Автор Тема: Втрати роа  (Прочитано 2287 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Re: Втрати роа
« Reply #1 : Листопада 08, 2023, 08:34:41 20:34 »
Сідай, 5!
Правда ніхуа не зрозуміло!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #2 : Листопада 08, 2023, 08:52:35 20:52 »
якщо є побажання - що ви дивитесь у втратах, з чим порівнюєте, то можна обдумати та додати

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #3 : Листопада 08, 2023, 10:12:40 22:12 »
Мало!!
If you are going through hell, keep going.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #4 : Листопада 08, 2023, 10:32:45 22:32 »
якщо є побажання - що ви дивитесь у втратах, з чим порівнюєте, то можна обдумати та додати
Додати там можна хіба що анімацію з котиками, оскільки практичного сенсу в такому форматі воно не несе.
Щоб мало сенс, треба як мінімум додати інші виміри, наприклад атака-захист, погодні умови, публічні (офіційні й неофіційні) повідомлення про отримання військової допомоги, червоні дати радянського календаря, тощо. Потім робити корреляційний аналіз з неочевидними, але доступними даними; за наявності успіхів додавати вимір.
Якщо будете цим займатися, то швидко усвідомите що треба добряче піднапружитися аби просто дійти до рівня очевидності тих, хто цим по роботі займається. При цьому для тих, хто не займається, то буде абсолютно нецікаво (але див. анімацію з котиками)

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #5 : Листопада 08, 2023, 10:54:23 22:54 »
Додати там можна хіба що анімацію з котиками, оскільки практичного сенсу в такому форматі воно не несе.
Щоб мало сенс, треба як мінімум додати інші виміри, наприклад атака-захист, погодні умови, публічні (офіційні й неофіційні) повідомлення про отримання військової допомоги, червоні дати радянського календаря, тощо. Потім робити корреляційний аналіз з неочевидними, але доступними даними; за наявності успіхів додавати вимір.
Якщо будете цим займатися, то швидко усвідомите що треба добряче піднапружитися аби просто дійти до рівня очевидності тих, хто цим по роботі займається. При цьому для тих, хто не займається, то буде абсолютно нецікаво (але див. анімацію з котиками)

Ну если впасть в такой аксепт то для начала надо выкинуть поверпойнт и взять маткад или сразу сишку  :smilie5:

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #6 : Листопада 08, 2023, 11:25:52 23:25 »

якась діч

прогнозувати можна лише декілька зрозумілих параметрів
рівень втрат
відсоток відновлення техніки зі зберігання
кількість ремонтованої  техніки на місяць

довіра до данних ГШ

з цима параметрами можна розрахувати коли рф залишиться без технічних спроможностей вести війну.

за оптимістичним прогнозом у мене виходить весна наступного року .. за реалістичним - кінець 24 року

думаю вивести цю логіку і надати юзеу можливість зробити свій прогноз

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #7 : Листопада 08, 2023, 11:28:09 23:28 »
Ну если впасть в такой аксепт то для начала надо выкинуть поверпойнт и взять маткад или сразу сишку  :smilie5:
R, але для мілленіалів й пітон підійде (тим більш що там емблема - жовто-блакитна свастика зі змій). А візуалізація будь-яка, від ggplot й до паверБІ (тим більш що ми всі знаємо, що саме означає БІ)  :gigi:
Але якщо чесно, то це не впадання. Впадання - це наприклад лінійна екстраполяція, як в Киянина на павербіайці. Що можна отримати, якщо взяти статистику боїв по штурму трьох рівнів оборони кацапів по мінному полю в 3 км й з десятком крокодилів в небі, й додати її до мʼясного чемпіонату по забігу на авдіівські террикони? Хіба що наглядну демонстрацію першого закону датасайєнсу, shit in -> shit out

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #8 : Листопада 08, 2023, 11:32:50 23:32 »
якась діч
Котиків додайте, й нормусь буде.
Ну, тобто я розумію спробу розрахувати це на рівні задачки для другого класу, "маємо стільки танків техніки в русні, за два роки вони втратили стільки, то скільки залишиться". Але для неї достатньо розрахунку в один рядок. Типу, чітко й зрозуміло.
А якщо рахувати аналітичну аналітику, причому саме рахувати - то відразу все стає сумно, скучно, нецікаво й взагалі "якась діч".

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #9 : Листопада 08, 2023, 11:34:05 23:34 »
R, але для мілленіалів й пітон підійде (тим більш що там емблема - жовто-блакитна свастика зі змій). А візуалізація будь-яка, від ggplot й до паверБІ (тим більш що ми всі знаємо, що саме означає БІ)  :gigi:
Але якщо чесно, то це не впадання. Впадання - це наприклад лінійна екстраполяція, як в Киянина на павербіайці. Що можна отримати, якщо взяти статистику боїв по штурму трьох рівнів оборони кацапів по мінному полю в 3 км й з десятком крокодилів в небі, й додати її до мʼясного чемпіонату по забігу на авдіівські террикони? Хіба що наглядну демонстрацію першого закону датасайєнсу, shit in -> shit out

прогноз будете визначати ви. лист прогноз буде лише для того аби ви на статистиці власному розумінні обрали свій прогноз втрат
дані на листі прогонз лише щоб вам простіше це було зробити

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #10 : Листопада 08, 2023, 11:35:08 23:35 »
статитстично можу ще оцінити його вірогідність на +\- 3 сігми

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #11 : Листопада 08, 2023, 11:37:56 23:37 »
статитстично можу ще оцінити його вірогідність на +\- 3 сігми
Ну от можна теж анімацією прикрутити. Але краще котиків  :gigi:

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #13 : Грудня 01, 2023, 11:19:12 11:19 »
багато чого додано
опису тв підказок поки що не роблю свідомо
хочуц щоб було зрозуміло без них

поки що додаю функціоналу різного

додано нова аналітика по втратах особового складу та зроблено функціонал по вибору модифікуацій арти для прогнозу та аналізу втарт

Offline ruthene

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #15 : Грудня 01, 2023, 07:52:54 19:52 »

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #16 : Грудня 05, 2023, 03:15:21 15:15 »
Оновлено.

якщо вам цікаво то цей місяць починається рекордно - втрати особового складу на 5% вище ніж за аналогічну кількість днів рекордного попереднього місяця.

https://app.powerbi.com/reportEmbed?reportId=a6a0bb3f-10b2-4d2e-a60f-c40fa3459417&autoAuth=true&ctid=904fcdf4-9d5e-4130-917a-ea8a9adc2f36