Олексій Балов
52m ·
Я не знаю, зможу чі я на пальцях розказати про ядерну бонбу. Це дійсно не просто. Бо просто було довести що трегубов, маленький шматочок смердючого лайна, яке марить стати всесвітньо відомою скульптурою якутського скульптора, а от розказати про тактичну ядерну зброю так щоб не заблукати в тіх кілотонах та рівнях радіаційного забруднення- то бля важкувато. Але спробую.
Отже. Тактична ядерна зброя має потужніть заряду від 1 кілотони ( 1 тисяча тон тротілу), до 100 кілотон ( 100 тисяч тон тротілу). Далі по потужностям вже йде стратегічна ядерна зброя. Це вже кінец світу.
Так от, їхній сраний кінджал несе заряд потужністю 25 кілотон.
Якуж він може нанести розруху, якщо його не збити Петріотом. Доречі при збитті ядерної ракети силами ППО, ядерного вибуху в небі не буде. Так воно не спрацьовує. Там неймовірно складна система запобіжників, які приводять до ядерного вибуху тільки в запрограмований точці вибуху. А якщо збити ракету, то вона впаде як шмат лайна і налякає слона в зоопарку.
Отже розглянемо ситуацію якщо кінджал проскочив скрізь наше ППО і такі кудись влучив.
Що буде.
В діамерті кола 580 мертів, буде зона 100 відсоткової розрухи і спалення усього живого.
В діаметрі кола 2.5 кілометра, будинки будуть суттєво пошкоджені. Ну це пожари, часткові обвали, але вони встоять.
В діаметрі кола 6 кілометрів, повилітають шибки, попадають меблі, може люстра хрустальна наєбнуця.
А от радіація нашкодить в колі діаметром 3 кілометра. А якщо селфіця на фоні ядерного вибуху, в колі 3 кілометра, то наступну пасху будете справляти з самим апостолом Петром. А якщо ви людина опитна і розумна сховаєтесь в своєму улюбленому калідорчику, то таке. Потім обережно знімить з себе одяг і викінте його в смітник, а самі помийтеся з милом.
Тобто далі чим за 3 кілометра від епіцента вибуху, ви більш меньш не постраждаєте від того тактичного ядерного вибуху.
Це вже як Бог вас любить, де ви будете під час вибуху.
А Бог доречі любить усіх українців, не зважаючи на їх національність, вибір релігії, та блять вибір зеленої влади.
Отже усіх обняв приподняв. Не сцить. Доречі якщо посцяти на опік, то біль вгомовуєця. Бо там кажуть, якісь корисні від опіку хімікалії є. Майте дома запас води і горілки. Кажуть якщо нажертися добре, то радіація та не терпить перегару і не бере.
З повагою до усіх друзів та підписників. Слава Україні.
Аллах над нами.