Автор Тема: русняві ліберали ніхароше говорять про найвеличнішого  (Прочитано 1137 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
вчора якийсь кцпський лібералоопозиціонер сказав що Зе у 19 році мав домовленість з путіним щодо інтеграції росії та України

але на зустрічі в парижі заявив що то була шутка .. що то він на таке погодився  лише щоб зустрітись з путіним.

думаю якщо це не зрада, то як мінімум намагання.
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Думаю шо нужно очінь вніматєльно чітать і слушать русскіх, хороших і разних, на любьіє тєми, потому шо как іначе хахли могут вабщє шо-то понять в єтой сложной жизні, гдє даже полноценному, русскому чєловєку ні всігда всьо ясно.

Offline Outlander

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Думаю шо нужно очінь вніматєльно чітать і слушать русскіх, хороших і разних, на любьіє тєми, потому шо как іначе хахли могут вабщє шо-то понять в єтой сложной жизні, гдє даже полноценному, русскому чєловєку ні всігда всьо ясно.
Таки так. Комплекс меншовартості малоросів страшна річ.  :smilie2:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

думаю що іноді так

тому що інформація це зброя і якщо контрольована кремлем тіпо оппозиція стільки років мовчала а тут почала таке видавати то щось там змінилось ...

можливо вони хочуть пошантажувати зе цими домовленностями.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Врут. Наверное.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Комашки

• Ветеран форума
думаю що іноді так
Та шо значіт "іногда", хароший хахло вабщє должєн в основном употрєблять і рєтрансліровать русскую мьісль своім мєнєє развітим сабратьям, которьіє почєму-то не кушают вкусную русєнькую бібу по собствєнной, с пазвалєнья сказать, волє - хотя конєшно ето слово к хахлам непрімєнімо.
Єдінствєнноє шо, учітивая враждьонную тупасть хахла, крайнє желатєльно шоб он получал какоє-то одобрєніє от настоящєво, то єсть конєшно же руссково, чєловєка. Бо вдруг хахол рєтрансліруєт нємножко нє то шо надо.
Так шо єслі ви тоже согласни, то нє помєшало би ставіть пріпіску о том, кто із полноценних людєй собствєнно разрешил вам рєтрансліровать ету русскую мисль срєді другіх хахлов. Ето особєнно важно когда ідьот спєциальная воєнная опєрация, ви жи понімаєтє.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Та шо значіт "іногда", хароший хахло вабщє должєн в основном употрєблять і рєтрансліровать русскую мьісль своім мєнєє развітим сабратьям, которьіє почєму-то не кушают вкусную русєнькую бібу по собствєнной, с пазвалєнья сказать, волє - хотя конєшно ето слово к хахлам непрімєнімо.
Єдінствєнноє шо, учітивая враждьонную тупасть хахла, крайнє желатєльно шоб он получал какоє-то одобрєніє от настоящєво, то єсть конєшно же руссково, чєловєка. Бо вдруг хахол рєтрансліруєт нємножко нє то шо надо.
Так шо єслі ви тоже согласни, то нє помєшало би ставіть пріпіску о том, кто із полноценних людєй собствєнно разрешил вам рєтрансліровать ету русскую мисль срєді другіх хахлов. Ето особєнно важно когда ідьот спєциальная воєнная опєрация, ви жи понімаєтє.

ну то ви впусту тролите.

у нас має бути ще й інститут вивчення росії .. або скорше земель та народів )) ...

тому що от, наприклад, мі всі очікували зламу у рашеському суспільствві на 35 .. на 60 тисяч загиблих юю а він не стався навіть на 125 і не станеться на 200+

а це проблема - ми не розуміємо ворога!

Offline div

• Ветеран форума
ну то ви впусту тролите.

у нас має бути ще й інститут вивчення росії .. або скорше земель та народів )) ...

тому що от, наприклад, мі всі очікували зламу у рашеському суспільствві на 35 .. на 60 тисяч загиблих юю а він не стався навіть на 125 і не станеться на 200+

Для того что бы понимать это не нужны никакие институты. Это я тут писал. Но вы ж не слушали, и институт не послушали бы

Offline ЮАР

• Ветеран форума

Спочатку казали що на перших 10 000 вони заволають.
Я від разу сказав, що це маячня, 10 000 ні про що.

