Зараз програє опитування Ліз Трас, визнає це, обіцяє боротись. Інтелектуали критикують Ліз, питають- вона хоч розуміє, що говорить?
Арґументи "за" і "проти" кожного, як раціональні, так і емоційні:
1. Обидва кандидати будуть підтримувати Україну проти Росії, - це плюс обом, хоч Трас ми в цім аспекті знаємо, а Сунак, як справжній індус, все думу думає ( тим не менше серед торі неможлива інша позиція, крім проукраїнської та проамериканської)
2. Ричі Сунак може спробувати перетягнути на бік України та Заходу таку ключову країну, як Індія, на яку мають свої види кацапи, як на члена мітичного БРІКС, який вони мають в планах протиставити Заходу, химерного ШОС та іншої лабуди, в голові якої мають стояти кацапи в своєму "хрестовому поході" проти Заходу- це жирний плюс Ричі
3. Ричі не вміє говорити з пош-акцентом, з яким має говорити справжній торі ( щоправда, Марґрет Тачер спершу стала ПМ, а вже потім його засвоїла... здається), слухати його через це неприємно, навіть мені- що вже казати про самих бритів... Може, через те й програє... в принципі, це мінус, але в контактах з індійцями може бути якраз плюсом- дивіться, я такий же, як і ви... Ну, майже такий же
4. Ричі серед торі щось на кшталт социка-лейбориста або нашого Гетьманцева... За збільшення податків. Трас довбає його класикою економічного лібералізму, а він їй каже- ти ні хера не розумієш, як ми після ковіду можемо ще свести бюджет з кінцями, це безвідповідально (він займає посаду канцлера, що у бритів означає скарбничий, або міністр фінансів). Інтелектуали з ним погоджуються. Кому тут ставити плюс- не знаю, я б обом поставив мінус