад, одна з причин того, що США підтримують Тайвань, полягає в тому, що американська економіка використовує напівпровідники з Тайваню. Відповідно, там домовленості, стратегії, все таке.

В русні вся стратегія полягає в тому, що вони тупо наскирдують бабулєса з нафтоньки, потім за той бабулєс підкуплять різних ушльопків з заходу, завезуть собі всі ті мікросхеми, а там вже якось розберуться.

А ви називаєте оцей абзац що зверху "йужнокорейською економікою", й пропонуєте цьому вчитися  :laugh:

я відповідаю за те що я говорю але не за те що ви розумієте бо розумієте ви якусь діч яку я не говорив

вчитись у раші треба тому як будувати ринкову економіку а не те що ви тут навигадували

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
**Наприклад, одна з причин того, що США підтримують Тайвань, полягає в тому, що американська економіка використовує напівпровідники з Тайваню. **

хоча ось це

..

так - і не тільки США весь світ живе за рахунок напівпровідників з Тайваню ... а як так сталось що там 90% світового виробництва?
А це висчокотехнологічна сфера, тож щоб обігнати весь світ у розвитку там знизили податки в економіці і завдяки цьому інвестиції в розвиток стали високо прибутковими...
тайіань живе з фіскльнм відсотком нижче 15% ВВП .. Україна - вище 50%
Завдяки цтому  тайвань став пердовою країною у технології бо поки в США з їх фісчкальним відсотком 35% пройде окупність технологіїто на тайвані вже впроваджують наступний рівень

так вони стали першими.

а ми стали першими в соціальних виплатах (по відношенню до ВВП)
і от результат ми нехєр нікому не потрібні а тайвань - потрібний

доречі і раша теж створоила ринковим механізмами порібність себе світу не тільки у нафті .. а й у металах і деяких інших технологічних галузях

таприклад нанотрубки вони виробляють
« Останнє редагування: Грудня 14, 2023, 11:58:55 11:58 від kievlyanin »

Offline Комашки

• Ветеран форума

я відповідаю за те що я говорю але не за те що ви розумієте бо розумієте ви якусь діч яку я не говорив

вчитись у раші треба тому як будувати ринкову економіку а не те що ви тут навигадували
Ви мені тюхаєте про
Цитувати
100 років коли одна країна могла все виробляти - зараз не може
От мій допис
Цитувати
Ну, дивіться, спробуємо як для дошкільного віку.
Якщо економіка є, то вона працює. Так? Так.
Південнокорейська економіка на ресурсно-бабулесній базі іпаной русні - це люте виробництво.
"Люте виробництво" та "смерть воєнкі" протирічать один одному пер дефінішун.
А по теплому та зеленому тут є на форумі принаймі два експерти  :gigi:
Підкресліть в моєму дописі місце, де написано що кацапстан має виробляти ВСЕ локально, або що південна Корея виробляє ВСЕ локально.

Ну, оскільки хрін ви там що підкреслите, то так і живемо. Ходите на форум, несете якусь люту чухню про лібертокацапокореєекономіку, а все що під капотом тих "ідей" - якісь три з половиною руснявих сайти, де товаріщ пякін розповідає за мощнєцкую окономіку русні.

На повному серйозі тягаєте ідею, шо мужикі в Тайвані податок просто маленький зробили, й тому в них виробництво піднялося. А всі інші на планеті, ну окрім вас, до цього не доперли, й тому в них не піднялося.

Ну шо тут сказати :)