ПОРТНИКОВ: Лише протести убережуть Україну від повоєнної ДИКТАТУРИ | Що після ПЕРЕМОГИ?
бачив у себе на ю- т'юбі цю тему Портнікова, але піднімати не став. І так все ясно, із ситуації та заголовку
Ну що я можу сказати... По-перше, війна ще не закінчилась. По-друге, Зе поки що зберігає підтримку Заходу, тож, узурпатором чи то пак диктатором його оголошувати трохи зарано. По-третє, зараз на Зе й Україну чинять тиск, щоб Україна визнала акт ( фактом я б це неподобство не назвав би) попадання української ракети на територію Польщі. Зе поки що тримається. Щоб там ні сказав Портніков, я з ним заздалегідь згоден настільки, що навіть і дивитись не буду- але рано
П.С. Між іншим, наш український діп-стеит, він за менталітетом трішки совковий. І якщо Порох і ЄС пішли від влади, то по їхнім поняттям вони втрачають право на повернення до влади. Поговоріть з будь-ким із силових структур чи тих, хто вже пішов у відставку й займається бізнесом, залишаючись у середині душі своїй ментом чи сбу-шником,- таке враження, що вони там усі такі, не дуже демократичні. І хоч кажи їм щось про демократію, що в розвинутих країнах повернення- це норма, що Черчиль програвав вибори й повертався- вони залишаються при своїй глибинній думці