Автор Тема: Напевно, варто послухати  (Прочитано 770 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
Напевно, варто послухати
« : Липня 18, 2022, 01:28:18 13:28 »
Дугина читав. Як і Гантинґтона. Небагато, але досить, щоб скласти про них свою думку. В цілому, я вважаю, навмисна профанація концепту цивілізації Арнольда Тоинбі з метою виправдання війн як війн цивілізацій. Ну, зрозуміло, Дугин набагато гірший за Гантинґтона, бо є вкрай єбанутим кацапом, який сам міг повірити в свою маячню

Але послухати думку інших теж цікаво

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
Re: Напевно, варто послухати
« Reply #1 : Липня 18, 2022, 02:24:10 14:24 »
то що,- ніхто не слухав?
Головна думка- що дугін і тупінізм- набагато гірше за Гітлера та нацизм. Бо Дугін закликає наближати кінець світу, не чекаючи його природного приходу

В принципі я теж вважаю тупіна набагато гіршим за Гітлера, так що  все вірно

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #2 : Липня 18, 2022, 03:22:27 15:22 »
то що,- ніхто не слухав?
Головна думка- що дугін і тупінізм- набагато гірше за Гітлера та нацизм. Бо Дугін закликає наближати кінець світу, не чекаючи його природного приходу

Гітлер створював СРСР у нацистському варіанті, СРСР проіснував 80 років. А що створює Хуйло і скільки воно проіснує?

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #3 : Липня 18, 2022, 04:35:17 16:35 »
то що,- ніхто не слухав?

Я нет. Все эти клоуны не интересны

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #4 : Липня 18, 2022, 04:39:44 16:39 »
Їх не слухати треба. Їх треба вбивати.
If you are going through hell, keep going.

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #5 : Липня 19, 2022, 09:52:53 09:52 »
Їх не слухати треба. Їх треба вбивати.
На відео не Дугін. На відео боєць українського ідеологічного фронту Шаранський ( чи Шараєвський), що коментує Дугіна

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #6 : Липня 21, 2022, 11:58:00 23:58 »
Дугін просто клінічний ідіот, що видає себе за розумника, і отримав на практиці можливість реалізувати свої юнацькі полюції, пов"язані з фашизмом. :smilie9:

Він ще в молодості організував профашистську організацію, за що й попав в поле зору КДБ. Але оскільки мав таточка - крупного чина КДБ, то скоріш за все відмазався й перейшов вірою й правдою служитти рідній сімейній організації - КДБ.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #7 : Липня 23, 2022, 01:19:25 01:19 »
І це варто послухати

&t=69s

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #8 : Липня 23, 2022, 01:34:24 01:34 »
Цитувати
Егор Летов о фейлософе Александре Дугине:

А еще была история: жили мы как-то у Курехина - Дугин, я и Нюрыч. Мы просыпаемся, я открываю форточку, Дугин задумчиво лежит на кровати, спрашивает: "А вот где у нас Омск находится?" Я говорю: "Ну, где: на югах Сибири. Рядом с Казахстаном". - "Казахстан рядом у вас? А что если казахи ветер отравили? Они же могут ветер отравить! Ну-ка, срочно форточку закрой: ветер отравленный!" Причем, на полном серьезе: испугался страшно, начал по комнате ходить. "Казахи, блин, ветер отравили - как же я пойду? Так оно и есть, точно. Я знаю, у них есть камышовые люди. У них есть озеро Балхаш, и там в больших количествах растет тростник, камыш. И там живут тростниковые, камышовые люди, которые никогда не высовываются, только через трубочку дышат". Потом еще подумал, подумал и говорит: "А посередине Балхаша есть огромный остров, где живет гигантский, исполинский кот, которому все они поклоняются". Это курехинские дела, однозначно. Откуда ему еще такое взять? Говорит: "Блин, камыш! Камышовые люди кругом, что же делать? Они же нашествие могут устроить! Это ведь все - нам тогда конец! Если камышовые люди вылезут - и на нас полезут со своим котом! А кот огромный, три метра ростом!"

:moskali: :an