це все правда, Вібраторівно
Кетфакер, ти як чоловік, звісно ж, відповідаєш за свої слова і наведеш відповідні докази, що "це правда"?
Але це риторичне питання.
Тому що за фактом ти тільки збираєш плітки і ляпаєш своїм брудним язиком як помелом, як остання базарна баба
.
Для початку,
тебе вже зловили на поширенні неправдивих даних про інших юзерів і ти відморозився. Значить, ти здатний брехати в принципі і якщо збрехав один раз раніше, здатний збрехати по інших питаннях.
По-друге, я стверджую, що:
1) Я не приїхала в Канаду як наречена по пересилці. Я приїхала в Канаду як професіонал, по запрошенню на роботу по професії, дотичній до тої, по якій я працювала в Україні, і мій статус на момент приїзду був a foreign worker. Для цього я можу надати скріни таких документів:
- Контракт від роботодавця (копія погана)
- Дозвіл на роботу, на основі якого видається в"їздна віза
- В"їздна віза в Канаду
- Різні довідки, що підтверджують мою роботу там, бонуси, сток опшнс, performance evaluations і так далі.
2) Я отримала статус постійного жителя сама, мені не треба було бути замужем. Для цього я можу надати скріни таких документів:
- Різноманітні листи від Immigration Canada
- Листи від мого роботодавця
- Документи про мій статус на той час постійного жителя Канади
3) Я сама купила свій перший будинок, не будучи замужем і навіть на той момент не будучи знайомою із моїм чоловіком. Для цього я можу надати скріни таких документів:
- Контракт на покупку будинку, де буде лише моє ім"я і прізвище
- Контракт на іпотеку, де буде лише моє ім"я і прізвище.
4) Мій чоловік не міг мені ні з чим допомогти, тому що я познайомилася з ним вже після переїзду у мій будинок. А одружилися ми ще через два роки. Для цього я можу надати скріни таких документів:
- Свідоцтво про шлюб.
5) Щодо моєї репутації, не знаю, чи в медичній системі є настільки старі записи, але до другої половини 2004 року мені не проводили певні тести. Тобі доведеться повірити мені на слово.
Але є нюанс (С). Кожен з перших чотирьох пунктів обійдеться тобі в штуку євро на пейпал Сергія (за умови, що він погодиться, я його поки про це не запитувала). І він може витратити ці кошти на що завгодно - хоч на нові кросівки, хоч на сумочку для своєї чарівної дружини. Це за умови, що він взагалі не погидує прийняти гроші від такого, як ти
.
Звісно, фотки всіх документів будуть модифіковані і різні ID та інша ідентифікуюча інформація буде видалена, крім first and last name initials. Щоб довести автентичність, можу покласти перед папочкою копію сьогоднішньої Calgary Sun чи посадити свого кота (тільки для привернення уваги (С), його ачко is off limits to you
).
Ax да! (С)
Дєньгі - вперьод!
ПС. Можу підказати, як зекономити на пункті 1. Недавно на Єрмачці юзер Сивий (здається), написав, що я наречена по пересилці. Тоді Булька, який 20 років розшукував мене по всій Канаді (хтось там щось про переслідування писав), написав, що це неправда. І це дійсно неправда.
ПС-2. Ти кінчений, прибитий чимось важким по голові брехливий дегенерат, який теж хворобливо зациклений на моїй особі. Настільки зациклений, що серед ночі (в Європі) зривався почитати, що робиться в темі, де я і той, кого я пообіцяла більше не згадувати, виясняли відносини
.