Довелося спостерігати вайберну драму: з тещею зв'язалася її дальня родичка і плакалася їй у
ліфчик жильотку про
страждання припиздженого народу долю свого розумного синочка. Коротше кажучи, довбойоб жив у Криму і у 2014му вирішив там залишитися під кацапами, прикупив дешево нерухомості (у тих, хто не хотів "під кацапами") "шоб сдавать", а ще продовжив працювати говнокодером на якусь американську лавку (шкода, що я поки не знаю на яку, але я дізнаюся і стукану "куда нада"). Каротше, катався, як сир у маслі і купався у баблі як той Макдак. Санкції, скажете ви? Хуянкції! Вони з 2014 до 24.02.22 їх пречудово обходили, а після 24.02.22 та лавка просто перевезла всіх говнокодерів до Арменії, познімала їм там будинки двохповерхові, та то, та сьо... Але ж воно не пальцем роблено і "нє для таво ета роза расцвєталло": з'їздило у ту Арменію, подивилося, покрутило носом і повернулося назад до Криму, бо треба ж слідкувати за нерухомістю і вапщє вдома не два, а три поверхи. Але продовжило працювати на американців типо як з Арменії (а на самом дєлє ніт). Ну пачпорт кацапський, само собою, взяло ще у 2014, бо "нада ж кагта жидь". І тут настає фініталякамедія: гіпс снімают, клієнт уєзжает....тьху... виїзд з Криму закривають і оголошується ... тадам!... мабілібілізація. Соплі-сльози-кров-кишки-розковбасило. Дзвінки на всі боки з воплями "шодєлать?!!!"
Як я стримався, щоб не заволати на всю горлянку "вішатися!" - хуй знає.