тс
1.А яка ймовірність обрання Байдена вдруге? ( в процентах).
2. Чи обрання Президентом США республіканця може призвести до критичного зменшення Україні від США військової і фінансової допомоги?
1. Після останніх виборів президентів у США та Україні передбачити щось надзвичайно важко. Якщо Байден балотуватиметься вдруге, то все залежатиме від кандидтата від республіканців. Зараз найбільш імовірним кандидатом виглядає Трамп. Якщо він піде від Республіканців, то я взагалі не можу нічого споргнозувати, бо в країні почнеться лютий киздець. В будь якому іншому разі Байден пролетить. Доля Байдена не в його руках, а в руках його дружини і обамівськіх шісток, які зараз заправляють в адміністрації. Крім того, респіубліканці в конгресі мають дуже велике бажання засадити його синка до тюрми, бо там явно є за що. Я даю 10 відсотків на те, що Джо буде висунутий від Демократів.
2. Обрання президентом республіканця не призведе до критичного зменшення допомоги Україні, якщо конгресова більшість буде підтримувати Україну. В ситуації, яка склалася, на жаль, питання підтримки України буде політичним футболом, де м“ячем буде Ураїна. Тому я найбільше боюся затягування війни, бо час лише зменшуватиме підтримку України західними грішми і зброєю.
Поки що події розвиваються в напрямку позиційної війни, в якій Україні буде надзвичайно важко встояти без АКТИВНОЇ підтримки країн великої сімки.