Спина - це погано, треба чимось мазюкати. Я от коліна собі тільки що намазюкав. Воно, звичайно, фіг чимось особливо допомагає, але хоч лежиш з відчуттям, що зробив все, що міг
А по коментарях на завершення на сьогодні - причин можна навести багато, я сам ще з десяток можу придумати. Але розклад такий, що зброя нам потрібна буд-яка й побільше і перебирати харчами - прямий злочин проти держави. Гроші якби в цій ситуації справа другорядна (але очевидно, що Бубі з шоблою треба кудись їхати й трохи кланятись, а не продовжувати корчити з себе хуй зна кого в футболочках болотного кольору і з виразом охеренної незламності).
Продовження вже завтра (якщо буде бажання). Зранку ще на службу треба йти
Ну, коли просто дають, як наприклад атакамси - так, будь-яка зброя потрібна, й перебирати на рівні "та то всього на 180км, треба на 300, а це заберіть" неможна.
Коли є бюджет, й на нього можна замовити або сто панцероф, або двісті крабів (я не розуміюся на зброї, хіба що трохи в виробництві ну й на волонтерсько-нульовому рівні), то треба робити правильний вибір, а не перше-ліпше.
Наприклад, якщо я правильно розумію новину, і якщо вона коректна (див. випадок з Португалією), то Буба якраз покатався й покланявся, тому власне шольци й виписали дозвіл. Гроші, коли справа стосується конкретно замовлення, штука абсолютно не другорядна - й чесно кажучи, я не думаю що Буба якраз на це реально впливає.
Всім, хто думає що Буба якраз дужо впливає, доведеться дякувати Бубі що повпливав
й визнавати, що як Президент він кручє за Пороха, котрий от не повпливав. Я, звісно, вважаю що ані Порох, ані Зеля тут особливої ролі не грають, й саме тому першому не було нічого, аби як він там на зовнішньополітичному фронті пахав - а другому є все, хоча він вміє тільки вдягати мілітарі та штовхати промови.