Володимир Мартинюк
Важко не помітити у звільненні і переслідуванні Денисової виконання побажань Путіна і Кремля.
Новий безальтернативний кандидат в омбудсмени - депутат Дмитро Лубінець з групи "За майбутнє", яка належить Коломойському, тобто слуга зовсім не чужого ні Москві ні Путіну Бені.
Не бачу різниці між переслідуванням Денисової і кримінальними справами проти Тетяни Чорновіл і генерала Дмитра Марченка.
Денисова забезпечила Україні стратегічну перемогу на інформаційному фронті - і за це її зараз знищують.
Схоже Андрій Портнов і далі на своєму бойовому посту у своєму маєтку в Кончі Заспі та з державною охороною.
Viktor Teren
В "Українській правді" Соня Лукашова пише, що Денисова вигадувала (!?) злочини росіян і через те й позбулася посади. Он як! Злочини росіян треба вигадувати? !
Більше того, на Денисову завели кримінальну (!!!) справу, що вона нібито вигадувала ці злочини. Це що??? Ірпінь, Буча, Бородянка - вигадки Денисової?
Інформаційна атака на Денисову особливо загострилася зараз напередодні виборів нового омбудсмена (до речі, безальтернативного, і тому назвати це вибором дуже важко). Питання - Арестовичі переходять у наступ?
І питання до "Української правди". Ти хто, моя хороша Українська правда, в яку я колись так багато дописував ще з часів Чорновола і Гії Гонгадзе - хто ти зараз? Таки українська правда чи російська брехня? На кого працюєте, мої хороші?
------
Uкі, гнидо підкацапна. Не читай.