Автор Тема: Історичні аналогії до питання про "Конгрес не дав бабла на".  (Прочитано 1467 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
У 2019 Конгрес не дав бабла дєдужкє бидлану на побудову стіни. Дедужко бидлан використав гроші міноборони:

Цитувати
In January 2018, Mr Trump asked Congress to pay $18bn (£13.6bn) over the next decade for an initial phase of construction, but the bill ultimately failed.
Some money was allocated by Congress in 2018 for projects at the border.
However, in 2019 Mr Trump used national emergency powers to divert funds from the Department of Defense after Congress rejected more money for the wall.

Цитувати
У січні 2018 року пан Трамп звернувся до Конгресу з проханням виплатити протягом наступного десятиліття 18 мільярдів доларів (13,6 мільярда фунтів стерлінгів) на початкову фазу будівництва, але врешті-решт законопроект провалився.
У 2018 році Конгрес виділив гроші на проекти на кордоні.
Однак у 2019 році пан Трамп скористався національними надзвичайними повноваженнями, щоб відволікти кошти від Міністерства оборони після того, як Конгрес відхилив додаткові кошти на стіну.

(с) ВВС

Ситуація один-в-один. Так що не бздо в каністру: якщо дєдужко єблан не захоче домовлятися з Конгресом про кордон і останній не схвалить бабло для Україні - дєдужко завжди може зробити те, що зробив його папіредник.  :idea:

Offline majesty

• Ветеран форума

чем ты еще оправдаешь работу на быдлана и хуйла?

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

чем ты еще оправдаешь работу на быдлана и хуйла?

Твою роботу на бидлана і хуйла я виправдовую твоєю тупістю, кацапським походженням і  проживанням в Ольгино.  :moskali:

А тепер "Забанься, підарасе!"(с)

Ти ще за закон про воєнний стан не відсидів.

:smiley14:

Offline majesty

• Ветеран форума
Твою роботу на бидлана і хуйла я виправдовую твоєю тупістю, кацапським походженням і місцем проживання.

А тепер "Забанься, підарасе!"(с)

я не гомофоб
за то что пидарас тебя банить не надо
а вот за что жежурная попка быдлана и хуйла _ необходимо

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
я не гомофоб

"Забанься, підарасе!"(с)

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
"Забанься, підарасе!"(с)

Він не може. Бо інакше під Авдіївку здихати хуйло його пошле.  :lol:
If you are going through hell, keep going.