А ви цей, спробуйте саме поаналізувати. З прописуванням ходу думки. На форумі. Публічно
Типу: чи обмежуються інтереси Китаю чисто економікою? Я, RG, вважаю що обмежуються, й більш ніяких в них нема.
Або: хто рулить Китаєм? Вінні Пух. Якою людиною є Вінні, наскільки сильно він переймається долею пересічного даоса-громадянина?
Або: де саме та чим саме будуть вантажитися судна на США та Європу, якщо не в Китаї.
Або: якщо Китай гвалтує рашиньку економічно, впливово, й взагалі по всіх фронтах, але при цьому робить все щоб вона не дай Господь не розвалилася - це добре, чи погано? Чи поділяє Китай нібальшие опасєнія хуйла щодо того, що без загарбання України рашинька неминуче розвалиться?
Й відразу буде цікавенько
Немає часу все жувати, я ще не на пенсії
Але початкові умови задачі я назвав, так що самі етапи доведення 'легко бачити', як часто пишуть в математичних текстах
Тезисно:
1) економіка це головне, все решту по ситуації
2) таваріщ Сі зараз банкує, але коли завалить п 1 - виіпуть. І не тільки пересічні, але й ті, хто поряд. Як не дивно, але комуняцьке правління більш колегіальне, ніж 'капіталізьм' в стилі Кацапії та її Хуйла
3) замінити, де 'вантажитись' товаром ? та бажаючих 'допомогти' китайцям в цій справі буде більш ніж достатньо. Хоча б географічні сусіди, чи та ж Індія.
4) по відношенні до кацапів - насправді китайцям все в тему, як би там воно не розвивалось. Розвалиться Раісся, не розвалиться - ніштяки в обох випадках для них будуть. Тому особливо в щось глибоко втягуватись їм немає ніякого резону.
Ну за нашу перемогу вони теж, очевидно, гузно не рватимуть. З тих самих міркувань, що й відносно Кацапії