Та ні.
Ти як завжди малюєш якісь беззаперечні тези, але я заперечу.
От дивись, Шольц вже майже 80 років живе у мирній заможній країні.
І йому хочеться, щоб так було і на далі.
А тепер тобі зрозуміла тема - Купа людей хоче повернутися на свій рідний Донбас.
І люди у це вірять.
А я бачу, що вашому Донбасу пиздець, я вибачаюсь.
Я це бачу, а донбасяне ні.
Чи є у мене право вважати їх тупорилими дебілами?
Право є, але я так не вважаю.
А тепер повертаємось до Шольца...
Ви звісно пробачте, але донбасяни дебіли, якщо вірять що на донбас можна повернутися. Бо донбас зруйновано, людей вбито, й машини часу не винайшли.
Українці дебіли, якщо вірять що можна по пріколу голоснуть щоб обранець збігав домовився з хуйлом зійтися посередині, й що хуже ні будіт. Бо руснявим необхідна окупована Україна, й хуже будіт.
Й шольц дебіл, якщо думає що його 80річний досвід ловлі каєфа та особисті хотєлкі якось впливають на реальний світ.
Я можу зробити припущення, що в вашій системі цінностей людина або дебільна, або вумна.
В моїй системі цінностей всі люди здатні на дебілізм та розумні речі одночасно, й власне дебілами або розумними людьми їх робить свідомий вибір займатися тим, що їм явно не дається.
Таким чином, якщо я буду з вами розмовляти про автівки, я буду гарантовано нести кришталево чистий дебілізм. Ознакою розуму в моєму випадку буде стулений хлібальник по всіх автомобільних питаннях.
Ознакою розуму в людини, котра абсолютно не дупляє в очевидній неможливості домовитися з русньой, буде ніколи не ходити на вибори когось, хто відповідає за зовнішню політику.
Ознакою розуму в людинки, котрій не хочеться оцьо усьо мутне, ризиковане, страшне та некомфортне, а хочеться замість того хряпати смачний шнапс, буде ніколи курва не лізти на табурєтку канцлера Німеччини.
А той, хто туди вліз, зажав ракети котрі можуть суттєво зменшити бойовий потенціал того, хто становить для нього пряму загрозу, а потім пустив по вєнє хмурого й обісцявся від кайфової мрії де він таким чином врятував німеччинку.
Все, що робить цим шольц - це бере пасивну участь у вбивстві українців тими, кого його папєрєднікі розгодовували десятиріччями. Так шо "дебіл" для нього - це комплімент, а в миролюбності цього уйобка треба б розібратися так само, як в питанні мінування Чонрагу й такому іншому.