0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.
Мене до 2106 року Уєбанський форум, магніт для уєбанів, яких там 80%Два рази (!) животноє Монтян вибирали "дописувачем року"
Притула перед великою війною і продала УП щоб там нічого такого не публікували а на ФУпі вас банили. До речі, нащо там писали фігню якщо приємніше бути забаненим за правду? Хуйло на підривну роботу в інтернеті виділив десь мільярд, то модерація саме за ці грощі, хоча виглядає що керується з АП-єрмак - от така прокладка. Але у мене питання до забанених. Якщо вас дійсно цікавить правда, то чого ви не постите в укрправду?
Там Йожиха править бал..
Сукка, зробіть вже ОДНУ тему "ЗАБАНИЛИ НА ФУПІ"
Тоді уваги менше буде. Набагато краще й цікавіше - то кожного разу, коли упячка затикає їм пельку, робити окрему гілку де доносити до суспільної уваги те, наскільки їм пофіг.А ще врахочуючи, що тут таких щонайменш 80 відсотків...
Uki!Чи не твоя була пропозиція створювати персональні гілки?От вважайте, що це моя персональна гілка.Сюди і так заходять користувачі раз на добу, у кращому випадку.Як що ви ще будете нас об'єднувати і навчати як далі жити, то гарного з цього нічого не вийде, можемо і раз на тиждень заходити. розумникам!
Персональна гілка так і називається персональна А тут про фупозалежність. Я не думаю що варто мати окрему гілку про боротьбу кожного з фупозалежністю
Переживаєш, щоб упячку 'нє абіжалі' лишній раз ?
ні, переживаю що забагато упячки в основному розділі....
Краще б ти переживав, що тут мало користувачів.І я запевняю, як що об'єднувати гілки, користувачів більше не стане, це я як математик кажу.
Звичайно не стане..... Гілки об'єднуються для зручності щоб вся інформація з якоїсь конкретної тематики була зібрана в одному місці, а не розмазана по форуму
І я наперед, обіцяю гілки про забанили на ФУПі більше не відкривати.
Галілуя!
У попа на лбу два хуя!
мені важко дивитися як до вас тяжко доходить що той інформаційний ресурс під тимчасовою окупацією як і частина території України Різниця лише в тому що в окупації українців вбивають, а на упячці - банять.Ну то чому ви ображаєтесь на колабарантів які банять таких як Гео чи Кабс? Наберіться мужності називати цих з 5-ї колони ворогами нації якими вони насправді і є.
так, папа римський щось реально підзадовбав