Їх не це зупинить.
Настане момент, коли вони відмовляться воювати.
Просто побігуть, як під Харковом, Ізюмом, Лиманом, ...
І Крим теж не буде фортецею, втечуть як зі Зміїного.
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline majesty

• Ветеран форума
Для того что бы понимать это не нужны никакие институты. Это я тут писал. Но вы ж не слушали, и институт не послушали бы

про институт я согласен
рашка абсолютно чужая нам страна
надо изучать вплоть ло форм ведения там бизнеса и подачи декларация
или где и кому давать взятки  и так далее
ну и вербовать и покупать агентуру

Offline majesty

• Ветеран форума
Спочатку казали що на перших 10 000 вони заволають.
Я від разу сказав, що це маячня, 10 000 ні про що.

Їх не це зупинить.
Настане момент, коли вони відмовляться воювати.
Просто побігуть, як під Харковом, Ізюмом, Лиманом, ...
І Крим теж не буде фортецею, втечуть як зі Зміїного.

согласен
перелом будет когда повалится у них фронт
а жертвы они считать не будут никогда

Offline ЮАР

• Ветеран форума

а жертвы они считать не будут никогда

100%

Offline Комашки

• Ветеран форума
ну то ви впусту тролите.

Ні, якщо серйозно, то єдина ваша проблема полягає в тому, щоб вас не годували лайном коли ви прибігаєте з русєнькой бібой в зубах й пропонуєте читнути що там навальний може нам сказати про бутерброди. Тому вигадуються всі ці відповідальні посади дослідника русні та спєцагєнта.
Були б "ви всі" хоч трохи відповідальними людьми, то мали б бодай трохи подумати над тим, що ви буквально все життя тусуєтеся та читаєте з русньой все те саме, й при цьому вам це ніяк не допомагає прийти до тями й не фантазувати собі якісь там злами в рашинькіном суспільствє. Стопіццот раз це все вже обговорювалося, а васька слушаєт да єст (тм)

Offline Комашки

• Ветеран форума
Нема коли вас читати, там навальний нову директиву видав у газеті "Пєтушиний угол"  :gigi: А ви - то таке. Жили б хоч в москві, тоді б був шанс бути почутим українцями  :Vedy_sebe:

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
ваша проблема полягає в тому, щоб вас не годували лайном коли ви прибігаєте з русєнькой бібой в зубах й пропонуєте читнути

я нічого вам не пропоную читати - я навіть посилання не дав

я вам зауважив на цікавий факт якого не було до того

Offline Комашки

• Ветеран форума
я нічого вам не пропоную читати - я навіть посилання не дав

я вам зауважив на цікавий факт якого не було до того
Ну, я вам просто зауважую що це не факт, як не є фактом жодний вереск із-за порєбріка; також зауважую що споживання цих вересків не несе ніякої користі, й відповідно найрозумнішим форматом поведінки тут буде просто ігнорувати будь-яку "цікаву інфу от русскіх".
В напівхамській манері я це роблю з непов'язаних з вами приватних причин, тому за це пардон.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ні, якщо серйозно, то єдина ваша проблема полягає в тому, щоб вас не годували лайном коли ви прибігаєте з русєнькой бібой в зубах й пропонуєте читнути що там навальний може нам сказати про бутерброди. Тому вигадуються всі ці відповідальні посади дослідника русні та спєцагєнта.
Були б "ви всі" хоч трохи відповідальними людьми, то мали б бодай трохи подумати над тим, що ви буквально все життя тусуєтеся та читаєте з русньой все те саме, й при цьому вам це ніяк не допомагає прийти до тями й не фантазувати собі якісь там злами в рашинькіном суспільствє. Стопіццот раз це все вже обговорювалося, а васька слушаєт да єст (тм)

"За хутором Михайлівським людей нема." (Feral Cat) - 2014.
If you are going through hell, keep going.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
споживання цих вересків не несе ніякої користі, й відповідно найрозумнішим форматом поведінки тут буде просто ігнорувати будь-яку "цікаву інфу от русскіх"

це вірно для 99% наслення бо вони ідіоти))

але насправді ворога треба слухати та вивчати.