0 Користувачів і 11 Гостей дивляться цю тему.
Я не можу позбутися враження, що ви частково покладаєте вину на мене за те, що є такий закон. Навіть не знаю, як на це реагувати.
а яким чином і хто вирішить, що "добровільно отримав"?сам президент?
питання в тому, що не можна крутити законом, як циган сонцем, свідомо користуючи його хуйовість.
можна і треба.... Це спонукатиме суспільство до обговорення та вирішення подібних проблем раз і на завжди
Та ти шо!Суспільство окремо, зелена мерзота окремо.Ніколи ці покидьки не будуть нічого вирішувати на користь суспільства, хіба що під тиском.Позбавлення громадянства, це гра, яку суспільство не розуміє, і більш того - байдуже.Хіба що Вовочка відправить Беню у США.
Ну так суспільство повинне бити по руцях за такі ігри, щоб ні зелена, ні якась інша мерзота при владі не мала навіть думки про подібні ігри
...Коли я б'ю владу по руках, мене банять на ФУПі.Коли суспільство піднімає ґвалт, відключають три канали.Коли мер забидів Бубочку, його не пускають в Лугано.Коли не можуть сковирнути Філатова, у Корбана віджимають паспорт!...
Альо!Ми не усі в Америці!Коли я б'ю владу по руках, мене банять на ФУПі.Коли суспільство піднімає ґвалт, відключають три канали.Коли мер забидів Бубочку, його не пускають в Лугано.Коли не можуть сковирнути Філатова, у Корбана віджимають паспорт!Усе не так просто.
а яким чином і хто вирішить, що "добровільно отримав"?сам президент? секретутка, що готує йому документ на підпис?хто розгляне обставини, з яких людина отримала паспорта (який не визнається, до речі ніким), рятуючи своє життя, життя близьких, захищаючи своє майно і т.д.?дивлячись із вікна на бмп, яке гатить з гармати по твоєму будинку, дуже швидко переоцінюєш всі шанси на існування. держава не захистила і невідомо коли повернеться. і?скільки років треба утримувати хворого? як реєструвати народженого? де лікувати? як отримати хліб і воду?два тижні без води-світла-газу-зв'язку в морози як я? чотири місяці, як в теперішньому Херсоні? вісім років як в Криму?я такого зеленого гнидства, по відношенню до своїх громадян не сприймаю.
Як мінімум три варіанти. Власна публічна заява поциента про це. Дані про перетин кордону з іноземним паспортом. Або така хуйня: при виїзді з України прикордонник питає, куди їдеш і на яких підставах збираєшся перетнути кордон "там". Якщо поциент при цьому показує паспорт іншої держави цей факт фіксується. Про паспорти, отримані під тиском окупантів, очевидно, мова не йде, бо відсутня компонента "добровільно".
Я так понял что лишать украинского гражданства будут только сумасшедших
С 1995 года имеет гражданство Израиля, о чём заявил в Лондонском арбитражном суде в 2007 году, и Кипра, что он сам подтвердил «Радио Свобода». (1:24)
Про сам указ я написав довший аналіз тут учора, повторюватися не стану. Нагадаю лише, що сама схема втрати громадянства у випадку набуття множинного є допустимою, але не врегульованою, однак,спосіб, як це зроблено щодо фігурантів указу - незаконний. Тепер про події навколо інших об'єктів указу. Рабіновіч навряд, чи поспішає вертатися в Україну, його подальші дії незрозумілі. Нардеп-слуга Зеленського Васильковський розуміє, що залетів не лише із своїм болгарським паспортом. Думаю, що він також не подаватиме шумових ефектів, через довірених осіб переоформить чи розпродасть майно та залишиться жити поза Україною, а тим часом пробуватиме порєшать. А от Коломойський перебуває в Україні, в досяжності правоохоронців. Якби все було однаково для всіх, то його мали б зараз затримати й почати екстрадиційну процедуру із США. Тепер можна - він же не український громадянин. Чи все ще український? Я вже писав, що секретний указ можна дуже легко підмінити - ніхто ж не бачив оригіналу. А тут - з Корбаном розправилися, Рабіновічєм і Васильковським прикрилися, а Коломойський? А ви помилилися, громадяни, - не було його в ніякому указі, фактів у Зеленського на папіка нема... Хоча, достовірно й навіть якось там юридично було встановлено наявність множинного громадянства лише у Бєні. І ще й неодноразово та упродовж багатьох років. Достатнього підтвердження щодо інших немає. Тому вся ця справа починає з кожним днем усе більше смердіти.P.S.: А зверніть увагу, що громадянства позбавляють лише ймовірних власників ізраїльських та європейського паспортів, а до рашистських претензій нема. До того ж Труханова, наприклад...
Чи взагалі існує така норма як "секретний указ президента"?
З грифом можуть зробити або окремі пункти загрифують. СБУшники такі рішення приймають.
Насколько я помню у нас запрещены секретные законодательные акты, а президентские указы к таковым приравнены
Укази не є законами
Я знаю. Я написал "приравнены"Посмотрел конституцию на этот предмет, так с наскока статуса президентских указов не нашел. Но гдето же должен он быть
СБУшники визначають чи треба загрифувати підзаконний акт.