Що сталося? Від цитат шановної (ніт) Юліі Тимошенко вам стає важко підбирати слова з переходом до фази люті й копіпасти головного гріха Порошенка?
Давайте краще мантру про те, як ви там з 80х років почали цікавитися політикою, а невідворотність кацапського нападу вам відкрилася видінням у 2012му (правда, щось не пригадую щоб до 2014го хтось особливо про такі речі казав, окрім 2,5 націоналістів над котрими реготали прожжонниє інтєллєктуальние циннікі )
Був би в мене вільний час, ми могли б з Вами дискутувати дуже довго.
Коротко:
1. Я вже давно не вважаю Порошенка своїм особистим ворогом і ворогом держави Україна
За 2014-2019 роки він, Порошенко, трансформувався і трохи дещо в своєму житті і в своєму світогляді переосмислив.
Я не став і не є його прихильником як політика, але на виборах 2019 року в 2-му турі я голосував за нього навіть жодної секунди не роздумуючи, дізнавшись хто став його суперником в тому 2-му турі.
Тим не менше, Порошенко - це зовсім не те що Україні потрібно. Ні тоді, ні зараз, ні в майбутньому.
2. Те що в 2012 році, після виборів до ВР, значна частина моїх співгромадян, не здатна була зрозуміти, що війна з Росією невідворотна - то я їм всім не доктор. Не розуміння цього - це було те саме, що й нерозуміння того, що
допускати до влади кремлівську кримінальну маріонетку Януковича і його донецьку кримінальну банду - це буде смерті подібно. Це буде реальна втрата державності, або втрата деяких регіонів. Чого це розуміли тільки 2,5 націоналістів - я не знаю. Напевно, особисто я теж входив до їхнього числа.
І напевно, не тільки 2,5 націоналістів, а значно більша кількість їх, все ж таки розуміли, що
обрання Ю. Тимошенко, ніколи не призведе до тих наслідків, в порівнянні з обранням Януковича,, наслідків, які почалися в 2014-му, які ми маємо сьогодні....Однак знайшлося таких 5% ідіотів, котрі голосували противсіх, або геть проігнорували 2-й тур виборів-2010.
Про голосувавших за Януковича я навіть не кажу нічого - це не просто ідіоти, а ще й відверті вороги України.
І тепер, оці мої співгромадяни по всій країні, "мають - те що мають". І я добавлю: а матимуть, ще й не те.
3. Ще роблю до Вашого коментаря важливу поправку.
Про те, що війна з Росією буде невідворотна, я почав розуміти ще з жовтня 2003 року, навіть не в 2012-му. Тоді, коли раптом почали будувати насип на острів Тузлу з території Краснодарського краю РФи і туди почали намагатися вдертися якісь "козаки". Всі рос. "козаки" - це привідний ремінь ФСБ РФ. Хуйло, на той момент, вже повністю взяв під контроль Чечню.
Значить далі, метою буде тільки Україна і ні що інше.
Я розумів так - якщо хуйло залишиться там при владі надовго - то війна і, принаймні, анексія Криму, станеться точно.
Підкреслюю - це я почав розуміти в жовтні 2003 року ( майже 19 років тому назад).
Звичано ж, я не міг передбачати докладно весь перебіг подій який станеться, якщо хуйло міцно закріпиться в Кремлі.
Але в 2012-му, після виборів до ВР, особисто в мене вже не було жодних сумнівів, що той чи інший збройний конфлікт з Росією неминучий і певні наші регіони будуть в той чи інший спосіб анексовані чи просто окуповані.
.................................
Якщо Ви впевнені, що тих, хто мав таку думку були лише 2,5 націоналісти - то, я думаю, Ви помиляєтесь.
Думаю, таких було значно більше. Якби таких було б 50%+1, то Янукович ніколи б не став би Президентом.
І сьогодні ми "не мали б того що маємо".