Єдине що я однозначно бачу на відео, це те що дрон який впав ("супротивник"), летів камерою повернутою від нас, тобто цілеспрямованих спроб протаранити дрон відео з якого ми бачимо ("наш"), він явно не робив. Чи робив якісь маневри для збиття "противника" "наш" дрон важко сказати. Якість відео, висота польоту і відсутність якихось близьких орієнтирів особисто мені не дозволяє однозначно сказати який з дронів робив маневри зближення. Тобто те що ми бачимо на відео могло означати і те що "наш" дрон зависав, а "супротивник" рухався, і навпаки, те що "супротивник" зависав, а "наш" рухався. І ситуація "повітряного бою", і випадкового зіткнення по цьому відео я б розгялнув як ймовірні. Те що дрони належать одній стороні, також думаю є можливим. Хоча чесно кажучи ситуація з вильотом двох дронів для тренування криворукого ламера, методом "роби як я" на самому передку, та ще й безпосередній близькості один від одного, мені видається дикою. Але за останні півроку я уже звик нічому не дивуватись.