0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Над Херсоном наши летуны работают
Шмаляють повітря-земля?
Это точно Херсон? Больно Днепр узкий
https://t.me/hueviyherson/35198Я на этой остановке хрен знает сколько раз стоял. Там два супермаркета рядом, народ скупляется, поэтому жертв столько
так, будь обережним
Это бесполезно.
Не зовсім.Ринки, супермаркети, інші міста скупчення оминати.Мінімізувати переміщення по вулицях, в приміщенні в будь якому разі більш безпечно. Окрім прямого влучання.
А кушать чево, святым духом питаться?
СБУ знешкодила агентуру ФСБ, яка наводила ворожі ракети на лікарні у південних регіонах України
А я думаю чо эти суки все больницы в Херсоне разбомбили, вчера он опять прилетело
Це прямий геноцид.
И еще, возможно почему они спускают воду с КаховскогоВероятнее всего хотят взорвать дамбу после полного спуска воды, что б их не притопило ниже по течению
У Херсоні під час російської окупації існували принаймні 20 катівень. Про долю 400+ людей, яких там утримували, досі нічого невідомо.
Там кажуть диверсійним групам москалів дали гарних піздов у плавнях.Знищили декілька катерів і з двадцять диверсантів.
Не в первый раз
д; Борис Силенков 4 ч. • 0Мені телефонують журналісти з відомих видань Франції, Німеччини, Іспанії. Я відмовляюсь переходити червоні лінії. Після Перемоги будемо давати інтерв'ю. Але, для розуміння, чому мене шукало ФСБ, робили обшуки в помешканнях Херсона, Каховки , Н.Каховки і 2 громадах. Робили облави і засідки зі снайперами... Частина матеріалів, хто здав Херсонську область:1. Відсторонений і позбавлений генеральського звання керівник СБУ по Херсонській обл.- С.Криворучко.2. За два дні до вторгнення ,22 лютого ,втік в Росію відомий Херсонцям генерал А.Науменко - працював начальником внутрішньої безпеки СБУ.3. В Чернівцях затриманий перший помічник керівника Херсонського СБУ (агент ФСБ), І. Садохін.4. Затриманий ,за зраду .керівник Предстаництва СБУ по Криму, який розміщувався в Херсонські ,Одеській областях - О. Кулініч.5. Затриманий (агент ФСБ), начальник відділу контррозвідки Херсонського СБУ - Г. Семелетов.6. Затриманий ,за зраду, заст.начальника відділу захисту національного майна держави Херсонського СБУ - А. Гутор.7. Затриманий (агент ФСБ), працівник відділу контррозвідки Херсонського СБУ - С. Говоруха.