пропаганда полягає в багатократному повторення якоїсь херні. Поки вона на рівні рефлексів не починає сприйматись більшістю населення як правда. Йожин Бажин постійно несе пургу "Дал же Бог союзничков!" ( я не жартую, це його власні слова). Інформації нуль, просто мантра для повторення. Більшість людей схильні піддаватись, тому їх приходиться обробляти пропагандою протилежною. А є такі, яким наче цвях у мозок забивають таким чином- пропаганду вони не сприймають. Як у "Залюдненому Острові" братів Стругацьких, де в таких від випромінювання з "вишок щастя" розколювалась від болю голова.
Не в тім річ, на яку кількість "українців" може подіяти раша-пропаганда,- вона не діє на більшість зовсім винятково тому "зелена" влада перед війною захопила всі ключові точки пропаганди. Якби цього не сталось, усе було б у цім аспекті набагато гірше. А так практично всі медіа в Україні дують в одну трубу. Річ не в кінцевому результаті- його й не мало бути, бо й справді "Анаконда" діяла й хто уявляє себе Захід кволим і недолугим, той або ідіот, або кацап, або робить це за гроші, або й перше, й друге, й третє. Річ не в тім, а в тому, що раша пропаганда не може не освоювати нові горизонти, інакше не буде фінансування. Тому вони й роблять таку дурню, як купівля інформаційних ресурсів, навіть не такого вже потрібного, як цей форум. Бо для них головне- вкрасти наостанок хоч щось
Але, зрозуміло, мені й іншим вільним дописувачам на такому форумі вже не писати. Що, насправді, вигідно нашим- щоб я не намолов щось такого, що відкриє якісь секрети в самий непридатний момент, як то підготовка до операції, отже, руками рашиків прибрати зайвий витік інформації сам Бог велів. Ну й бездарне витрачання коштів рашистами теж на користь загальній справі