Бо тоді б все могло змінитись.... Процес розвалу НАТО тоді б однозначно зупинився..... Виграти вибори у Трампа тоді не було б ніяких шансів взагалі........ Або ще гірше Трамп міг почати слухатись розумних генералів пентагону та інших яструбів..... Ну і купа інших неподобств......
А от зараз якраз був perfect storm.... Найманьший апетит штатів і решти нато до участі в конфліктах мабуть з 45 року...... Стагнація в самій рашці та невдоволення правлінням хуйла - необхідність маленької переможної війни для підвищення популярності......... ...... і тд
Згадай - тоді після афгану відразу нафорумах пішли теми типу ну що хто перший тайвань чи Україна
ну дивись у тебе намішано всього в купі
по пунктах
1. перкшкодило б виборам трампа та його репутації. круто. але це по суті залишило б Україну цілою? хіба саме це не шикарний привід гарантії цілісності України при Трампі при владі? просто в розрізі України не бачу в цьому нічого поганого. але я не вірю в такі розклади. Пам'ятаєш як трамп їбонув ракетами по базам в Сирії? я не вірю в ту любов.
2. Афган... ну тут чистий обсьор самого байдена. але знову таки привід для вторгнення? саме байден показві слабкість. тому пряма провина байдена?
насправді афган так - це привід. але є ще одне чому я маю вам допомагати? просто путін був зайнятий Сирією йому було не до України...